Geheimen van achter de schermen van 'Temptation Island' onthuld

Inhoudsopgave:

Geheimen van achter de schermen van 'Temptation Island' onthuld
Geheimen van achter de schermen van 'Temptation Island' onthuld
Anonim

Hoewel de meeste fans op de hoogte zijn van de laatste drie seizoenen van Temptation Island, ging de show voor het eerst in première in 2001 en duurde drie seizoenen, maar werd na het derde seizoen geannuleerd vanwege de lage kijkcijfers. Later werd een vernieuwde versie van de show geïntroduceerd, die voor het eerst in première ging in 2019. De vernieuwde versie werd meteen een hit en de kijkcijfers waren buiten de hitlijsten in vergelijking met de originele versie van de show. De reality-datingshow is gericht op verschillende stellen die ermee instemmen om samen te leven met een groep singles van het andere geslacht, om de kracht van hun relaties te testen.

Terwijl sommige stellen ervoor kiezen om samen het eiland te verlaten, gaan anderen uiteindelijk alleen weg, of misschien gelukkig voor anderen, verlaten ze het eiland met een geheel nieuwe partner. Hier is een kijkje achter de schermen in de geheimen van de show.

8 'Temptation Island'-drama

In een interview met Medinah uit seizoen 2 van Temptation Island, verklaarde ze dat het huis verrassend vrij was van drama. Ze ging verder met te zeggen dat ze zich door geen van de vrouwen bedreigd voelde, en dat hoewel sommige vrouwen streden om liefde van dezelfde mannen, ze vriendelijk en niet-confronterend bleven.

7 De gastheer van 'Temptation Island's rol

Tijdens en interview met InStyle in een van de Maui-villa's van de show, zei Mark Walberg, de gastheer: Ik kijk naar de show als een kijker wanneer deze begint te uitzenden, ik zie ongeveer 85 procent van wat de kijker zelf voor het eerst ziet. Dus als ik hoor wat de cast zegt, denk ik: 'Oh mijn god, zeiden ze dat achter mijn rug om?' Na elke aflevering kan ik niet wachten tot de volgende week.' Dit helpt Walberg echt in het moment te zijn met de cast terwijl hij voor hen vecht om te krijgen wat ze hoopten uit de show te halen, zelfs als het niet is wat ze daarheen gingen denken dat ze zouden krijgen.

6 Is 'Temptation Island' ethisch?

In eerste instantie worden deelnemers verkocht als ze op de show zijn nadat ze ervan verzekerd zijn dat het een veilige, ondersteunende en leuke omgeving biedt. Maar ze beseffen al snel dat dat niet het geval is. Cali Estes, een levens- en verslavingscoach met een doctoraat in klinische psychologie die in het verleden een deelnemer aan Temptation Island als klant heeft gehad, zegt dat alle realityshows baat zouden hebben bij on-site, doorlopende therapiediensten.

Door het gebrek daaraan richten de shows echter grote schade aan op de mentale gezondheid van hun deelnemers. Estes benadrukte het effect dat de show op haar cliënt had: Ze ging daar niet verder omdat ze actrice wilde worden. Ze dacht echt dat het zou helpen. En het deed het tegenovergestelde. Ze heeft nu angst en PTSS van wat er in de show is gebeurd. Nu zie ik haar voor al die andere dingen die het naar voren heeft gebracht. Temptation Island heeft haar in een positie gebracht waarin ze bang is om te daten. Ze kan niet verder. Ze is doodsbang dat elke man haar gaat bedriegen.'

5 'De manipulatieve trucs van Temptation Island

Mark Walberg staat erom bekend hoe goed hij de deelnemers zover krijgt dat ze zich openstellen. In een interview met Vulture gaf Walberg toe dat tijdens die vreugdevuren, ik daar waarschijnlijk 15 minuten zou zitten en praten over het weer terwijl de tape aan het rollen was, totdat ik hun waakzaamheid een beetje zou zien afnemen, en dan zou ik zou de hoek omslaan en beginnen met het stellen van de vragen.”

Walberg onthulde ook dat hij stilte in zijn voordeel gebruikt, vertrouwend op de deelnemers om ongemakkelijke stiltes te elimineren door 'de leegte op te vullen'. "Als je slim bent, zeg je geen woord, en ze zullen het vullen", zei Walberg. "Als je goed luistert en oplet, kun je heel snel zien of iemand goede tv zal zijn of niet." Een andere truc die Walberg toegaf, is vloeken in de lucht. Hij beweerde dat het de deelnemers zou afschrikken, waardoor ze genoeg in verwarring raakten om ze te laten praten.

4 Is 'Temptation Island' in scene gezet?

De show wordt net zo veel opgevoerd als elke andere realityshow, maar het is niet gescript. In plaats daarvan weten de producenten hoe ze de deelnemers in situaties moeten brengen die drama zullen veroorzaken en weten ze hoe ze in interviews leidende vragen moeten stellen om het publiek te laten zien hoe ze over de deelnemers moeten denken.

3 Worden deelnemers aan 'Temptation Island' betaald?

Hoewel de meeste fans ervan uitgaan dat de deelnemers worden betaald, is dat zeker niet het geval. Ze krijgen echter wat in wezen een volledig betaalde vakantie is, gratis met de afspraak dat ze de strikte regels volgen waaraan ze voldoen. De deelnemers krijgen echter een hoge mate van media-aandacht die het feit dat ze niet worden betaald, ruimschoots zou compenseren. De blootstelling zou dan een lucratieve goedkeuring krijgen door op de show te zijn geweest, wat hun inkomen aanvult.

2 Hoe lang deelnemers aan 'Temptation Island'-film

De deelnemers krijgen één dag per week vrij van filmen om plezier te hebben in Hawaii. Ze hebben echter geen boeken, muziek, films of gadgets zoals tv's of telefoons, dus de enige vorm van entertainment is om onderling activiteiten te doen, die worden betaald door de productie.

1 Waarom deelnemers zwijgen tijdens het filmen van scènes

De deelnemers mogen niet praten als ze niet de focus zijn van een bepaalde scène die wordt gefilmd, omdat ze hun microfoon 24/7 aan hebben staan en de audio van de scène in focus kunnen verknoeien.

Aanbevolen: