Khloe Kardashian zegt dat posten op IG haar angst geeft

Khloe Kardashian zegt dat posten op IG haar angst geeft
Khloe Kardashian zegt dat posten op IG haar angst geeft
Anonim

Khloe Kardashian zat midden in verschillende photoshop-beschuldigingen over haar Instagram-foto, en de realityster geeft toe dat de kritiek haar tol heeft geëist.

Tijdens aflevering twee van The Kardashians volgden camera's Khloe terwijl ze reisde voor een optreden in The Late Late Show With James Corden. Khloe dacht na over hoe het leven in de schijnwerpers en het voorbereiden op openbare optredens haar stress bezorgt. Ze onthulde dat ze zelfs angst had ontwikkeld voor het posten op sociale media.

Als reactie zei haar vriendin Malika Haqq dat ze zich misschien beter zou voelen als ze tegen mensen zei dat ze moesten oprotten. Khloe zei dat de vader van haar dochter, Tristan Thompson, soortgelijk advies had.

Later in de aflevering geeft Khloe's moeder Kris Jenner toe dat haar dochter worstelt in de publieke belangstelling."Ik denk dat elke keer dat je in de publieke belangstelling staat, het je gewoon openstelt voor onderzoek en kritiek op elk klein ding", deelde Kris. "En ik denk dat ze dat bij Khloé wel internaliseert."

Dit is niet de eerste keer dat Khloe de angst bespreekt die sociale media haar veroorzaakt. Vorig jaar gaf ze online toe dat ze er een hekel aan heeft om constant geanalyseerd te worden.

Khloe plaatste een foto van zichzelf met krullend haar op Instagram en schreef: "Ik draag zelden mijn natuurlijke haartextuur. Ik voelde me er best schattig mee […] verpest het gevoel alsjeblieft niet." Een fan zei dat ze hoopt dat Khloe zich meer richt op positieve opmerkingen: "Laat het goede altijd opwegen tegen het slechte."

Als reactie hierop schreef Khloe: "Ik heb een beetje afstand genomen van sociale media omdat ik het gevoel heb dat wat ik ook doe, het altijd zo overgeanalyseerd is. Soms, als ik me echt goed voel, vinden mensen het leuk om erop wijzen dat ze het tegenovergestelde over mij voelen." De oprichter van Good American noemde sociale media 'wreed', eraan toevoegend dat het bijdraagt aan haar 'angst'.”

Ondanks het verzoek van Khloe dat mensen vriendelijker zijn in de reacties, heeft ze kritiek gekregen voor het plaatsen van afbeeldingen die lijken te zijn bewerkt. In februari kwam een afbeelding van Khloe die poseerde in een auto onder vuur te liggen vanwege haar langgerekte vingers, die online bekend werden als 'kippenvoetenhanden'.

De KUWTK-aluin heeft toegegeven eerder filters te gebruiken en vergelijkt het effect met haar schoonheidsroutine. "Ik hou van een goed filter, goede belichting en hier en daar een bewerking", zei ze vorig jaar in Buzzfeed-notities.

Ondanks haar bezorgdheid over het plaatsen van berichten, blijven Khloe – en haar familie – actief op meerdere sociale-mediaplatforms.

Aanbevolen: