Hoe vaak is Rob Schneider getrouwd geweest?

Inhoudsopgave:

Hoe vaak is Rob Schneider getrouwd geweest?
Hoe vaak is Rob Schneider getrouwd geweest?
Anonim

Rob Schneider, de ster achter enkele van de beroemdste komedies van de 21e eeuw, begon zijn carrière in de entertainmentindustrie eind jaren tachtig toen hij zich bij de cast voegde van Saturday Night Live. Gedurende de jaren '90 kreeg hij verschillende ondersteunende rollen, in films als Home Alone 2: Lost in New York en Surf Ninjas. Maar pas in 1999 werd hij een wereldwijd begrip en kreeg hij de hoofdrol in Deuce Bigalow: Male Gigolo.

Schneider is ook een van die A-listers die meer dan twee keer zijn getrouwd (anderen op de lijst zijn Hollywood-megasterren Angelina Jolie en Tom Cruise). Dat zal voor sommigen misschien als een verrassing komen, aangezien de Grown Ups-ster erin is geslaagd zijn liefdesaffaires door de jaren heen relatief privé te houden. De eerste keer dat de 57-jarige in het huwelijksbootje stapte was in 1988, hetzelfde jaar dat zijn carrière van de grond kwam. In 2011 trouwde hij voor de derde keer. Het lijkt erop dat de derde keer de charme is, want het is ook zijn langste huwelijk.

7 Eerst trouwde Rob Schneider met London King

In 1988 kreeg Rob Schneider een contract bij SNL en werkte hij samen met Adam Sandler, David Spade en Chris Rock. Datzelfde jaar trouwde hij ook voor de eerste keer. Hij was ongeveer 25 jaar oud, terwijl zijn bruid, London King, 18 was. Het was een overhaast huwelijk – ze vluchtten naar Las Vegas.

In juni 1989 verwelkomden ze een meisje, Elle. Ondanks dat we nu een gezin zijn, duurde het geluk niet lang. King maakte het uit met hem kort nadat ze was bevallen. Tegen 1990 gingen ze hun eigen weg.

6 Zijn dochter is Elle King

Het kind van Londen en Rob groeide zelf op tot een beroemdheid, maar vertrouwde nooit op vriendjespolitiek om daar te komen. Elle King is een beroemde singer/songwriter die Grammy's won voor haar beroemdste nummer, 'Ex's &Oh's'.

De vader en dochter kunnen het heel goed met elkaar vinden, maar dat was niet altijd zo. Toen ze opgroeide, was King's relatie met Schneider afstandelijk omdat haar vader op dat moment veel werkte. Rob is een groot voorstander van King's muziek. Bovendien werd hij in september voor het eerst opa!

5 Solo vliegen in de jaren negentig

Na de scheiding van Elle King's moeder, concentreerde Rob Schneider zich op zijn carrière. Hij verhuisde van SNL naar speelfilms en kreeg bijrollen in verschillende films. Hij speelde ook in NBC's Men Behaving Badly. Er is niet veel bekend over het liefdesleven van Schneider in die tijd. De media waren te geobsedeerd door sterren als Brad Pitt en andere populaire hartenbrekers uit de jaren 90!

4 Toen kwam Helena Schneider

Na tien jaar bouwen aan zijn carrière, gaf Schneider de liefde nog een kans. In 2002, na het succes van Deuce Bigalow en Hot Chick, trouwde hij met Helena Schneider. Net als de eerste keer wachtte Rob niet lang voordat hij in het huwelijksbootje stapte. Hij ging ongeveer anderhalf jaar met Helena uit voordat ze zich vestigden. Er is niet veel bekend over deze verbintenis, zelfs niet het exacte tijdstip van de scheiding. In 2005 begon hij openlijk te daten met zijn uiteindelijke derde vrouw, dus het is veilig om te zeggen dat ze tegen die tijd hun eigen weg gingen.

3 Last but not least: Patricia Azarcoya Arce

Rob Schneider begon in 2005 te daten met de vrouw met wie hij nog steeds getrouwd is. Haar naam is Patricia Azarcoya Arce en ze is een tv-producent, acteur en filmmaker. Na zes jaar daten, in 2011, stapte het gelukkige paar in het huwelijksbootje. Schneider was toen 48, terwijl Patricia ongeveer 23 was. Ze hebben twee meisjes; Miranda Scarlett Schneider werd geboren in 2012, gevolgd door Madeline Robbie Schneider in 2016.

2 Het gelukkige paar woont in Arizona

Rob Schneider is momenteel ongeveer $ 12 miljoen waard. Net als veel andere beroemdheden geeft hij zijn geld graag uit aan luxe auto's, vakanties en onroerend goed. In 2020 verhuisden hij en zijn gezin naar Arizona. In tegenstelling tot de eerste keer dat hij vader werd, is Rob nu een familieman. Elle King is volgens People ook een actief onderdeel van het leven van haar zusjes. "Ik wilde dat mijn zussen goede herinneringen aan mij hadden uit hun kindertijd toen ze opgroeiden. Familie is echt zo belangrijk. Dus daardoor kwam ik gewoon opdagen en probeerde ik goed voor hen te zijn, het maakte het echt gemakkelijk omdat er geen slechte motieven. Als het om de kinderen gaat, gaat het soort stieren weg. Ik hou van hem."

1 "Real Rob" biedt inzicht in zijn gezinsleven

In 2015 begonnen de Schneiders samen aan een project en maakten ze 'Real Rob', een sitcom waarin het leven van Schneider met zijn vrouw en kinderen wordt weergegeven. Patricia is een natuurtalent voor de camera, omdat ze zowel als model als als acteur heeft gewerkt. Hoewel het zijn echte familie schittert, is de show niet zoals Keeping Up With The Kardashians; het is gescript en bedoeld om te worden bekeken als komedie, niet als een realityshow. De show werd verlengd voor het tweede seizoen op Netflix. Na vier jaar bevestigde Schneider dat de show in 2023 terugkomt. Het is echter niet duidelijk of hij net als de eerste twee seizoenen onder de vleugels van Netflix zal verschijnen.

Aanbevolen: