Jon Hamm en zijn vriendin spelen samen in een nieuwe film: alles wat we weten over 'Confess Fletch

Inhoudsopgave:

Jon Hamm en zijn vriendin spelen samen in een nieuwe film: alles wat we weten over 'Confess Fletch
Jon Hamm en zijn vriendin spelen samen in een nieuwe film: alles wat we weten over 'Confess Fletch
Anonim

De nieuwe heropleving van Fletch uit 1985 begon een paar maanden geleden met filmen, en met name Hollywood-ster Jon Hamm zal de titelrol spelen. De Fletch-revival getiteld Confess, Fletch zal Hamms vriendin en medester Anna Osceola bevatten. De releasedatum voor Confess, Fletch moet nog worden aangekondigd, maar er zijn genoeg details om fans voor te bereiden op de reboot van de film. De nieuwe revival is een telg uit de mysterieromansreeks van Gregory McDonald's uit de jaren 70.

Het verhaal draait om de hoofdpersoon, Irwin M. Fletcher, een onderzoeksjournalist en verslaggever. In de oudere films zagen fans hoe Fletcher verschillende uitdagingen aanging terwijl hij bezig was met zijn werk. De laatste installatie zag Fletcher miljonair worden en het land ontvluchten. De revival zal schijnbaar zijn belangrijkste inspiratie halen uit de McDonald's-serie, in tegenstelling tot de tweede film Fletcher Lives, die meer een origineel verhaal was zonder verband met het boek. Hier is een blik door meer details over Confess, Fletch terwijl fans anticiperen op zijn terugkeer.

8 John Hamm en Anna Osceola werden onlangs gespot op de set van de nieuwe film

Het beroemde koppel werd gezien in Worcester, Massachusetts, terwijl ze de set van de nieuwe film verlieten. Een andere opmerkelijke ster was bij hen, en dit gaf aan dat Confess Fletcher zowel een opwekking als een vorm van hereniging was.

7 Hamm herenigd met zijn 'Mad Men' co-ster John Slattery

Slattery zag er scherp uit in een fris wit overhemd met kraag, vergelijkbaar met dat van Hamm, en het paar werd gefotografeerd met hun beschermende gezichtsmaskers op hun plaats. Hamm en Slattery werkten voor het eerst samen in 2007, waar ze schitterden in de AMC-tv-serie, Mad Men. De acteurs waren van 2007 tot 2015 te zien in de show. Vóór zijn rol Confess, Fletch verscheen Slattery in verschillende films, waaronder zijn rol als Howard Stark in Avengers: Endgame. Hamm was het meest recent te zien op HBO Max's No Sudden Move.

6 Andere sterren in 'Confess, Fletch'

Andere sterren die in de film zullen verschijnen zijn onder meer Daily Show-correspondent Roy Wood Jr en Lorenza Izzo, Annie Manolo, Kyle MacLachlan en Marcia Gay Harden. De showbizzcarrière van Wood Jr gaat verder dan alleen The Daily Show met Trevor Noah. Hij is beschreven als een uitblinker in de show vanwege zijn kenmerkende komediestijl.

Harden zal naar verwachting de comedy-drama A-game brengen die haar tot een bekroonde actrice maakte. Ze ontving verschillende prijzen, waaronder een Oscar, twee Emmy-nominaties en een Tony. MacLachlan daarentegen staat bekend om zijn memorabele rol in Twin Peaks en Twin Peaks: Fire Walk With Me. Hij is ook verschenen in Sex and the City, Blue Velvet en Dune.

5 Hoe 'Confess, Fletch' zou moeten uitpakken

Greg Motola, die Superbad regisseerde, zal het nieuwe filmproject leiden terwijl hij samen met Zev Borow het scenario schrijft. Hoewel de releasedatum onbekend is, is Marimax verantwoordelijk voor het uitbrengen van Confess, Fletch. Dit vervolg draait om het leven van het personage als iemand die geen verslaggever meer is. In plaats daarvan ziet hij zichzelf als een paria die op de vlucht is voor de wet en probeert zichzelf te rechtvaardigen.

Hier wordt hij beschuldigd van het plegen van een misdaad, en het is veilig om te zeggen dat dit rechtstreeks tot de titel spreekt. Het plot wordt echter dikker met wendingen. Hij zal ook zijn onderzoeksinstinct moeten terugbrengen om zichzelf en zijn vriendin te helpen, wiens familieerfgoed werd gestolen.

4 Het duurde meer dan dertig jaar voordat de 'Fletch'-franchise terugkeerde

De Fletch-franchise nam een lange pauze tussen de productie in 1985 en de comeback in 2021. In de loop der jaren is er echter veel gespeculeerd over een mogelijke reboot en sterren die de titelrol zouden kunnen vervullen. Sterren als Ryan Reynolds, Ben Affleck, Jason Sudeikis en Zach Braff zijn in eerdere gesprekken over de rol naar voren gekomen. Deze sterren waren verbonden met mogelijke reboots, maar de geruchten bleven slechts geruchten.

3 De nieuwe installatie is momenteel in post-productie

Een aankondiging van het Mottola heeft aangetoond dat de cast en crew van Confess, Fletch alles hebben afgerond tijdens het filmen. De film bevindt zich sindsdien in de postproductiefase, maar het is niet te zeggen hoe lang het zal duren voordat Miramax klaar is om het uit te brengen.

2 Wat Miramax vindt van Hamm en Slattery

Bill Block, de CEO van het productiebedrijf, toonde zijn bewondering voor de expertise van Hamm en Slattery toen hij tegen Deadline zei: De onverschillige en verfijnde cocktail van Jon Hamm en Greg Mottola zal volgend jaar aan een wereldwijd publiek worden geleverd en belooft heel lekker zijn.” Block gaf meer inzicht in de show en merkte op dat het team ernaar uitkijkt om een moderne draai aan het Fletch-plot te geven.

1 Wat de productie inhoudt

Producer Connie Tavel vertelde Deadline ook dat Hoewel de originele film is geprezen als een cultklassieker met een sterke schare fans, presenteren we Fletch door een nieuwe komische en verfijnde lens, waarbij de nuances van zijn karakter en de fijne kneepjes worden benadrukt van zijn carrière als onderzoeksjournalist.” Tavel en Block dienen als producenten van de film, en Hamm voegt zich ook bij hen in die rol. Mottola, Mark Kammie en David List zijn de uitvoerende producenten.

Aanbevolen: