Camila Cabello reageert op verlovingsgeruchten

Inhoudsopgave:

Camila Cabello reageert op verlovingsgeruchten
Camila Cabello reageert op verlovingsgeruchten
Anonim

Fans begonnen te speculeren dat de zangeres deze week werd gepromoveerd tot verloofde, nadat ze iets hadden gezien in een TikTok die ze plaatste.

Er zat een diamanten ring om haar vinger, wat al snel opschudding veroorzaakte dat zij en haar vriend Shawn Mendes, die al meer dan twee jaar samen zijn, gaan trouwen.

Cabello zegt dat zij en Shawn niet verloofd zijn

Cabello verscheen op donderdagavond in de aflevering van The Tonight Show, en terwijl ze gastheer Jimmy Fallon inhaalde, zette ze het record recht.

Het voormalige lid van Fifth Harmony zei dat ze op dit moment geen plannen heeft om door het gangpad te lopen.

"We zijn een soort van beste vrienden, dus ik wil dat je iets voor me opheldert, want er gaan allerlei geruchten de ronde", zei Fallon, voordat ze een stilstaand beeld uit haar TikTok-video haalde.

"Het lijkt erop dat er een ring om die vinger zit", vervolgde hij. "Weet je wat ik ga vragen… Heeft Shawn Mendes je ten huwelijk gevraagd?"

"Hij niet, en ik ben niet verloofd," antwoordde ze.

Ze houdt vol dat het gewoon een slechte plaatsing van de ring was

Camila legde toen uit waarom ze een diamant om die vinger had.

“Ik zweer het, ik weet niet aan welke hand de verlovingsring gaat, dus soms wil ik hem gewoon aan mijn ringvinger doen. Ik bedoel, ik zou eigenlijk willen dat je me verlicht - welke hand is de verlovingshand?"

Fallon leek te aarzelen voordat hij haar vertelde dat het de linker is.

“Je weet het niet eens, zie je! Is dit algemeen bekend?” Cabello plaagde hem.

Ze vertelde de tv-presentator ook dat haar ouders haar niet konden vertellen welke de juiste is, omdat ze allebei hun trouwring verloren.

“Letterlijk, mijn moeder kon het me ook niet vertellen. Ze zou me hiervan kunnen redden, maar dat doet ze niet omdat ze het ook niet weet!” Cabello zei.

Fallon vertelde haar dat hij niet eens een trouwring draagt, voor de grap dat hij in plaats van bijpassende banden met zijn vrouw, alleen het woord 'Getrouwd' op zijn onderrug heeft getatoeëerd.

“Ik heb Shawn op mijn onderrug getatoeëerd,” antwoordde Cabello plagend.

Aanbevolen: