Dit is wat de originele 'Skins'-cast nu doet

Inhoudsopgave:

Dit is wat de originele 'Skins'-cast nu doet
Dit is wat de originele 'Skins'-cast nu doet
Anonim

Het is moeilijk te geloven dat het 15 jaar geleden is dat we voor het eerst een groep Britse tieners door hun gecompliceerde liefdesleven op Skins zagen navigeren. De schokkende show, die voor het eerst werd uitgezonden in 2007 en eindigde in 2013, toonde op schokkende wijze de realiteit van de feesten, seks en geestelijke gezondheidsproblemen van tieners uit Bristol.

De cast, die om de twee series veranderde, schitterde in succesvolle HBO-shows, won Golden Globes en werd zelfs Academy Award-winnaars. Helaas zijn het niet altijd rode lopers en prijsuitreikingen geweest, sommigen hebben het bedrijf verlaten en zijn gedwongen tot minder dan glamoureuze banen. Hier is de originele cast van Skins nu.

7 Nicholas Hoult vond meer succes

Nicholas Hoult, 32, heeft een schitterende carrière gehad sinds hij Tony speelde in de eerste twee seizoenen van Skins. Hij was al een van de meest succesvolle acteurs in een cast van onbekenden die samen met Hugh Grant speelde in About a Boy uit 2002.

Na het spelen van playboy Tony, die dramatisch gewond raakte bij een auto-ongeluk, speelde hij in grote Hollywood-films als X Men, Mad Max en The Favourite. Hij kreeg veel lof voor het spelen van Peter de Grote naast Elle Fanning in het populaire Hulu-komedie-drama The Great. Hij had een beroemde relatie met X-Men co-ster Jennifer Lawrence gedurende vier jaar voordat hij een zoon kreeg met het Amerikaanse model Bryana Holly.

6 Mike Bailey ging van indiester naar leraar

Mike Bailey speelde Sid Jenkins, de beste vriend van Tony en een algemene favoriet bij de fans op Skins. Zijn karakter had een relatie met Cassie, ondanks dat hij verliefd was op Tony's vriendin Michelle.

Na de hoofdrol in een paar indie-tv-series en korte films, veranderde Mike, 32, in een carrière in het lesgeven. In 2017 legde hij uit: "Ik dacht een beetje 'wat ben ik in godsnaam aan het doen met mijn leven?' en eindigde een paar jaar geleden in een gesprek met de vrouw en besloot dat degenen die niet kunnen acteren onderwijzen."

Vorig jaar ging een clip van Mike Bailey in de klas viraal op TikTok met meer dan 200.000 views. Hij heeft geen eigen social media-account en houdt het behoorlijk privé.

5 April Pearson heeft zichzelf opnieuw uitgevonden op TikTok

April Pearson, 33, schrok weg van de schijnwerpers nadat hij op Skins verscheen. Onlangs heeft ze bekendheid gevonden op TikTok waar ze haar ervaringen deelt met haar 633.000 volgers. Pearson, die Michelle speelde op Skins, is openhartig over de ongemakkelijke realiteit van het filmen van zo'n ranzige show met zoveel naaktscènes als tiener. “Het was heel raar en niet altijd prettig. [Ik ben] er nog steeds mee bezig, 'zei ze. In een andere video liet de actrice doorschemeren dat ze niet op goede voet stond met veel van haar castgenoten, maar bekende dat ze zich onlangs met hen heeft verzoend.

Following Skins, April Pearson heeft een paar acteercredits op haar naam staan. Ze speelde in de Britse film Tormented in 2009 en verscheen in indie-horrorfilms en was te zien in een reeks Britse tv-shows. Onlangs begon ze een komische podcast genaamd "Are You Michelle From Skins?" en verwacht haar eerste kind.

4 Hannah Murray studeerde aan een prestigieuze universiteit

Hannah Murray speelde misschien de ditzy Cassie die worstelde met een eetstoornis op Skins, maar in het echte leven studeerde ze Engels aan de universiteit van Cambridge.

Ze zei: "Niet om arrogant te zijn, maar nadat ik mijn A-niveaus had, en ze waren echt goed, dacht ik dat ik het moest doen." Ze onthulde in 2019 hoe docenten van de roemruchte universiteit neerkeken op haar acteercarrière. “Een van de dons was er heel grappig over. Anderen waren erg afwijzend." Na haar afstuderen aan Cambridge speelde Hannah Murray in Dark Shadows, God Help The Girl en Detroit met John Boyega.

Ze won Beste Actrice op het Tribeca Film Festival voor haar rol in de Deense film Bridgend en speelde de veroordeelde moordenaar Leslie Van Houten in Charlie Says, een biografisch drama uit 2018 over de Manson Family. Hannah werd ook genomineerd voor een Screen Actors Guild-prijs voor haar rol als Gilly in de HBO-serie Game of Thrones, waarin ze schittert met Skins-aluin Joe Dempsie.

3 Kaya Scodelario ging de hoofdrol spelen in 'Pirates Of The Caribbean'

On Skins speelde Kaya Scodelario Effy Stonem, die de esthetiek van bijna elk meisje definieerde. Nadat ze in het eerste seizoen een ondersteunende rol als Tony's zusje had gespeeld, werd ze de hoofdrolspeler voor seizoen drie en vier.

In 2013 tekende Scodelario om te schitteren als de vrouwelijke hoofdrol in de filmfranchise The Maze Runner. Ze had ook een hoofdrol in Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales uit 2017. Een van de bekendste sterren van Skins, ze speelde ook in Extreem slecht, schokkend kwaad en gemeen naast Zac Efron en speelde de hoofdrol in de kortstondige Netflix-serie Spinning Out.

Scodelario had in 2008 en 2009 een relatie met haar Skins-collega Jack O'Connell. Ze trouwde in december 2015 met acteur Benjamin Walker. Ze hebben twee kinderen; een zoon geboren in november 2016 en een dochter geboren in september 2021.

2 Daniel Kaluuya werd Hollywood Roy alty

Daniel Kaluuya maakte een korte verschijning in Skins als Posh Kenneth, hoewel hij wel afleveringen van het tienerdrama schreef.

Sinds zijn verschijning op Skins, verscheen Kaluuya als gastster in populaire televisieseries zoals Silent Witness en Doctor Who, evenals films als Johnny English Reborn, Kick-Ass 2 en Sicario. In 2011 kreeg hij lof voor zijn verschijning in de Black Mirror-aflevering 'Fifteen Million Merits'.

Hij werd Oscar-genomineerd voor zijn optreden in Get Out en won een Golden Globe, SAG Award en Academy Award voor zijn rol in Blank Panther biopic Judas and the Black Messiah. In een bizarre wending werkt de bekroonde ster nu aan een live-actiefilm van de kinder-tv-show Barney the Dinosaur, en herneemt hij zijn rol als W'Kabi in het vervolg op Black Panther.

1 Dev Patel werd een leidende man

Dev Patel was de eerste Skins-acteur die een grote ster werd in Hollywood nadat hij de hoofdrol speelde in Slumdog Millionaire uit 2009. Hij onthulde dat hij de rol pakte dankzij de dochter van regisseur Danny Boyle die een grote fan is van Skins. Hij brak terrein door de vervallen moslim Anwar te spelen en de realiteit van de moderne moslim te laten zien.

Dev ging uit met zijn Slumdog Millionaire co-ster Freida Pinto, maar ging na zes jaar uit elkaar voordat hij met de Australische actrice Tilda Cobham-Hervey ging daten.

Na Slumdog verscheen Dev in The Best Exotic Marigold Hotel en de HBO-serie The Newsroom. In 2016 won hij een Oscar-nominatie voor zijn rol in Lion naast Nicole Kidman en in 2019 speelde hij in The Personal History of David Copperfield en Green Knight in 2021.

Aanbevolen: