Hoe Timothee Chalamet en Larry David een onwaarschijnlijke vriendschap vormden

Inhoudsopgave:

Hoe Timothee Chalamet en Larry David een onwaarschijnlijke vriendschap vormden
Hoe Timothee Chalamet en Larry David een onwaarschijnlijke vriendschap vormden
Anonim

De foto van Dune-ster Timothee Chalamet die brood aan het breken is met de zelfverklaarde sociale huurmoordenaar, Larry David, deed het internet opschudden. Fans zijn altijd dol op beroemdheden. Ze gaan allemaal over wat er gaande is tussen Leonardo DiCaprio en Brad Pitt en vooral Matthew McConaughey en Woody Harrelson. Maar deze bromances zijn veel logischer dan Larry David en Timothee Chalamet… en dat is een deel van de allure.

Twitter, Instagram en Facebook ontploften allemaal met afbeeldingen, memes en algemene opmerkingen over het paar. Natuurlijk waren fans jaloers dat ze niet bij een lunch konden zijn met de opkomende hartenbreker en de iconische komedieschrijver. Maar ze merkten ook op hoe mooi het was om twee mensen van heel verschillende leeftijden samen te zien lachen. Bovendien vond het niet plaats tijdens een blitse Hollywood-functie. Toch zijn fans enorm nieuwsgierig naar hoe deze twee elkaar hebben ontmoet en wat er echt aan de hand is op de foto's.

De foto's die bijna het internet braken

Midden september 2016 maakten de paparazzi een paar foto's van de 74-jarige Larry David en de 25-jarige Timothee Chalamet die samen een hapje aten in restaurant Sant Ambroesus in New York City. Larry leek het echt naar zijn zin te hebben, in tegenstelling tot de misantropische curmudgeon die hij speelt op Curb Your Enthusiasm. Hoewel, rond dezelfde tijd, Larry werd gefotografeerd tijdens de New York Fashion Week terwijl hij zijn oren dichtstopte terwijl modellen over de catwalk liepen… Dus soms is hij precies het type persoon dat fans willen dat hij is.

Hoe dan ook, fans werden helemaal gek toen ze Larry bij de Dune-superster zagen zitten. Alles aan de beelden was ronduit boeiend, inclusief de eigenaardige keuze aan drankjes. Zowel Larry als Timothee nipten van espresso-martini's, wat beslist niet het drankje lijkt te zijn waar een van hen naar zou trekken. Maar dit maakte fans alleen maar meer geboeid.

Terwijl ze hoopten dat er een soort buddy-film of legitieme bromance zou komen, begonnen de meeste fans zich af te vragen hoe deze twee elkaar in godsnaam hebben ontmoet.

Het mysterie van hoe Larry en Timothee elkaar ontmoetten en wat hun relatie eigenlijk is

De waarheid is dat we niet precies weten hoe Timothee en Larry dicht genoeg bij elkaar kwamen om midden in een pandemie samen uit te gaan en te lunchen. Maar dat lijkt een deel te zijn van de reden waarom fans zo gecharmeerd zijn van dit schijnbaar niet-overeenkomende paar. Er zijn echter enkele aanwijzingen waarom deze twee samen gespot zijn.

Een van de aanwijzingen is wie er bij de twee Joodse acteurs zat. Hoewel ze niet op veel van de foto's die online stonden te zien was, zaten Larry en Timothee tegenover twee individuen, en een van hen was Larry's dochter.

Nee, niet zijn dochter die met Pete Davidson uitging en al dan niet iets had met John Mayer, Larry's andere dochter. Veel fans van de Curb Your Enthusiasm weten niet dat Larry in feite twee dochters heeft. Zijn jongste, Romy, wordt zelden gezien en heeft niet de aanwezigheid op Instagram die haar charmante en mooie zus wel heeft.

Gezien het feit dat Romy David en Timothee Chalamet ongeveer even oud zijn en in vergelijkbare sferen binnen de high society rondhangen, is het niet onmogelijk te geloven dat ze vrienden zijn en dat Larry en Timothee elkaar zo hebben ontmoet. En nee, Timothee is niet romantisch verbonden met Romy, aangezien de andere persoon aan tafel volgens Page Six het gerucht gaat dat Romy's vriend, Josiah Adams, is. Hoewel, om eerlijk te zijn, dit is niet het grootste stuk ter wereld, want Josiah lijkt veel op Timothee… Oh, nou ja, misschien in een ander leven…

Maar de andere theorie is dat Larry degene was die Romy en Timothee introduceerde. Dit komt omdat er een mogelijkheid is dat Timothee een van de beroemdheden is die op het punt staat een gastrol te geven in het komende seizoen van HBO's Curb Your Enthusiasm.

Hoewel sommige publicaties over deze Larry/Timothee-lunch suggereerden dat de twee midden in het filmen van een scène in het restaurant zaten, is dit hoogst onwaarschijnlijk. Larry heeft er een punt van gemaakt om zijn dochters niet op te nemen in zijn semi-autobiografische satire en heeft zelfs geen dochters in de show. Er is dus geen sprake van dat Romy deel uitmaakte van de scene. Bovendien is het komende seizoen al ingepakt en klaar voor de lucht in oktober. Als Timothee was uitgenodigd op Curb Your Enthusiasm, zou het maanden geleden zijn geweest. En het is heel goed mogelijk dat de twee vrienden werden en besloten om af te spreken voor de lunch.

Hoewel we de ware oorsprong van hun relatie niet kennen, zijn we absoluut dol op de vriendschap tussen de generaties die tussen hen lijkt te ontstaan. Dit is verre van de eerste intergenerationele vriendschap in Hollywood en het is onwaarschijnlijk dat dit de laatste zal zijn. Maar op dit moment is het degene waar we allemaal meer over willen weten.

Aanbevolen: