Hier is waarom Kelly Clarkson haar naam verandert

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Kelly Clarkson haar naam verandert
Hier is waarom Kelly Clarkson haar naam verandert
Anonim

Kelly Clarkson, zangeres en talkshowhost, heeft onlangs onthuld dat ze haar naam wil veranderen. Fans waren geschokt toen ze hoorden dat Kelly Clarkson van haar naam wil verwijderen. Ze is altijd bekend geweest onder deze naam, won American Idol met deze naam, bracht albums uit onder deze naam en had zelfs een talkshow genaamd The Kelly Clarkson Show. Dus waarom wilde Kelly deze enorme verandering doorvoeren?

Kelly Clarkson's echtscheiding

Toen Kelly Clarkson aankondigde dat ze haar naam wilde veranderen, dachten fans meteen dat het iets te maken had met haar scheiding of gespannen relatie met haar vader. Maar dat is niet wat Kelly zei.

Na zeven jaar getrouwd te zijn, hebben Kelly en haar ex-man Brandon Blackstock een scheiding aangevraagd. Dit werd al snel een extreme uitdaging in hun leven. Geld was hier een groot deel van.

In 2021 eiste de rechtbank dat Kelly haar ex-man $ 150.000 aan partneralimentatie en nog veel meer moest betalen.

Een ander probleem was de voogdij over hun twee kinderen. Hoewel ze gezamenlijk voogdij hadden aangevraagd, kreeg Kelly de volledige voogdij. In de echtscheidingsaanvraag noemde Clarkson "onoverbrugbare verschillen", en hun scheiding werd net in maart 2022 afgerond.

Van Kelly Clarkson tot Kelly Brianne

Kelly Clarkson diende papierwerk in bij een rechtbank in Los Angeles County om haar achternaam te laten vallen. Ze wil in plaats daarvan bekend staan als haar voor- en middelste naam. Dit zou haar Kelly Brianne maken. De hoorzitting voor de naamswijziging is gepland voor eind deze maand.

Kelly stelt dat ze persoonlijke redenen heeft waarom ze haar naam wil veranderen en merkte op dat Kelly Brianne volledig weerspiegelt wie ze nu is.

Hoewel Kelly heeft aangegeven waarom ze haar naam wil veranderen, hebben fans andere ideeën. De eerste is dat dit direct na de echtscheiding komt, dus er kan een mogelijke correlatie zijn. Fans geloven dit vooral vanwege hoe intens het proces van hun scheiding is verlopen. Kelly verloor veel geld door kinderbijslag en partneralimentatie te betalen.

De andere theorie heeft te maken met haar vader. Fans speculeren dat de zangeres 'Because Of You' Clarkson van haar naam wil schrappen vanwege haar niet zo geweldige verleden met haar vader. Ze is heel open geweest over hun relatie en dat deze niet goed is. Ze bracht 'Piece by Piece' uit, een lied over genezing van de pijn uit haar verleden, waarin ze uitlegde dat ze dit lied schreef voor haar kinderen en ex-man.

Maar Kelly heeft niet bevestigd dat een van beide de reden is om haar naam te willen veranderen. Fans kunnen blijven speculeren, maar ze zullen het pas weten als Kelly het zelf onthult. Voor nu is het duidelijk dat Kelly een nieuw hoofdstuk wil beginnen met een frisse naam. Fans hebben haar overwinningen gevierd tijdens de scheiding en ze krijgt soortgelijke steun voor dit nieuwe hoofdstuk.

Wat is de toekomst voor Kelly?

Kelly Clarkson heeft een succesvol jaar achter de rug in haar carrière. Ze heeft haar eigen talkshow overdag, won dit seizoen van The Voice met haar team, bracht een paar nieuwe kerstliedjes uit en is nu klaar om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. Maar wat betekent dat voor haar?

Kelly's talkshow heet The Kelly Clarkson Show. Dit laat fans zich afvragen of ze in plaats daarvan de titel zal veranderen om Brianne op te nemen. Fans zullen het niet weten totdat zelfs is bevestigd dat de rechtbank haar toestaat haar naam te veranderen.

Met elk album en elke single onder de naam Kelly Clarkson, zou het logisch zijn dat er nieuwe nummers zouden worden uitgebracht onder Kelly Brianne. Dit is een enorme verandering in haar carrière. Maar het neemt niets van haar succes en prestaties weg.

Naast haar brute scheiding en haar naamsveranderingsplannen, zal Kelly hoogstwaarschijnlijk in het 22e seizoen van The Voice verschijnen. Kelly heeft Dolly Parton onlangs geëerd tijdens de ACM Awards 2022. Ze bracht een bijzonder eerbetoon, waaronder het nummer 'I Will Always Love You' van Parton. Fans kunnen alleen maar hopen dat ze meer muziek uitbrengt in haar carrière.

Het derde seizoen van haar talkshow is deze maand net afgerond, maar er komt mogelijk een seizoen vier. Voorlopig kunnen fans Kelly aanmoedigen omdat ze de volledige controle over haar leven heeft genomen en een welverdiend nieuw hoofdstuk is begonnen, mogelijk als Kelly Brianne.

Aanbevolen: