Wat is er echt gebeurd met Geoffrey The Butler op 'The Fresh Prince of Bel-Air

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd met Geoffrey The Butler op 'The Fresh Prince of Bel-Air
Wat is er echt gebeurd met Geoffrey The Butler op 'The Fresh Prince of Bel-Air
Anonim

Voordat The Fresh Prince of Bel-Air op televisie debuteerde, had niemand enig idee dat de show een van de meest geliefde sitcoms aller tijden zou worden. Als we terugkijken op de geschiedenis van de show, is het zelfs duidelijk dat The Fresh Prince of Bel-Air geruïneerd had kunnen worden door enkele castingkeuzes die bijna waren gemaakt. Gelukkig kwam het uiteindelijk echter goed en toen The Fresh Prince of Bel-Air debuteerde, had het waarschijnlijk de perfecte cast.

In de afgelopen jaren is The Fresh Prince of Bel-Air om verschillende redenen veel in het nieuws geweest, waaronder Will Smith en Janet Hubert die vrede sloten en de show een moderne reboot kreeg. Met dat in gedachten is het logisch dat er hernieuwde belangstelling is voor wat er is gebeurd met de cast van The Fresh Prince of Bel-Air, inclusief de acteur die de altijd hilarische butler Geoffrey speelde. Het blijkt dat Joseph Marcell een geweldig leven heeft geleid sinds hij voor het laatst Geoffrey speelde.

Acteert Joseph Marcell nog steeds?

Voor iedereen die ervan droomt de wereld te entertainen als acteur, moet een rol in een populaire tv-show een droom zijn die uitkomt. De waarheid is echter dat de hoofdrol in een geliefde show ook een vloek kan zijn als de serie eindigt. Er is tenslotte een lange geschiedenis van acteurs die hun carrière op de helling hebben zien lopen nadat ze in een populaire show hebben gespeeld, omdat ze te nauw verbonden zijn met hun beroemde personage. Nadat Seinfeld was geëindigd, hadden de meeste hoofdrolspelers van de show bijvoorbeeld berucht om het vinden van succes.

In de hoofden van veel van de mensen die van The Fresh Prince of Bel-Air houden, lijkt het misschien alsof de acteur die Geoffrey speelde in de show nooit succes heeft gehad nadat de show was afgelopen. In werkelijkheid heeft Joseph Marcell echter een ongelooflijke carrière achter de rug sinds hij zijn meest populaire rol achter zich heeft gelaten.

Tijdens een interview onthulde Joseph Marcell eens dat toen hij jong was, een mentor hem vroeg of hij rijk en beroemd wilde worden of een lange en gerespecteerde carrière als acteur wilde hebben. Hoewel Marcell duidelijk beroemd is en volgens celebritynetworth.com een fortuin van $ 2,5 miljoen heeft, heeft hij altijd prioriteit gegeven aan een lange en lonende carrière als acteur. Met dat in gedachten is het logisch dat sinds Marcell The Fresh Prince of Bel-Air achter zich heeft gelaten, hij jarenlang op het podium heeft gestaan voor live publiek. Marcell beschouwt zichzelf zelfs als een Shakespeare-acteur en hij is bestuurslid van Shakespeare's Globe Theatre in Londen.

Het lijdt geen twijfel dat Joseph Marcell dol is op optreden op het podium, maar dat betekent niet dat hij zijn liefde voor acteren voor camera's heeft verloren. In de jaren sinds The Fresh Prince of Bel-Air eindigde, heeft Marcell tenslotte heel veel televisie- en filmcredits verzameld. In het midden van de jaren 2000 voegde Marcell zich bijvoorbeeld bij de cast van de soapseries The Bold and the Beautiful en EastEnders. Meer recentelijk, in 2020 leende Marcell zijn stem aan een podcast die diende als een audiobewerking van Neil Gaimans legendarische stripboekenreeks The Sandman. In 2021 speelde Marcell in een show genaamd Mammoth.

Waar is Joseph Marcell nu?

Hoewel het heel duidelijk is dat Joseph Marcell er enorm van houdt om acteur te zijn, betekent dat niet dat hij de andere delen van zijn leven heeft verwaarloosd. In plaats daarvan lijkt Marcell een heel liefdevol gezinsleven te hebben. Na zijn huwelijk in 1975 verwelkomde Marcell zijn zoon Ben op de wereld. Helaas eindigde Marcell's eerste huwelijk in 1980, maar hij vond opnieuw liefde en liep in 1995 voor de tweede keer door het gangpad. Tijdens zijn tweede huwelijk hadden Marcell en zijn vrouw Joyce T Walsh een dochter genaamd Jessica.

Joseph Marcell woont momenteel in Banstead, een stad in het Engelse graafschap Surrey, en lijkt een hechte band te hebben met zijn kinderen. Op het moment van schrijven is er niets bekend over wat Jessica Marcell heeft gekozen voor de kost. Het is echter bekend dat Ben Marcell in de voetsporen van zijn vader is getreden. Ben, een acteur, producent en scenarioschrijver, heeft een handvol screencredits. Meer in het bijzonder erfde Ben de liefde om op het podium te staan, aangezien hij regelmatig optrad als onderdeel van een improvisatiegroep en zijn beroemde vader in het publiek was om zijn zoon te steunen.

Lang voordat Joseph Marcell een beroemde acteur werd, groeide hij vooral op in de wijk Peckham in Londen, Engeland. Hoewel veel mensen dat over Marcell weten, is de waarheid dat hij eigenlijk op het Caribische eiland Saint Lucia is geboren. Meer dan dat, Marcell heeft uitgelegd dat hij zichzelf altijd als een heilige Lucian heeft beschouwd. Met dat in gedachten is het geweldig dat Marcell in 2020 werd benoemd tot Saint Lucian Goodwill Ambassador. In die rol wordt van Marcell verwacht dat hij Saint Lucia lokaal, regionaal en internationaal zal vertegenwoordigen en draagt hij de titel 'Uwe Excellentie'.

Aanbevolen: