Hoe 'The Hills' Star Heidi Pratt's netto waarde veranderde na het trouwen met Spencer

Inhoudsopgave:

Hoe 'The Hills' Star Heidi Pratt's netto waarde veranderde na het trouwen met Spencer
Hoe 'The Hills' Star Heidi Pratt's netto waarde veranderde na het trouwen met Spencer
Anonim

Heidi Montag verscheen voor het eerst op reality-televisie tijdens een paar afleveringen van Laguna Beach in 2005. Een jaar later, waar ze bekend om staat, verscheen ze in seizoen één van MTV's iconische serie, The Hills, als Lauren Conrads beste vriend. Dit is waar Spencer Pratt, haar huidige echtgenoot, werd geïntroduceerd. Het paar verscheen alle zes seizoenen in de populaire serie en is sindsdien in een aantal producties verschenen in de afgelopen anderhalf decennium.

De twee hebben gastrollen gehad als koppel in How I Met Your Mother, Celebrity Big Brother, Marriage Boot Camp: Reality Stars en I'm A Celebrity, Haal me hier uit!. Het meest opvallende was dat het paar terugkeerde naar de serie waardoor ze een begrip werden in The Hills: New Beginnings, die voor het laatst werd uitgezonden in augustus 2021. Dit is hoe Heidi's vermogen veranderde nadat ze met Spencer trouwde.

8 Heidi en Spencer Pratt hadden een piekvermogen van $10 miljoen

Heidi en Spencer Pratt hadden aanvankelijk een behoorlijk groot vermogen op hun naam staan. Ze waren minstens 10 miljoen dollar rijk, en er kwam veel geld binnen van reality-tv. Destijds behoorden ze tot de beroemdste realitysterren en brachten ze miljoenen binnen per seizoen op The Hills. Dit vermogen begon echter een paar jaar na het einde van de show te kelderen.

7 Het stel gaf veel van hun geld uit aan vrienden

Tijdens de talkshow van Bethenny Frankel gaf Spencer Pratt toe groepen van hun vrienden mee te nemen naar enkele van de meest luxueuze restaurants in Los Angeles en zeer dure alcoholflessen te bestellen, sommige ter waarde van drieduizend dollar. Het meest bezochte restaurant van het paar was Wolfgang Puck's Cut restaurant, tot het punt dat ze bevriend raakten met Wolfgang zelf. Het paar zou ook cheques van maximaal $ 15.000 aanbieden aan vrienden die het moeilijk hadden, met de redenering dat het geld zou blijven binnenstromen, maar dit was helaas niet het geval.

6 Spencer Pratt's dure kleerkast

In een interview met The Daily Beast gaf Spencer eerder toe een miljoen dollar uit te geven aan pakken en mooie kleding. Hij ging verder en verklaarde dat bijna de hele kledingkast vol stond met propoutfits die hij nooit meer zou dragen. Dit droeg sterk bij aan het kelderen van het vermogen van het paar.

5 Cosmetische ingrepen van Heidi Pratt

In 2010, op 23-jarige leeftijd, onthulde Heidi Pratt dat ze op één dag tien lichaamsveranderende procedures had ondergaan, waaronder een borstvergroting, een wenkbrauwlift, een kinverkleining en Botox-injecties. "Ik was veel te jong om zo'n levensveranderende beslissing te nemen, ik stond onder zoveel druk omdat het het begin was van commentaarsecties en negativiteit en haat op internet", vertelde Heidi aan People Magazine.

Ondanks dat ze zich later in haar leven realiseerde dat ze te jong was om zulke grote beslissingen te nemen, had Heidi al meer dan $ 200.000 uitgegeven aan cosmetische ingrepen.

4 Heidi en Spencer geloofden dat de wereld zou eindigen in 2012

Het koppel onthulde dat ze in 2012 hun geld zo snel hadden uitgegeven in afwachting van de apocalyps.

"Het punt is dat we hoorden dat de planeet in 2012 zou eindigen", zei Spencer. "We dachten: 'We moeten dit geld uitgeven voordat de asteroïde inslaat.'"

3 Heidi Pratt's dure shopping sprees

Heidi Pratt zou naar het winkelcentrum gaan en $ 20-30.000 per dag uitgeven. Heidi en Spencer verklaarden dat ze dachten dat ze Jay-Z en Beyoncé waren, terwijl ze in werkelijkheid niet zoveel geld te besteden hadden. Met dat bedrag aan uitgaven en niet veel geld dat binnenkwam om aan te vullen wat was uitgegeven, gingen Heidi en Spencer naar een dieptepunt.

2 Heidi Pratt's mislukte muziekcarrière

In 2010, net toen de status van beroemdheid van het paar afnam, besloten Heidi en Spencer een waanzinnige hoeveelheid geld te verspillen bij het uitbrengen van Heidi's debuutalbum Superficial. Tussen producers, studiotijd, fotoshoots, muziekvideo's en andere soorten promoties besteedden Heidi en Spencer in totaal $ 2,5 miljoen aan haar mislukte muziekcarrière. Oppervlakkig verkocht in totaal slechts 6.000 exemplaren.

1 Heidi en Spencer Pratt's huidige netto waarde

Na miljoenen te hebben uitgegeven aan materiële goederen, hun vrienden te hebben getrakteerd op dure diners en cheques, een paar honderdduizenden aan Heidi's cosmetische operaties, plus $ 2,5 miljoen aan Heidi's geflopte muziekcarrière, zijn Heidi en Spencer slechts $ 300.000 waard vandaag. Ze lijken rond te komen en te leren van hun fouten met Spencer die zijn obsessie met kristallen verandert in een lucratieve geldspinner, door kristallen en geodes te verkopen in zijn winkel in Los Angeles, Pratt Daddy Crystals.

Aanbevolen: