Wie is de ex-vrouw van Wladimir Klitschko, Aleksandra?

Inhoudsopgave:

Wie is de ex-vrouw van Wladimir Klitschko, Aleksandra?
Wie is de ex-vrouw van Wladimir Klitschko, Aleksandra?
Anonim

Wladimir Klitschko heeft zijn hele leven de krantenkoppen gehaald. De vele gevechten tussen de Olympische gouden medaillewinnaar van 1996 en de World Heavyweight Boxer trokken regelmatig een enorm televisiepubliek van tussen de 300 en 500 miljoen kijkers. Hij wordt beschouwd als een van de beste zwaargewichtkampioenen aller tijden en werd opgenomen in de International Boxing Hall of Fame Class van 2021.

Bovendien heeft de Oekraïner het record van langst regerende zwaargewicht bokskampioen aller tijden. En er is meer: samen met zijn broer Vitali is Wladimir opgenomen in het Guinness World Records als de kampioen die de meeste gevechten om de wereldtitel boksen in de geschiedenis heeft gewonnen.

Onlangs stond de charismatische ex-bokser weer in de schijnwerpers met smeekbeden voor hulp voor zijn vaderland, Oekraïne, nu het land wordt geconfronteerd met een invasie door Rusland.

De bokser met een doctoraat

Wladimir is een van de weinige beroemdheden die een Ph. D. Hij doceert vaak sportwetenschappen aan de Universiteit van St. Gallen, Zwitserland. De sportman die vier talen spreekt, nam onlangs dienst in het Oekraïense reserveleger samen met zijn broer Vitali, zelf een wereldkampioen zwaargewicht en sinds 2014 burgemeester van Kiev.

Hoewel de broers en zussen hun moeder moesten beloven dat ze nooit tegen elkaar zouden vechten, hebben ze gezegd dat ze bereid zijn om zij aan zij te vechten om hun land te beschermen.

Wladimir's relatie met Hayden Panettiere haalde de krantenkoppen

Het is echter niet alleen op het gebied van academici, boksen en oorlog dat de Oekraïense sportster in de schijnwerpers staat. Sinds 2009 is de entertainmentwereld gefascineerd door het onstuimige liefdesverhaal tussen de 1.80 meter lange bokskampioen en een kleine Hollywood-ster. De relatie van Hayden Panettiere en Wladimir Klitschko heeft de afgelopen dertien jaar de aandacht van de fans gehouden.

Het glamoureuze stel ontmoette elkaar meer dan tien jaar geleden tijdens een boekpresentatie en ze hadden twee jaar een relatie voordat ze uit elkaar gingen. Ze hebben hun romance nieuw leven ingeblazen in 2013 en net als sommige andere spraakmakende stellen verloofden ze zich, maar stapten nooit in het huwelijksbootje.

Ze gingen vijf jaar later weer uit elkaar. Ondertussen kregen de Heroes-ster en de wereldkampioen samen een kind. Dochter Kaya werd geboren in december 2014.

Tijdens hun knipperlichtrelatie flitsten beelden van het paar over schermen en in tijdschriften over de hele wereld. Dat is begrijpelijk, aangezien het allebei bekende mensen zijn.

Ondanks de scheiding is het paar op goede voet gebleven in het belang van hun dochter.

Het lijkt er echter op dat de ex-bokser in zijn vorige leven nog een glamoureuze relatie heeft gehad. Hoewel er niet veel anders is geschreven over Aleksandra Klitschko, suggereren bronnen dat ze twee jaar getrouwd was met de Oekraïense bokser.

Interessant is echter dat het Facebook-profiel onder haar naam geen berichten bevat en het Instagram-account slechts één foto heeft.

Wladimirs mysterieuze ex-vrouw is blijkbaar ook een beroemde actrice

Wladimir's naam staat bovenaan de lijst van Oekraïense beroemdheden op The Famous People. Het is een klein wonder dat fans meer details willen over zijn privéleven.

Toch is er geen lijst van de mysterieuze Aleksandra op Wikipedia's 'Persoonlijk leven'-sectie over de beroemde ex-bokser. Volgens News Unzip lijkt het erop dat de ex-vrouw van Wladimir ook een beroemdheid is in hun thuisland Oekraïne.

Blijkbaar beroemd als actrice en model, zegt de site dat ze tussen 1996 en 1998 twee jaar getrouwd was met Wladimir. De site vermeldt ook dat nadat het paar was gescheiden, de raadselachtige schoonheid terugkeerde naar haar meisjesnaam en nu bekend als Aleksandra Avizova. Evenzo is er ook geen informatie over haar onder die naam.

Verdere gegevens op de site bevatten de vermelding van haar verjaardag, 16 mei 1975. Blijkbaar was Aleksandra te zien in commercials voor een aantal bekende modemerken en verscheen ze op tv-shows en in films. Zelfs haar vermogen wordt genoemd, geschat op ongeveer $ 3 miljoen.

Kleine Kaya heeft misschien een broer

Enkele andere details op de site onthullen dat Aleksandra een zoon heeft, Michael Avizova. Er wordt wel gespeculeerd of Wladimir de vader is, aangezien de jongen de meisjesnaam van zijn moeder draagt.

Als wordt ontdekt dat de details over de ex-vrouw van Wladimir waar zijn, zou dat betekenen dat Kaya een broer of zus heeft.

Aleksandra is niet in het nieuws geweest

Aangezien ze een beroemdheid is, is het interessant dat Aleksandra geen standpunt heeft ingenomen tijdens de huidige strijd in haar thuisland. Hayden Panettiere heeft dat echter zeker. Op 6 december 2013, terwijl ze nog verloofd was met Wladimir, sprak het paar de menigte toe tijdens de Euromaidan-protesten in Kiev.

De ster uit Nashville plaatste onlangs ook een lang bijschrift op Instagram waarin ze haar niet-aflatende steun voor het land uitdrukte en zich aansluit bij andere sterren die helpen geld in te zamelen voor degenen die door het conflict zijn getroffen.

Maar of Aleksandra wel of niet bestaat, blijft voorlopig een mysterie.

Aanbevolen: