‘RHOC’s’ Vicki Gunvalson heeft ruzie met haar dochter, hier is waarom

Inhoudsopgave:

‘RHOC’s’ Vicki Gunvalson heeft ruzie met haar dochter, hier is waarom
‘RHOC’s’ Vicki Gunvalson heeft ruzie met haar dochter, hier is waarom
Anonim

Fans van The Real Housewives of Orange County zijn nog steeds nieuwsgierig naar Vicki Gunvalson en Brooks Ayers, aangezien hun dramatische romance leidde tot serieuze spanningen tussen Vicki en haar dochter Briana Culberson. Toen Vicki nog in de realityshow zat, zagen fans hoe Vicki en Briana periodes doormaakten waarin ze goed met elkaar konden opschieten en vervolgens conflicten kregen.

Vicki's familiebusscène gebeurde al vroeg en is zeker wat kijkers met haar associëren. Maar nu Vicki de realityserie heeft verlaten, zijn fans een deel van haar leven gebleven door haar Instagram-account te volgen, en het blijkt dat Vicki en Briana onlangs opnieuw wat conflicten hebben gehad.

Waarom hebben Vicki en Briana onlangs een conflict gehad? Laten we eens kijken.

Wat is er gebeurd?

Briana en Ryan Culberson verhuisden met hun kinderen vanuit North Carolina naar Illinois, maar Vicki kocht een huis in North Carolina om wat dichterbij te zijn en het was gaaf om te zien hoe ze aan het inrichten was. Volgens Bravotv.com besloot Vicki zes maanden later te verkopen en was ze succesvol.

Nu is Briana Culberson zwanger van haar vierde baby en haar man Ryan vertelde dat Vicki het geslacht van de baby heeft onthuld.

Volgens Us Weekly plaatste Ryan een Instagram-verhaal en zei: "Krijg je ooit echt goed nieuws en kom je erachter dat je schoonmoeder het verpest? Nou, dat overkwam mij vandaag. Oh ja, we krijgen een meisje." Ryan zei ook: "Zo dankbaar voor @vickigunvalson" en zei toen: "Het is niet slim om degene die alles weet kwaad te maken - en ik weet alles."

Vicki heeft zich uitgesproken over het liefhebben van oma en RHOC-fans hebben haar super enthousiast zien worden over het groeiende gezin van Briana en Ryan. Briana en Ryan hebben drie zonen: Owen en Troy, die 8 jaar oud zijn, en Hank, die negen maanden geleden werd geboren.

Het geslacht van een baby delen is zeker een spannend en speciaal moment, dus fans kunnen begrijpen dat Ryan van streek en teleurgesteld zou zijn als Vicki dit nieuws deelde en hij niet in staat was. Vicki deelde de onthulling van het geslacht op Instagram, want er was een video van Briana en Ryan die roze in de lucht schoten, waarin stond dat het een meisje was, maar ze verwijderde het bericht vervolgens.

Vicki en Briana's eerdere gevechten

Vicki en Briana's moeder/dochterband is nooit de meest soepele geweest.

Briana zei ooit voor de camera dat ze niet terug naar Orange County zou verhuizen als Vicki en Brooks aan het daten waren.

Volgens Us Weekly bezocht Vicki in een aflevering vaak Briana in Oklahoma, en Briana zei dat zij en Ryan daar niet met elkaar omgingen, maar dat ze niet bereid was om terug naar huis te verhuizen. Terwijl ze tegen de camera sprak, zei Briana: "Ik zou niets liever willen dan terug te gaan naar Orange County, maar dat gaat nooit gebeuren als Brooks in mijn ouderlijk huis woont."Mijn kinderen zullen nooit bij hem in de buurt zijn, omdat ik Brooks nog steeds een verschrikkelijk persoon vind."

Vicki legde uit dat ze kon zien dat de relatie met haar dochter altijd beïnvloed zou worden door haar liefdesleven als ze met Brooks zou blijven daten. Vicki zei: "Ik heb de prijs betaald door de beslissing te nemen om bij Brooks te zijn. Ik heb dit dubbelleven nu al een aantal jaren moeten leiden en ik zal Brianna's mening niet kunnen veranderen."

Briana en Ryan hebben een keto-levensstijl gevolgd en ze hebben erover gedeeld op hun Instagram-account @ketoculbersons. Hun Instagram-bio luidt: "We zijn samen 150 pond afgevallen sinds we in 2018 met keto zijn begonnen. We willen onze ma altijden delen om deze levensstijl te helpen navigeren. Vraag je dokter naar eventuele medische ?'s" en het paar deelt hun ma altijden.

Briana plaatste op 31 augustus een bericht op het account nadat ze een onbeleefd bericht had ontvangen waarin ze haar vroeg waarom ze niet stopt met het krijgen van kinderen en zei dat ze andere mensen probeert te inspireren om goed te eten omdat ze deze levensstijl heeft veranderd. Ze legde uit: "Gewoon een herinnering: dit is een keto-dieetpagina. Dit is geen roddelsite waar je updates over het leven van mijn moeder kunt krijgen en grote onzin over me kunt vertellen over mijn persoonlijke leven."

Het moet moeilijk zijn voor Briana om een beroemde moeder te hebben die zo lang in een realityserie verscheen, en toch zijn ze een herkenbaar moeder/dochter-duo omdat ze lijken te vechten en het weer goed te maken. Fans waarderen het om de ups en downs van hun relatie te zien en het is absoluut begrijpelijk dat Ryan niet vond dat Vicki dit nieuws had moeten verpesten dat hij en Briana zo graag wilden delen.

Aanbevolen: