Addison Rae en Kourtney Kardashian's onwaarschijnlijke vriendschap begon met een wederzijdse bekende vriend

Inhoudsopgave:

Addison Rae en Kourtney Kardashian's onwaarschijnlijke vriendschap begon met een wederzijdse bekende vriend
Addison Rae en Kourtney Kardashian's onwaarschijnlijke vriendschap begon met een wederzijdse bekende vriend
Anonim

Het geliefde platform voor het delen van video's, TikTok, werd slechts zes jaar geleden in september 2016 gelanceerd en is sindsdien een van de populairste apps aller tijden geworden, die een breed scala aan leeftijdsgroepen aantrekt. Het is vooral populair onder Gen-Z en millennials.

Naast het wereldwijde succes, heeft het platform ook vele eens 'normale' mensen bijna van de ene op de andere dag in een wereld van roem en fortuin zien worden ondergedompeld. Enkele van deze nieuwe sterren zijn onder meer Charli D'Amelio, Chase Hudson (Lil Huddy), Loren Gray en Addison Rae. Al deze bekende sterren begonnen met het plaatsen van video's op TikTok en zijn sindsdien uitgegroeid tot enkele van de meest bekende namen in Hollywood voor zowel Millennials als Gen-Z.

Het is niet verwonderlijk dat er veel nieuwe banden zijn ontstaan tussen deze TikTok-sterren en Hollywood-beroemdheden. Een vriendschap die fans echter het meest verraste, was die van Addison Rae en Kourtney Kardashian - een paar dat fans nooit samen hadden kunnen bedenken. Veel fans vragen zich sindsdien af hoe en wanneer het paar elkaar ontmoette. Laten we eens kijken.

Hoe werd Addison Rae beroemd?

Addison Rae is een van de beroemdste TikTok-sterren aller tijden geworden en heeft dankzij haar succes een enorm vermogen van ongeveer $ 15 miljoen dollar weten te verzamelen. Maar hoe is ze precies zo beroemd geworden?

Addison plaatste haar eerste virale TikTok in 2019, waar ze volgens Pop Buzz de app blijkbaar heeft gedownload nadat ze op een groep middelbare scholieren had gepast. Nadat de video viraal ging, was de rest geschiedenis, en haar succes bleef stijgen, wat haar voortstuwde tot waar ze nu is.

Binnen een paar jaar heeft ze 40,3 miljoen volgers verzameld op Instagram en 87,7 miljoen volgers op TikTok. Zeer snel slaagde Addison erin om geld te verdienen met haar platform, waardoor ze geld kon verdienen.

Dankzij het platform voor het delen van video's is de TikTok-ster nu miljonair geworden. Ze heeft ook vriendschappen kunnen sluiten met wat zou worden beschouwd als enkele van de beroemdste mensen ter wereld - zoals de Kardashians en Hailey Bieber.

Hoe ontmoette Addison Rae Kourtney Kardashian eigenlijk?

Na getuige te zijn geweest van zo'n onwaarschijnlijke vriendschapsvorm tussen TikTok-ster Addison Rae en reality-tv-ster Kourtney Kardashian, hebben veel fans nagedacht over hoe ze elkaar precies hebben ontmoet.

Volgens Insider ontmoette Addison Kourtney via een van haar vrienden, David Dobrik. De ontmoeting van het paar was als een verrassing georganiseerd voor Kourtney's zoon, Mason, die een grote fan is van Addisons video's op het videoplatform.

Na de eerste ontmoeting bleef Addison 'hangen' en groeide naar verluidt steeds hechter met Kourtney totdat ze een solide band vormden. Ze werden zelfs zo close dat Addison verscheen in het laatste seizoen van Op de hoogte blijven van de Kardashians, waarin ze speelde in verschillende scènes, waaronder een familiediner waar ze werd ondervraagd over haar vriendschap met Kourtney.

De TikTok-ster heeft ook onthuld dat Kourtney veel nuttig advies met haar heeft gedeeld, in de hoop haar te helpen op de best mogelijke manier door de wereld van roem te navigeren. Een deel van dit advies omvatte hoe om te gaan met online haters en druk van de media, evenals advies over lichaamsproblemen.

Ondanks het leeftijdsverschil van 21 jaar lijkt het paar het ook leuk te vinden om samen te sporten en uit eten te gaan, wat aangeeft dat de twee vaak contact met elkaar hebben. Hoewel sommigen het leeftijdsverschil twijfelachtig vinden, lijken andere fans niet te denken dat het er allemaal toe doet - zolang ze maar allebei gelukkig zijn.

Met welke andere sterren is Addison Rae bevriend?

Naast Kourtney Kardashian heeft Addison sinds haar bekendheid ook verschillende andere banden gevormd met Hollywood-beroemdheden. Ze is verschillende keren betrapt met het Amerikaanse model Hailey Bieber, vaak na wat lijkt op een trainingssessie, volgens J-14.

Andere vrienden van beroemdheden zijn Tessa Brooks, die voor de val bekend stond als onderdeel van het team van Team 10, evenals Jason Derulo, David Dobrik, Milo Menheim en Rachael Leigh Cook.

Niet elke spraakmakende vriendschap heeft de carrière van Addison geholpen

Addison heeft echter ook enkele voormalige vriendschappen gehad die tot as zijn verbrand. Haar controversiële vriendschap met Dixie D'Amelio zorgde er zeker voor dat de tongen van fans gingen kwispelen toen een demo-track van D'Amelio uitlekte, met de teksten die Addison ervan beschuldigden 'nep' te zijn en 'haar leven te kopiëren'. Sinds het roddelwaardige lek, hebben velen snel de status van de vriendschap van het paar in twijfel getrokken.

Hoewel er nog steeds wordt gespeculeerd, denken veel fans dat het paar geen goede vrienden meer is, ondanks het feit dat Dixie aan de fans verklaarde dat het uitgelekte nummer niet echt over Addison ging. Een paar maanden geleden hadden ze zelfs gemerkt dat Charli Addison op Instagram had ontvolgd, waardoor de relatie in wezen op de grond lag.

Geen van beiden heeft echter nog geen officiële opmerking over de situatie gemaakt, waardoor fans hun giswerk via sociale media kunnen voortzetten.

Aanbevolen: