Deze Playboy Playmate zei dat het leven met Hugh Hefner 'erg cult-achtig' was

Inhoudsopgave:

Deze Playboy Playmate zei dat het leven met Hugh Hefner 'erg cult-achtig' was
Deze Playboy Playmate zei dat het leven met Hugh Hefner 'erg cult-achtig' was
Anonim

In 2001 verhuisde Holly Madison naar de Playboy Mansion als een van de vriendinnen van Hugh Hefner. In Madison's memoires uit 2015 Down the Rabbit Hole, onthulde ze dat ze destijds dakloos was en creditcardschulden had. Ze was nooit een Playboy Playmate zoals de meeste meisjes van Hef, maar ze poseerde naakt voor Playboy's promotie-uitgave voor haar realityshow The Girls Next Door. Daar kregen we haar leven te zien in het landhuis met Hefs twee andere vriendinnen uit die tijd, Kendra Wilkinson en Bridget Marquardt. De show werd uitgezonden op E! van 2005 tot 2009.

Madison stopte met werken voor Playboy in februari 2009 na haar breuk met de overleden mediagigant. In de jaren daarna zou ze openlijk praten over haar 'traumatische ervaring' met het bedrijf. Als gevolg hiervan blijft ze tot op de dag van vandaag de meest erkende ex van de Playboy-oprichter. Hier zijn enkele van de verontrustende dingen die ze heeft gezegd over haar tijd met hem en in de Playboy Mansion.

Holly Madison zei dat haar relatie met Hugh Hefner 'zeer Stockholm-syndroom' was

Alle exen van Hef keerden zich praktisch tegen hem, vooral na zijn dood. Maar Madison deed de meest expliciete uitspraken over de "giftige" omgeving die de oprichter van Playboy creëerde. "Ik begon het gevoel te krijgen dat ik verliefd op hem was in een soort van, als ik erop terugkijk, heb ik het gevoel dat het iets van het Stockholm-syndroom was", zei het model van haar 'belangrijkste vriendin'-positie. "Ik had gewoon het gevoel dat ik me met hem identificeerde en hij complimenteerde me in het begin zo veel, en ik begon in mijn gedachten alle andere problemen de schuld te geven van de andere vrouwen. Zoals, 'Oh, dit is een ellendige situatie, maar als die andere vrouwen er niet waren, zou het niet zo zijn.'" Ze gaf ook toe dat ze aanvankelijk dacht dat het een "leuke… gekke ervaring" zou zijn.

Madison voegde eraan toe dat Hef haar een schuldgevoel gaf over haar vertrek. "Hij begon me meer uit te halen voor echt stomme dingen en ik realiseerde me net, zoals, ik kan hier niet zijn, zoals, deze man is een klootzak", vertelde ze de Call Her Daddy Podcast in april 2021. " Maar toch voelde ik me schuldig toen ik wegging. Het kostte tijd, het kostte me interesse in een andere man voordat ik eindelijk dacht: 'Ik moet de stekker eruit trekken, want ik ga niet vals spelen.' Het gaat gewoon samen met alle liefdesbombardementen en het 'we zullen voor altijd samen zijn, en we zullen de rest van mijn leven samen zijn' en bla, bla, bla. Hij zou me vergelijken met Belle in Beauty en Beast, ik kwam net naar dit kasteel." Die Disney-kaart is absoluut raar.

Holly Madison zei dat het leven in de Playboy Mansion 'cult-achtig' was

Veel speelkameraadjes zijn openhartig over de "strikte" regels in de Playboy Mansion. Ze hadden een avondklok van 21.00 uur, een 'strikte gedragscode' en waarschuwingsmails voor elk wangedrag. Maar volgens de Girl Next Door-ster was het zoveel "giftiger" dan dat. "Ik zou mezelf bijna in deze doos willen opsluiten, op een manier die daar niet moeilijk was, omdat het sowieso een erg cult-achtige sfeer is, en je bent gemanipuleerd om je zo te voelen," zei ze over haar tijd in het landhuis. Op een gegeven moment had ze ook het gevoel dat ze het nooit zou redden in de buitenwereld. "Mijn eigen soort schaamte hield me daar ook", zei ze.

Ze vervolgde: "Ik kon me geen leven daarbuiten voorstellen. Zoals ik dacht: 'Oké, dit is mijn laatste stop. Als ik kinderen wil, ga ik het proberen.' En toen ik wist dat dat bij hem niet mogelijk zou zijn, zoals we in vitro hebben geprobeerd en zo. Het werkte niet. Ik dacht: 'Oké, wel, als ik hier geen kinderen krijg, dat is iets waar ik over moet nadenken. Dit is in zekere zin echt een doodvonnis.'"Bovendien had Madison tijdens haar Playboy-carrière ook last van lichaamsdysmorfie. "Voor een recente post was ik op zoek naar foto's van mezelf in een konijnenkostuum", zei ze in een TikTok-video. "En ik kwam er een tegen en het deed me denken aan een moment in mijn leven waarop ik naar een playback van mezelf keek in een modeshow en ik dacht: 'Oh mijn god, ik moet afvallen.'"

Ze herinnerde haar volgers eraan: "Ik deel dit omdat ik denk dat het mensen kan helpen beseffen dat onze lichaamsdysmorfie soms uit de hitlijsten is. ik leef mijn beste leven, en zo gelukkig mogelijk zijn, en echt genieten van het leven zo veel als ik kon." Ze ging verder met te zeggen dat het "belachelijk" is hoe ze ooit dacht dat ze moest afvallen, terwijl ze eigenlijk "eruitzag als een stok". Ze moet nog meer details vrijgeven over de duistere kant van Playboy in de documentaireserie Secrets of Playboy uit 2022.

Aanbevolen: