Heeft Jojo Siwa echt een nieuwe vriendin?

Inhoudsopgave:

Heeft Jojo Siwa echt een nieuwe vriendin?
Heeft Jojo Siwa echt een nieuwe vriendin?
Anonim

Datinggeruchten begonnen toen JoJo Siwa op 21 december 2021 samen met een mysterieus meisje de wedstrijd van de Lakers tegen de Phoenix Suns bijwoonde. JoJo werd gespot terwijl hij aan de kant van de rechtbank zat toen Jae Crowder, de speler van de Suns, de tribunes op vloog om te proberen en een losse bal redden die Siwa bijna raakte. Gelukkig kon JoJo wegduiken voordat er een botsing kon plaatsvinden, en Jae rolde over haar stoel zonder verwondingen te veroorzaken. Maar JoJo's bijna-uitroeiing was niet het enige dat de aandacht van mensen trok.

Op sociale media merkten sommige fans met arendsoog snel een onbekend meisje op dat naast JoJo zat tijdens de wedstrijd, en de twee leken erg gezellig te worden. JoJo's geruchtendatum werd onlangs bevestigd als Katie Mills, een TikToker uit Utah die er super comfortabel uitzag om naast JoJo te hangen terwijl hij aan de rechtbank zat. Deze speculatie komt op de hielen van JoJo's explosie van ex Kylie Prew, dus het zou niet als een complete schok komen als JoJo zou besluiten terug te springen in de datingscene. Heeft JoJo Siwa echt een nieuwe vriendin? Laten we eens kijken…

JoJo Siwa werd gespot op een date met Katie Mills

Sommige gebruikers van sociale media deelden hun mening over dit nieuwe mysterieuze meisje en JoJo's potentieel gevaarlijke ontmoeting met Jae Crowder. Een fan wees er snel op: "Haar meisje heeft niet eens geprobeerd haar uit de weg te ruimen", verwijzend naar de plek van Katie Mills vlak naast JoJo. Een andere gebruiker zei: "Ze vond het in ieder geval grappig."

Een andere persoon tweette op hilarische wijze, "ducking with the stars", verwijzend naar JoJo's recente run op de populaire dansshow. Het is de moeite waard om te benadrukken dat Siwa en haar partner, Jenna Johnson, geschiedenis hebben geschreven als het eerste homokoppel van Dancing with the Stars. Helaas eindigde JoJo's nacht in een algemene teleurstelling, omdat de Lakers uiteindelijk veel tijd verloren aan de Suns. Desalniettemin kon Siwa wat humor in het geheel vinden en plaatste zelfs een hilarische TikTok van haar ontmoeting met Jae Crowder op het nummer Coming In Hot, evenals een superleuke video van haar en Katie die dansen.

JoJo Siwa is momenteel vrijgezel

JoJo Siwa onthulde dat ze vrijgezel is nadat geruchten vriendin Katie Mills zich verontschuldigde voor beledigende berichten. Dit heeft voor enige controverse gezorgd sinds oude fans ontdekten dat Katie naar verluidt Trump steunt via een reeks retweets. Hoewel noch JoJo noch Katie hun relatie hebben bevestigd, ontstak het vermeende nieuwe stel romantiekgeruchten nadat ze tijdens de vakantie verschillende TikToks samen hadden gedeeld. In één video plant Katie zelfs een kus op JoJo's wang. Beide influencers werden vervolgens samen gezien bij een basketbalwedstrijd, waardoor fans dachten dat ze een relatie hadden. Op 1 januari 2022 verklaarde JoJo echter dat ze in feite single was.

JoJo Siwa over het veranderen van haar uiterlijk

Sinds ze nog maar een kind was op Dance Moms, is JoJo Siwa eigenlijk synoniem geweest met strikken. Ze is zelden zonder een verschenen, ongeacht de gelegenheid, en ze heeft een heel bedrijf gecreëerd door ze te verkopen. Maar in de afgelopen jaren heeft JoJo een andere kant van zichzelf laten zien naarmate ze ouder werd, en bij sommige gelegenheden heeft ze de boog gedumpt. Fans hebben haar ook andere kapsels zien rocken, zoals vlechten of een paardenstaart met een schattige scrunchie in plaats van een strik.

Maar het proces om te beslissen om haar kenmerkende boog te dumpen, was niet gemakkelijk voor JoJo. Tijdens een chat voor Instagram en Facebook's Creator Week, besprak JoJo waarom ze tegenwoordig haar kenmerkende haarstrik veel minder draagt. Ze zei dat hoewel ze "natuurlijk de laatste 18 jaar" van haar leven een boog heeft gedragen, het tijd was om een upgrade te maken toen ze 18 werd.

JoJo zei: "Ik was net 18 jaar en het was precies rond mijn verjaardag dat ik me realiseerde: 'Ik wil mijn haar vandaag een beetje anders doen.'" Ze voegde er ook aan toe dat het precies was rond de tijd dat ze publiekelijk naar buiten kwam als lid van de LGBTQ+-gemeenschap. De ster zei: "Het voelde gewoon als het juiste moment en om iets anders te doen en iets te doen, misschien een klein beetje meer volwassen of een kleine upgrade."

JoJo Siwa onthult dat het 'moeilijker' was om haar moeder over haar haarverandering te vertellen dan naar buiten te komen

JoJo schokte fans ook toen haar moeder Jessalynn Siwa vroeg of het moeilijker voor haar was om als queer uit de kast te komen of haar te vertellen dat ze haar haar anders wilde dragen. De ster van Dance Moms zei: "Het was verrassend genoeg moeilijker om je te vertellen dat ik mijn haar anders wilde dragen." De strik is sinds de eerste dag een nietje in het merk van JoJo, en hoewel fans JoJo in de toekomst met een verscheidenheid aan kapsels zullen zien, laat ze de strik niet voorgoed achter. De danseres beweerde: "de strik is nog steeds een deel van mijn leven. Ik hou nog steeds van strikken; dat zal ik voor altijd doen. Ze zijn wie ik ben, maar misschien zal ik hem niet elke dag dragen."

Aanbevolen: