Chris Martin en Dakota Johnson samen gespot na verlovingsgeruchten

Inhoudsopgave:

Chris Martin en Dakota Johnson samen gespot na verlovingsgeruchten
Chris Martin en Dakota Johnson samen gespot na verlovingsgeruchten
Anonim

Is dat een ring die we zien?

Coldplay-frontman Chris Martin en zijn vriendin van vier jaar, 50 Shades of Grey-ster Dakota Johnson werden gefotografeerd tijdens hun koffierun op Halloween-middag! Het Britse rockbandlid was eerder getrouwd met actrice Gwyneth P altrow tussen 2003 en 2016, en het paar deelt samen twee kinderen.

Chris en Dakota pakken koffie

Het paar werd gefotografeerd terwijl ze lachten terwijl ze op zondagmiddag koffie dronken. Dakota en Chris waren gekleed voor het koele weer; de actrice droeg een spijkerjasje terwijl haar partner een zwarte trui en een muts droeg.

Volgens een rapport gepubliceerd door OK! Magazine een paar dagen geleden, Martin en Johnson zijn verloofd. Hoewel de actrice op de foto geen verlovingsring lijkt te dragen, deelde de publicatie dat Chris de acteur ten huwelijk had gevraagd, en ze zei meteen 'ja'.

De A-listers gingen "eindelijk trouwen" na vier jaar hun relatie ingehouden en privé te hebben gehouden en zullen naar verluidt in het huwelijksbootje stappen in een huwelijksceremonie die begin 2022 zal plaatsvinden. Volgens de insider, Martin vroeg om zegeningen van de vader van zijn vriendin, de Amerikaanse acteur Don Johnson, weken voordat hij op één knie ging zitten en ze had ontvangen.

Het koppel gaf een verlovingsfeest in hun huis in Californië, en "er waren veel gelukkige tranen" van hun vrienden en familie.

"Iedereen is heel blij voor hen", voegde de insider eraan toe. Dit is de tweede keer dat Dakota en Chris samen in het openbaar worden gezien na huwelijksgeruchten. Vorige week werd het paar gezien bij het bezoeken van verschillende eigendommen die naar verluidt hun huis zouden zijn na de bruiloft.

Openbare uitingen van genegenheid zijn zeldzaam voor het paar, maar Chris Martin noemde Dakota 'mijn universum' tijdens het optreden van zijn band in Shepherd's Bush Empire in Londen een paar weken geleden.

Voordat Chris inbrak in My Universe, een nummer van het nieuwe album Music of the Spheres van de band, gutste Chris naar het publiek: "Dit gaat over mijn universum, en ze is hier." De actrice was tot tranen geroerd toen Martin haar uitkoos in het publiek, en ze kon niet stoppen met dansen tijdens het nummer!

Aanbevolen: