Wat we weten over de relatie van A-Rod met zijn dochter Natasha Rodriguez

Inhoudsopgave:

Wat we weten over de relatie van A-Rod met zijn dochter Natasha Rodriguez
Wat we weten over de relatie van A-Rod met zijn dochter Natasha Rodriguez
Anonim

Nu hij een gepensioneerde honkbalspeler is, is er niets beters voor Alex Rodriguez dan quality time door te brengen met zijn gezin - vooral zijn tienerdochters, de 13-jarige Ella en de 16-jarige Natasha. De voormalige atleet, die onlangs is gescheiden van Jennifer Lopez, deelt zijn meisjes met zijn ex-vrouw Cynthia Scurtis met wie hij van 2002 tot 2008 getrouwd was.

En hoewel bekend is dat het paar de gezamenlijke voogdij deelt, zijn de meisjes praktisch onafscheidelijk geworden van hun vader - en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Alex komt over als een leuke vader die niet alleen van reizen met zijn dochters houdt, maar hen ook aanmoedigt om hun dromen na te jagen, of dat nu betekent dat ze zelf een carrière in de sport moeten nastreven of misschien meer aangetrokken worden door de muziekindustrie.

Er kan veel gezegd worden over de 46-jarige, maar niemand kan zijn opvoedingsvaardigheden en zijn onmiskenbare liefde voor zijn tienerdochters kwalijk nemen, maar wat v alt er nog meer te weten over Alex en zijn relatie met zijn oudste kind ? Hier is het dieptepunt …

Alex Rodriguez’ band met Natasha

Hoewel Alex een hechte band heeft met zijn beide kinderen, heeft hij waarschijnlijk een nog grotere band met Natasha, maar dat komt waarschijnlijk omdat ze iets ouder is dan Ella. Kijkend naar de officiële Instagram-pagina van Alex, is zijn oudste dochter vaak degene die de video's van haar vader filmt, zoals de keer dat hij honkbal speelde in zijn achtertuin terwijl zijn ex-verloofde Jennifer Lopez toekeek.

Natasha heeft haar vader praktisch veel geleerd over sociale media, wat Alex toegaf in een tweet in februari 2020, toen de gepensioneerde atleet ermee instemde deel te nemen aan de RenegadeChallenge op TikTok. Dit laatste was niet eens een platform waar Alex bekend mee was totdat Natasha hem de ins-en-outs erover had geleerd, en te oordelen naar het aantal uitdagingen en dansvideo's die hij heeft gedeeld sinds hij zijn account heeft geopend, is het eerlijk om te zeggen dat de vader van twee houdt waarschijnlijk meer van TikTok dan van zijn eigen dochters.

"Tashi vertelde me dat deze TikTok het nieuwe grote ding is, dus ik moest het proberen!" Alex schreef destijds op Twitter. “Ze zei dat dit is wat de kinderen de RenegadeChallenge noemen. Hoe zou ik het doen?!?!” “Volg mij op TikTok op AROD13! Ik zal proberen mezelf niet in verlegenheid te brengen." In de hilarische TikTok-clip zien we Natasha en haar vader die proberen de video van de uitdaging op te voeren terwijl ze in Miami waren voor de Super Bowl van 2020, waar J. Lo samen met de Colombiaanse superster Shakira de hoofdrol zou spelen in de rustshow.

Kijkend naar Alex' TikTok-pagina, is Natasha vaak te zien in de video's van haar vader - vermoedelijk omdat zij degene is die hem alle danspasjes leert. Met andere woorden, ze leert haar vader om met de tijd mee te gaan, en hij doet duidelijk de moeite om dat te doen. Je kunt zeggen dat dit ook een fijne tijd is voor de band met het paar. Het lijdt geen twijfel dat de twee erg close zijn, maar misschien heeft hun liefde voor TikTok hun band nog meer versterkt.

Alex vertelde eerder over zijn dochters in een oprechte post op Instagram, waarin hij reflecteerde op het vaderschap en hoe snel zijn meisjes zijn opgegroeid tot jonge vrouwen. Hij was ongetwijfeld trots op hen twee toen hij gutste: 'Wauw, de tijd vliegt! Je realiseert je pas hoe snel je kinderen opgroeien als je een foto van een paar jaar geleden ziet. Wat een verschil! Ouders… je weet waar ik het over heb!

Wat was het moment waarop je voor het eerst dacht: 'wauw, mijn baby is geen baby meer'? Houd je kleintjes stevig vast. ✨❤️ Ik mis deze meiden op dit moment!! TBT Tashi EllaBella.” Ella en Natasha zouden radeloos zijn geweest door het nieuws over de breuk van hun vader met Lopez in mei 2021, vooral omdat ze een zeer hechte band hadden gevormd met de tweeling van laatstgenoemde, Emme en Max.

J. Lo en Alex woonden onder één dak met zijn kinderen en brachten veel tijd door op hun landgoed - dus toen de relatie stukliep, waren de kinderen er ongetwijfeld bedroefd door. Er waren zelfs rapporten die beweerden dat Alex na hun breuk had geprobeerd om weer op goede voet met Jennifer te komen in de hoop op een verzoening, en hoewel ze zeiden dat ze elkaar hadden ontmoet en hun meningsverschillen hadden uitgepraat, leek de hitmaker "Get Right" Klaar om verder te gaan.

Slechts twee weken na hun breuk, werd Jennifer gespot met haar ex-verloofde Ben Affleck, met wie ze sindsdien haar romance nieuw leven heeft ingeblazen. Het paar was eerder verloofd in 2003 voordat de Hollywood-ster hun huwelijk in januari 2004 abrupt afzegde. Bronnen zeggen dat ze door de jaren heen vrienden waren gebleven en nadat J. Lo's relatie met Alex eindigde, stond ze open om te zien hoe het met Ben zou gaan..

Aanbevolen: