De echte reden waarom het spel ruzie heeft met Eminem

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom het spel ruzie heeft met Eminem
De echte reden waarom het spel ruzie heeft met Eminem
Anonim

The Game werd in 2005 beroemd na de release van zijn debuutalbum, The Documentary, geproduceerd door zijn toenmalige goede vriend Dr. Dre. Uitgebracht onder de labels G-Unit, Interscope en Eminem's Aftermath, verkocht de plaat alleen al in de VS meer dan vijf miljoen exemplaren en werd dat jaar een van de best verkochte rapalbums.

Eminem, die een groot voorstander van de carrière van The Game leek te zijn, verscheen zelfs op het nummer We Ain't, waardoor fans de indruk kregen dat Slim Shady mede-ondertekend was van de roem van de aankomende rapper. Maar door de jaren heen leek er ruzie te zijn geweest tussen het paar, wat duidelijk leek in Game's interview met Revolt's Drink Champs in maart 2022.

Hoewel de hitmaker Hate It Or Love It eerder had beweerd dat Eminem een van de grootste hiphopartiesten aller tijden was, zinspeelden zijn recente opmerkingen op het idee dat Game gelooft dat hij een betere tekstschrijver is dan de 8 Mile-ster.

Dus, wat gebeurde er precies tussen het paar dat ervoor zorgde dat Game zijn deuntje over zijn mede-rapvriend veranderde? Hier is het dieptepunt …

Eminem en het spel voor hun vete

In december 2021, tijdens een interview met Sway Calloway van MTV News, zei The Game dat hij Eminem nooit zou dissen omdat hij hem als een van de grootste hiphop-rappers beschouwde.

De inwoner van Compton heeft in de loop der jaren ruzie gehad met een handvol rappers, maar een persoon tegen wie hij zei dat hij het niet zou willen opnemen, was Eminem.

"Eén ding dat me is bijgebleven, is dat Eminem nooit met hiphop te maken heeft, ooit", legde hij uit.

“Als je merkt dat van iedereen op wie ik een gooi doe, dat de enige persoon is die onaangeroerd is. Hij zit in een bubbel en je zegt niet eens iets tegen Eminem. Aan iedereen die dat ooit doet, God zegene je.'

Hij concludeerde: "Hij zal je carrière beëindigen."

Wat begon Eminem en de vete van het spel?

In februari 2022 ging The Game zitten voor een interview op Drink Champs, waar hij onthulde dat hij eerder die maand niet was gevraagd om zijn mentor Dr. Dre te vergezellen voor zijn Super Bowl Halftime Show.

In plaats daarvan nodigde Dre 50 Cent uit als speciale gast.

En hoewel The Game enigszins ongelukkig was dat hij niet was uitgenodigd voor de eenmalige reünie, had hij ook een probleem met Eminem die tijdens zijn set uit het gerechtsgebouw van Compton tevoorschijn kwam.

"Het zou niets voor jou betekend hebben, maar het betekende wel iets voor mij", zei de How We Do-hitlijsttopper.

Terwijl het gesprek voortduurde, zei The Game verder dat hoewel hij Eminem leuk vindt en hem ooit als een van de besten beschouwde, hij sindsdien van gedachten is veranderd en zegt dat hij denkt dat hij een betere tekstschrijver is dan de inwoner van Detroit.

“Eminem is Eminem. Ik hou van Eminem, hij is een van de goede, geweldige MC's, 'voegde de vader van drie toe.

“Vroeger dacht ik dat Eminem beter was dan ik. Dat is hij niet.'

Als host N. O. R. E. zei dat Game Eminem niet zou willen ontmoeten in een Verzuz-gevecht, The Game smeekte om anders.

Heeft het spel ook ruzie met Dr. Dre?

Het lijkt zo.

In hetzelfde interview leek The Game een opgraving te hebben gedaan bij Dr. Dre, met wie hij al jaren niet meer op goede voet staat.

Na zijn mening te hebben gedeeld over het feit dat hij niet was uitgenodigd om het podium te sieren tijdens de Super Bowl Halftime Show in februari, beweerde de rapsuperster dat Dre eigenlijk niet zoveel voor zijn carrière had gedaan.

En dat ondanks het feit dat laatstgenoemde sterk betrokken was bij het produceren van Game's eerste paar albums.

Volgens The Game draait alles om loyaliteit en zegt dat zijn vriend en collega-rapper Kanye West meer voor hem had gedaan "in de afgelopen twee weken" dan wat Dre in zijn hele carrière voor hem had gedaan.

Dre tekende The Game in 2003 bij Aftermath Entertainment voordat hij aan zijn debuutalbum begon, nadat hij een reeks functies had binnengehaald dankzij zijn samenwerking met de hiphop-producer.

De Eazy-ster onthulde ook dat hij niet op goede voet stond met Jay-Z, van wie bekend is dat hij toezicht houdt op de NFL Super Bowl Halftime-artiesten voordat ze worden aangekondigd.

Fans geloven dat de New Yorker misschien een helpende hand heeft gehad om te voorkomen dat The Game met Dre optrad, maar dat blijft niets meer dan een gerucht dat op sociale media kwam.

Aanbevolen: