Omarion vertelt TikTok dat hij een artiest is en geen variant

Inhoudsopgave:

Omarion vertelt TikTok dat hij een artiest is en geen variant
Omarion vertelt TikTok dat hij een artiest is en geen variant
Anonim

Singer en songwriter Omarion is onlangs bekend geworden als "Omicron" bij sommige medialiefhebbers. De artiest plaatste echter een reactievideo op TikTok over de naam en hoe hij een artiest is, geen variant.

Hoewel het B2K-lid er geen probleem mee had om iedereen te laten zien dat hij niet al te boos was, was hij niet bang om specifiek te zijn over wie hij is en wat mensen niet hoeven te doen als ze hem zien. "Je hoeft niet vijf dagen in isolatie te zitten en je hoeft ook geen negatief testresultaat te hebben om op mijn muziek te dansen."

Nadat hij duidelijk had gemaakt wat fans niet hoeven te doen als ze hem zien, besloot hij zijn video met een positieve noot en zei hij tegen de kijkers: "Be safe, be he althy, happy new year!" Hij filmde nog twee TikTok-video's, vergelijkbaar met degene die in 24 uur meer dan vier miljoen keer is bekeken.

Wat begon als een grap op Twitter, veranderde in een grap voor andere beroemdheden

De vergelijking begon in november 2021 nadat fans op Twitter de overeenkomsten tussen Omarion en Omicron opmerkten. Toen het voor het eerst begon, meldde Complex dat Twitter grappen maakte en hits hergebruikte om afbeeldingen van het coronavirus op zijn gezicht te plaatsen. Fans gebruikten vooral zijn hit "Touch" in hun tweets, wat toevallig in een van zijn nieuwste TikTok-video's staat om te verduidelijken wie hij is.

Een maand nadat de ophef begon, deed acteur LaKeith Stanfield mee aan de grap en deelde hij een DM op zijn Instagram die hij naar Omarion stuurde, die gekscherend zei dat hij ieders vakantie verpestte. Hij schreef er later bij: "Ik ben zwak, ik vraag me af of hij niet reageert." Die foto is inmiddels verwijderd van zijn Instagram.

Twitter geniet nog steeds van de grap

Hoewel Omarion in zijn clips specifiek was over wie hij is, komt Twitter er nog steeds niet uit hoe ze hem kennen. Terwijl sommigen zijn doorgegaan met het plaatsen van afbeeldingen van de zanger en het coronavirus, hebben anderen gezegd dat ze vergeten zijn dat het omicron heet en niet Omarion. Wat betreft de artiest in het algemeen, twitterde een gebruiker zelfs: "Zou graag één test vinden om erachter te komen of Omarion de reden is dat ik doodga."

Nadat Stanfield zijn bericht had verwijderd, hebben geen andere beroemdheden hier grappen over gemaakt op sociale media. Omarion regisseerde een van zijn video's naar ABC's New Year's Rockin Eve, maar de special maakte geen grappen over de zanger. Op het moment van deze publicatie heeft de artiest "Entourage" sinds zijn video's geen commentaar meer op de kwestie gegeven.

Omarion heeft onlangs de eerder uitgestelde Millennium-tour afgerond, met artiesten als Bow Wow, Ashanti en Soulja Boy. Voor wie zijn muziek wil streamen, alle albums zijn te beluisteren op Spotify en Apple Music.

Aanbevolen: