Kim Kardashian West sluit zich aan bij de virtuele klas van Harvard Professor

Kim Kardashian West sluit zich aan bij de virtuele klas van Harvard Professor
Kim Kardashian West sluit zich aan bij de virtuele klas van Harvard Professor
Anonim

A-List-beroemdheid Kim Kardashian crasht al een tijdje virtuele lessen en deze donderdag 24 september 2020 voegde ze zich bij Ronald S. Sullivan, een klas van Harvard-professor, om haar geweldige werk op het gebied van strafrecht toe te spreken hervorming. Dit was mogelijk dankzij de beroemde beroemde advocaat Alexander Spiro.

Het blijkt dat Kardashian graag deelneemt aan lessen van verschillende professoren van Ivy League-hogescholen. Een paar maanden geleden, in april, toen het hele scenario van wijdverbreide online lessen begon, voegde Kardashian - samen met een paar andere beroemdheden, waaronder Chris Harrison, Petyon Manning en Matthew McConaughey - zich bij studenten online als speciale gastdocenten.

Als fervent activist op het gebied van hervorming van het strafrecht en aspirant-advocaat, sloot Kardashian zich ook aan bij Dr. Marc Howard aan de Georgetown University om de studenten te onderwijzen over hervorming van het strafrecht. "Het was zo geweldig om met Dr. Marc Howard te spreken terwijl hij zijn cursus geeft", schreef de beroemdheid op Instagram Stories. "Sommige mannen op de chat zaten eerder tientallen jaren vast, zoals Momolu Stewart die onlangs uit de gevangenis werd vrijgelaten."

Dus wie is Alexander Spiro?

Spiro, een Amerikaanse procesadvocaat, is afgestudeerd aan de Harvard Law School en partner bij Quinn Emanuel Urquhart & Sullivan op hun kantoor in New York. Hij is momenteel betrokken bij een zaak van Megan Thee Stallion en beweert dat het team van Tory Lanez een "lastercampagne" tegen haar heeft gelanceerd toen hij ervan werd beschuldigd haar te hebben neergeschoten, wat de Canadese rapper streng weerlegde in zijn teksten voor een van de nummers op zijn nieuwe album Daystar.

Spiro vertelde Variety: "We zijn op de hoogte gebracht van gemanipuleerde sms-berichten en verzonnen e-mailaccounts die naar de media zijn verspreid in een berekende poging om een vals verhaal te verspreiden over de gebeurtenissen die plaatsvonden op 12 juli. Een lastercampagne kan de waarheid niet veranderen."

Stallion, die aanvankelijk zei dat ze haar voet had geblesseerd door gebroken glas, meldde later dat ze daadwerkelijk door de rapper was neergeschoten toen ze wegliep van een auto na een verhitte discussie. Lanez werd later gearresteerd toen hij op 12 juli 2020 werd gevonden met een verborgen wapen.

Naast Stallion heeft Spiro ook een aantal beroemdheden vertegenwoordigd, waaronder atleten als Thabo Sefolosha, Pero Antić, Chris Copeland, Ben Gordon, DeMarcus Cousins, Matt Barnes en artiesten als Mick Jagger, Jay-Z, en Bobby Shmurda.

Kim Kardashian zal waarschijnlijk doorgaan met het geven van gastcolleges aan rechtenstudenten terwijl de online lessen doorgaan, in de hoop ervoor te zorgen dat ze hun carrière beginnen met de bedoeling om het systeem te helpen hervormen.

Aanbevolen: