Zo ziet de relatie tussen Zendaya en Taylor Swift er vandaag uit

Inhoudsopgave:

Zo ziet de relatie tussen Zendaya en Taylor Swift er vandaag uit
Zo ziet de relatie tussen Zendaya en Taylor Swift er vandaag uit
Anonim

Een paar jaar geleden had Taylor Swift wat veel mensen haar 'ploeg' noemden - een groep beroemde vrienden met wie ze altijd omging. Veel van die 'vrienden' verschenen in haar videoclip voor "Bad Blood" en op het podium met haar tijdens de 1989 World Tour, waardoor deze vriendschappen openbaar werden gemaakt.

Veel vrienden zijn er al sinds de beginjaren voor haar en zijn nog steeds bevriend met haar, zoals Selena Gomez en Blake Lively. Er zijn echter enkele meisjes, veel eigenlijk, die om een aantal redenen niet meer in haar team zitten.

Een van die vrienden die deel uitmaakte van die ploeg was Zendaya. Ze heeft zo'n grote carrière voor zichzelf gemaakt en Taylor Swift ook. Hoewel Zendaya deel uitmaakte van de muziekvideo en hun vriendschap daardoor zo echt leek, zijn ze vandaag de dag nog steeds vrienden?

Zo ziet de relatie tussen Zendaya en Taylor Swift er vandaag uit.

Zendaya en Taylor Swift waren een behoorlijk hecht duo! Ze slaagden erin om in 2014 een behoorlijke vriendschap te sluiten, en verschenen samen in Swift's 'Bad Blood'-muziekvideo, terwijl ze naast elkaar verschenen op awardshows, waar zowel Taylor als Zendaya samen zouden dansen. Ze leken een ondersteunend team te zijn, zozeer dat Taylor Zendaya feliciteerde met haar afstuderen, maar na het tweetschandaal van Zendaya en Taylor lijkt het alsof de twee niet zo close zijn. Na het debacle met Kim/Kanye en Taylor werd Zendaya gezien dat ze tweets leuk vond in het voordeel van Kimye, en toen begon de vriendschap tussen haar en Swift af te brokkelen. Hoewel de twee tegenwoordig geen "slecht bloed" hebben, is het duidelijk dat ze lang niet zo close zijn als ze ooit waren.

Bijgewerkt op 8 maart 2022: Veel fans hebben er terecht op gewezen dat Taylor Swift en Zendaya niet meer rondhangen sinds Zendaya een paar tweets leuk vond om aan te geven dat ze op Kanye en Kim's kant in al dat drama. Taylor Swift werd echter met niemand gezien in het jaar na dat drama; ze nam een pauze van het openbare leven. Taylor Swift is sindsdien natuurlijk teruggekeerd, maar haar team niet. Ze heeft ook toegegeven dat haar zogenaamde "ploeg" een beetje een kunstmatige groep was. Voor het tijdschrift Elle schreef ze: "Ik heb nog steeds terugkerende flashbacks van alleen aan lunchtafels zitten of me verstoppen in een badkamerhokje, of proberen een nieuwe vriend te maken en uitgelachen worden. Toen ik in de twintig was, merkte ik dat ik omringd was door meisjes die wilden om mijn vriend te zijn. Dus ik schreeuwde het van de daken, plaatste foto's en vierde mijn hernieuwde acceptatie in een zusterschap."

De waarheid is dat Swift en Zendaya alleen in grote groepen en in openbare omgevingen rondhingen, en er is geen reden om aan te nemen dat de twee ooit een hechte persoonlijke relatie hadden. Dus hoewel Zendaya die tweets leuk vond, misschien tot kwaad bloed tussen de twee heeft geleid, is het waarschijnlijker dat ze in de loop van de tijd uit elkaar zijn gegroeid.

10 Hoe Taylor Swift en Zendaya elkaar ontmoetten

Zendaya zilveren jurk Taylor Swift met katten
Zendaya zilveren jurk Taylor Swift met katten

Als je de kans hebt om in het team van Taylor Swift te zitten, grijp je die kans. In een interview met PEOPLE uit 2015 herinnert Zendaya zich hoe de twee elkaar voor het eerst ontmoetten. "Letterlijk, we hebben elkaar via sms ontmoet", zei ze. Kun je je voorstellen dat Taylor Swift je telefoonnummer heeft en je alleen maar sms't en ineens word je vrienden?

Later veranderden die sms-berichten in een IRL-vriendschap en zouden de carrière en populariteit van Zendaya omhoogschieten. Het is onduidelijk hoe ze aan elkaars telefoonnummers kwamen of hoe en waarom Swift Zendaya's vriend wilde worden, maar op dat moment was het lief om te zien hoe hun vriendschap zich ontvouwde.

9 Zendaya was in Taylor Swift's 'Bad Blood' muziekvideo

De muziekvideo "Bad Blood" is misschien wel een van de meest iconische video's aller tijden en een van Swift's beste. Het was gevuld met een stel van haar vrienden en vrouwen die haar door de jaren heen hebben gesteund - haar "ploeg" destijds. Het nummer was een opsteker voor haar vete met zangeres Katy Perry, met wie ze het sindsdien heeft goedgemaakt en haar zelfs heeft laten verschijnen in haar video 'You Need To Calm Down'.

Zendaya verscheen in de video "Bad Blood" als 'Cut-Throat', een stout meisje met wie je niet wilde rotzooien. Daarna werden de twee samen gefotografeerd op tal van awardshows.

8 De vriendschap van Zendaya en Taylor Swift bloeide

Tijdens de muziekvideo 'Bad Blood' leek het alsof waar Swift ook ging, haar team haar volgde. Zij en Zendaya waren samen te zien tijdens de Billboard Music Awards 2015 en hadden de tijd van hun leven. Later die avond ging de video voor "Bad Blood" in première en Swift, Zendaya en het team vierden feest. Ze leken een zusterband te hebben en goede vrienden te zijn, in ieder geval voor een paar maanden.

7 Wat Zendaya heeft gezegd over Taylor Swift

Toen we het hadden over hoe zij en de 'cardigan'-zangeres elkaar ontmoetten, had Zendaya niets dan aardige dingen te zeggen over Swift. "Eerlijk gezegd, ze is echt een lieverd. Ze is absoluut iemand die gewoon een heel, heel aardig persoon is, wat cool is omdat ze technisch gezien alle reden van de wereld heeft om geen aardig persoon te zijn, weet je wat ik zeg? Het is cool om haar te zien blijven en dat nog steeds te zijn. Ze behandelt iedereen alsof ze voor altijd vrienden zijn geweest."

Op de avond van de première van de muziekvideo zei Zendaya in een interview met Entertainment Tonight dat Swift "een genie" is en dat ze haar schema heeft geblokkeerd zodra Swift haar vroeg om in de video te zijn.

6 Taylor Swift huilde om Zendaya-afstuderen

Om iemand zo groot als Taylor Swift te laten huilen om een van je prestaties, moet het beste gevoel ter wereld zijn. Zendaya studeerde in 2015 af van de middelbare school en plaatste een zeer inspirerende Instagram-post."Houd er rekening mee dat kennis een van de krachtigste geschenken is die we mogen ontvangen … neem dat niet als vanzelfsprekend aan. Aan elke aanstaande afgestudeerde, weet dat je het KAN doen!" ze ondertitelde het.

In een inmiddels verwijderde post plaatste Swift de foto van de actrice opnieuw op Twitter met het bijschrift: "I'M NOT CRYING, YOU ARE!" Het was een trots grote zus moment. Fans moeten niet te veel lezen over het feit dat Swift het bericht sindsdien heeft verwijderd, aangezien Taylor Swift bekend staat om het verwijderen van haar posts op sociale media.

5 Zendaya woonde de 1989 World Tour bij

De verhalen over het team van Taylor Swift gingen door tijdens haar World Tour in 1989. Veel vrienden en beroemdheden kwamen opdagen om haar op het podium en daarbuiten te steunen. Sommigen traden met haar op, sommigen liepen over de catwalk op het podium en anderen gingen gewoon als fans. Zendaya was een van die vrienden die de tour bijwoonde. Ze zou ook aanwezig kunnen zijn om enkele van haar andere vrienden te zien, omdat Swift enkele van Zendaya's back-updansers van voorgaande jaren had ingehuurd. Hoe dan ook, Zendaya kwam opdagen om haar vriendin en een van haar idolen te steunen, en alles was goed in de meisjeswereld… destijds.

4 Toen Zendaya de kant van Kim Kardashian en Kanye West koos

Als je niets weet van het gevecht tussen Taylor Swift en Kim Kardashian en Kanye West, waar was je dan in 2016? Kortom, Kim Kardashian lekte een telefoontje tussen Swift en West waardoor het leek alsof Taylor een leugenaar was, maar in werkelijkheid vertelden ze haar niet over de tekst die hij in zijn nummer 'Famous' zou zetten. die het hele gevecht begon en resulteerde in Kardashian, en de helft van het internet, die Taylor Swift een slang noemde. Swift dook een tijdje onder, omdat het online pesten haar te pakken kreeg, maar ze kwam sterker dan ooit terug met haar reputatietijdperk, waarin ze talloze liedjes schreef over Kim en Kanye.

Door deze vete zag Swift echt wie aan haar kant stond. e! meldde dat Zendaya favoriete (en vervolgens niet-favoriete) tweets had gekozen die de kant van Kim en Kanye kozen, ook al was ze zogenaamd Taylor's vriend. Eén Tweet zei: "Ik ben blij dat Zendaya nooit echt met dat hele Taylor-team was …" De andere had een foto van oude en huidige teamleden met het bijschrift: "Mijn meisje Zendaya wist beter." Zendaya en Swift stopten daarna met rondhangen, hoewel, om eerlijk te zijn, Swift al heel lang met niemand in het openbaar werd gezien.

3 Zijn Zendaya en Taylor Swift vandaag nog steeds vrienden?

Band-Aids repareren geen kogelgaten, zoals de Taylow Swift-tekst gaat. Hoewel Zendaya die tweets al snel niet leuk vond, was de schade schijnbaar aangericht. De twee lijken vandaag geen vrienden te zijn, maar geen van beiden heeft sinds dat incident ooit kwaad over de ander gesproken. Sommige verkooppunten melden dat ze nog steeds vrienden zijn, maar dat ze nooit meer samen of op elkaars feestjes rondhangen.

2 De huidige ploeg van Taylor Swift

Sinds het uitgelekte telefoontje heeft Swift echt ontdekt wie er voor haar is en die nooit van haar zijde is geweken. Selena Gomez was en zal altijd aan haar zijde staan. Haar middelbare schoolvriend, Abigail Anderson, steunt haar nog steeds. Blake Lively en Ryan Reynolds zijn echt goede vrienden geworden, tot het punt waarop Swift de namen van hun kinderen in een lied gebruikte. Ed Sheeran is nog steeds een beste vriend. Gigi Hadid is er altijd voor haar geweest.

Hoewel deze oude vrienden nooit van haar zijde zullen wijken, deden sommigen dat helaas wel, maar het is oké, want Swift heeft ook veel nieuwe vrienden gekregen. Swift is nu heel close met Shawn Mendes en Camila Cabello, de zusjes Haim, Halsey, Jack Antonoff, Katy Perry en meer.

1 Wie zijn de bekende vrienden van Zendaya?

Hoewel Zendaya en Swift niet meer zo close zijn, heeft de actrice nog steeds een aantal behoorlijk beroemde vrienden. Ze is erg close met haar Spider-Man co-sterren (Jacob Batalon en vriend Tom Holland). Zij en Bella Thorne zijn goede vrienden gebleven sinds hun Disney Channel-dagen. Enkele van haar andere beroemde vrienden zijn China Anne McClain, Zac Efron, Val Chmerkovskiy, Olivia Holt, Debby Ryan en meer.

Aanbevolen: