Hoe denkt Hayden Panettiere over ex Wladimir Klitschko die teruggaat naar Oekraïne?

Inhoudsopgave:

Hoe denkt Hayden Panettiere over ex Wladimir Klitschko die teruggaat naar Oekraïne?
Hoe denkt Hayden Panettiere over ex Wladimir Klitschko die teruggaat naar Oekraïne?
Anonim

De huidige situatie in Oekraïne is verwoestend en de wereld is geschokt door de sadistische en wrede bedoelingen van de Russische president Vladmir Poetin om het conflict tussen de twee landen sinds 2014 te laten escaleren. Sinds ongeveer een week zijn er momenteel invasies en aanvallen. ontwikkelen in de Europese landen, aangezien er ook updates zijn van militaire actie aan beide kanten.

Hayden Panettiere, een actrice die haar grote doorbraak als kindsterretje kreeg, had eerder een relatie met de professionele Oekraïense bokser Wladimir Klitschko. De twee hebben samen een dochter genaamd Kaya, die gezamenlijk de voogdij over haar hebben, zelfs als de twee ermee ophouden. Wat heeft de ster van Remember the Titans gezegd over haar ex die momenteel vecht voor zijn vaderland, terwijl de huidige gebeurtenissen van Rusland die Oekraïne aanvallen nog steeds aan de gang zijn?

Hayden toont enorme steun voor Oekraïners

De actrice deelde een oprecht bericht op Instagram en uitte haar verdriet over wat er gebeurt. "Ik ben persoonlijk getuige geweest van de kracht van het Oekraïense volk dat zo hard heeft gevochten voor hun onafhankelijkheid en door de jaren heen hartstochtelijk is doorgegaan met het verdedigen van hun land", voegde ze eraan toe in haar bijschrift. Panettiere hekelde de acties van Poetin en voegde eraan toe dat ze wenste dat ze samen met de Oekraïners zou vechten die de Russische aanvallen hebben doorstaan. Een fan vertelde over de verblijfplaats van haar zevenjarige dochter Kaya, die van tijd tot tijd met haar vader in Oekraïne woont.

Hun dochter Kaya is gelukkig veilig en is niet in Oekraïne, hoewel Klitschko en zijn broer Vitali, de burgemeester van Kiev, daar vechten voor hun land. Het is begrijpelijk dat de Nashville-ster zich grote zorgen maakt, want de laatste keer dat zij en haar dochter hem hebben ontmoet, kan mogelijk de laatste zijn. Omdat de twee op goede voet staan, deelt Panettiere de berichten van Klitschk zo vaak als ze kan, zodat anderen het kunnen zien en hun steun kunnen tonen.

De relatie van Hayden en Wladimir

In 2009 ontmoette Panettiere de wereldkampioen boksen in het zwaargewicht Klitschko op het boekpresentatiefeest voor Diana Jenkins' Room 23, aangezien de twee daarin te zien waren. Na hun ontmoeting werden de twee op slag verliefd. De actrice zou regelmatig aanwezig zijn bij de knock-outoverwinning van haar ex op de Nigeriaanse bokser Samuel Peter. De twee gingen echter voor het eerst uit elkaar in 2011 met lange afstand als belangrijkste oorzaak, maar zouden goede vrienden blijven. De twee zouden echter in 2013 opnieuw romantisch betrokken zijn en ze verloofden zich in hetzelfde jaar. In december van het volgende jaar beviel Panettiere van hun dochter Kaya, hoewel ze leed aan een postpartumdepressie en het als 'eng' beschreef en dat er 'over gepraat moest worden."

In augustus 2018 bevestigde de moeder van Panettiere dat de twee weer uit elkaar zijn gegaan, maar dat ze op vriendschappelijke voet zijn gebleven. Met Kaya delen de twee de gezamenlijke voogdij, waar ze ofwel een tijdje bij haar vader in Oekraïne zou blijven, terwijl ze haar tijd in Nashville of Los Angeles zou invullen met haar moeder. De twee ouders laten zien dat er een stabiele relatie is waarbij beide ouders betrokken zijn bij het leven van hun kleine meisje, en we kunnen zeker een van hen het land uit zien vliegen voor wanneer Kaya uiteindelijk haar belangrijke gebeurtenissen heeft, waaronder een middelbare school afstuderen of trouwen.

Wat is Hayden momenteel aan het doen?

Panettiere is niet zo actief geweest op sociale media, maar als er iets gebeurt dat haar na aan het hart ligt, is ze niet bang om een zaak te delen die haar na aan het hart ligt. Haar post waarin steun voor Oekraïne wordt getoond, is vertederend en oprecht, en hoewel ze niet de enige is die het bewustzijn vergroot, gaat het om iemand met wie ze een hechte band heeft, ondanks dat ze geen relatie met die persoon heeft. Met haar ex-partner daar, is het moeilijk voor te stellen dat ze zich in haar positie bevindt waarin Klitschko mogelijk gewond of gedood kan worden. Degenen die familieleden hebben die in Oekraïne wonen, kennen ook de angst voor wat er zou kunnen gebeuren, maar de mensen hebben dapper gevochten tegen het buurland met het ongelooflijke leiderschap van Volodymyr Zelenskyy, die samen met zijn volk vecht. Klitschko blijft zijn Twitter en Instagram updaten om zijn fans en geliefden te verzekeren dat hij daar blijft hangen, met zijn recente post geüpload op 4 maart.

Panettiere's recente filmografie komt van Scream (2022), waar ze een foto en voice cameo maakt en wordt vermeld onder de sectie 'speciale dank'. Hoewel fans graag meer werk van haar zouden zien, komt haar rol als moeder op de eerste plaats om ervoor te zorgen dat Kaya veilig en wel is, terwijl haar ex-partner zijn leven riskeert om zijn land weer veilig te maken. We hopen en bidden dat hij, zijn broer en heel Oekraïne in staat zullen zijn om door deze hartverscheurende situatie heen te komen.

Als je een bijdrage wilt leveren aan de organisaties die Oekraïne en zijn burgers ondersteunen, bekijk ze dan op een lijst die is samengesteld door CBS News.

Aanbevolen: