Hoe Keke Palmer zo vaak een meme werd

Inhoudsopgave:

Hoe Keke Palmer zo vaak een meme werd
Hoe Keke Palmer zo vaak een meme werd
Anonim

Het is moeilijk te geloven dat Keke Palmer enig idee had dat ze gemaakt was voor deze wereld van memes. Keke is hilarisch zonder zelfs maar te proberen en gewoon zichzelf onbeschaamd. Fans kunnen dus niet anders dan haar iconische lijnen keer op keer opnieuw creëren op TikTok.

Palmer begon haar acteercarrière op een Nickelodeon-show genaamd True Jackson, VP. Ze was de ster van de show naast Robbie Amell, Danielle Bisutti, Matt Shively en Ashley Argota. De show liep slechts drie seizoenen, maar daar stopte Keke niet. Palmer was ook in Hustlers, Scream Queens en Jump In! Naast een succesvolle acteercarrière is ze de afgelopen jaren bekend geworden doordat ze per ongeluk het onderwerp werd van verschillende memes.

6 Hoe het allemaal begon

Haar leven werd een complete meme nadat ze in 2019 in een Vanity Fair-interview verscheen. De clip ontplofte op internet toen Keke beweerde dat ze geen idee had wie voormalig vice-president Dick Cheney was. Haar reactie, "Sorry voor deze man", werd een virale sensatie op sociale media en was slechts het begin van een kettingreactie van hysterische Keke-lijnen. Laten we eens kijken naar alle keren dat Keke Palmer een meme werd!

5 'Sorry voor deze man'

"Ik weet niet wie deze man is…"

Eerst moeten we de virale clip doornemen waarmee het allemaal begon. Keke Palmer was verslaafd aan een leugendetectortest voor dit interview en haar werd gevraagd of ze True Jackson vond, het personage dat ze speelde in de Nickelodeon-sitcom, of Dick Cheney meer geschikt was voor de rol van VP.

Haar interviewer overhandigde haar toen een foto van Cheney, wat Palmer ertoe bracht te zeggen: Wie is in godsnaam … ooh jullie zijn me echt aan het testen op sommige dingen. Ik zeg het niet graag, ik hoop dat ik niet belachelijk klink. Ik weet niet wie deze man is', bekende Palmer. “Ik bedoel, hij zou op straat kunnen lopen en ik zou van niets weten. Sorry voor deze man.'

Deze clip werd onmiddellijk gedeeld via sociale media en mensen zouden de audio gebruiken om een andere persoon of situatie te roosteren.

4 'Je weet dat het Yo Girl is'

"Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, ik weet dat het niet zo is, ik weet dat het niet de hengst is."

Nog een van Keke's virale TikTok-audio's komt van het Met Gala. Palmer was bezig met een rode loper interview met Megan Thee Stallion toen ze per ongeluk een nieuwe beroemde lijn creëerde. Keke barstte uit in haar "I know it ain't the Stallion"-regel die momenteel viraal is op TikTok. Een maker van sociale media heeft jazzmuziek toegevoegd en heeft nu meer dan 300.000 gebruikers op het platform. Keke's beruchte regel is door iedereen gebruikt, van Meghan Trainor tot Ed Sheeran.

3 Keke's gepassioneerde 'Titanic' Rant

"Kate Winslet, je weet wat je deed."

Dit interview uit 2017 van Keke Palmer op The Steve Harvey Show verscheen opnieuw nadat ze een virale sensatie werd op sociale media. Keke praat over de sterfscène van Leonardo DiCaprio uit de film Titanic en Harvey is vol ontzag over haar gepassioneerde reactie. Hij gaf toe dat hij de film nog nooit had gezien en ze vertelde hem over de beruchte scène aan het einde van de film.

"Iedereen hier weet dat ze van dat bed had moeten opstaan en het met hem had moeten delen. Ik kom nooit over die scène heen, ze daarginds die naar hem kijkt terwijl hij het bevriest. Het was moeilijk om naar te kijken een film van haar sindsdien." Palmer vervolgde: "Homeboy stierf terwijl hij eraan vasthield. Ze moest zijn handen eraf halen dat het zo bevroren was. Meisje, denk je niet aan om beurten? Ze liet mijn broer bevriezen. Hij moest voor onze ogen doodvriezen."

2 Keke verontschuldigt zich bij Kate Winslet

"Ik moet mezelf echt afvragen 'waarom doe ik dat op mijn werk?'"

Keke Palmer bood haar excuses aan aan actrice Kate Winslet voor haar oude Titanic-interview. Palmer zei dat ze de film opnieuw heeft bekeken en dat ze het gevoel heeft dat het personage van Winslet, Rose, haar leven op het spel heeft gezet om Jack te redden toen het schip voor het eerst overstroomde. Ze zei: "Kate Winslet mama, mama, ik kwam om je nek in het water, maar ik wil dat je weet dat toen ik je eerder in de film zag … Je hebt mijn respect zus … Sorry voor deze vrouw."

Op de een of andere manier slaagde Keke erin om drie van haar virale lijnen in deze clip te combineren en alleen een echte meme-koningin kan dat voor elkaar krijgen.

1 Lea Michele Meme

"Waar Lea is."

Keke Palmer die zich op Watch What Happens Live realiseert dat Lea Michele haar goede vriendin is die ze al een tijdje niet heeft gezien, is haar meest recente virale meme. De koningin is niet te stoppen als het erom gaat het publiek aan het lachen te maken en dat deed ze in november opnieuw! Palmer zat naast Karamo Brown en werd gevraagd of ze verrast was dat haar Scream Queens-co-ster Lea Michele niet de rol van Elphaba kreeg, aangezien haar andere co-ster, Ariana Grande, werd gecast als Glinda.

Palmer zei: "Oh mijn god, ik was zo opgewonden voor haar, want weet je wat? Ariana heeft niet veel geacteerd sinds onze vroege dagen, dus ik ben opgewonden voor haar om dit te doen en te trouwen zowel het theatrale element en de muziek." Toen Andy vroeg of ze vond dat Lea Michele ook gecast had moeten worden, antwoordde ze: "Man, het zou me niet verbazen. Ik hou van Lea," zei ze. "Ik heb al een minuut niet met haar gesproken -- nu je erover begint, heb ik zoiets van, man, waar is Lea?"

Deze audio wordt momenteel veel gebruikt op TikTok, samen met Keke's andere hysterische uitspraken!

Aanbevolen: