Hier is waarom Beyonce haar e-mailadres elke week verandert

Hier is waarom Beyonce haar e-mailadres elke week verandert
Hier is waarom Beyonce haar e-mailadres elke week verandert
Anonim

Zoals we allemaal weten en hebben besproken - de afgelopen decennia, is Beyoncé bae, een diva en alles wat we ooit hebben gewenst. Maar wist je dat ze ook de koningin is van het verbergen van al die miljoenen fans? Het lijdt geen twijfel dat een enorme megaster als zij zoveel mogelijk voorzorgsmaatregelen zou nemen om ervoor te zorgen dat ze niet spam of getrolld zou worden.

The Shape of You-zanger, Ed Sheeran, onthulde aan Entertainment Tonight in een interview over zijn en Beyoncé's nieuwe single, Perfect at the iHeartRadio Jingle Ball, dat de Pretty Hurts-zanger haar e-mailadres elke week verandert!

"Ik heb een e-mailadres dat ik e-mail [om in contact te komen met Beyoncé] dat eigenlijk elke week verandert," lachte Sheeran. "Ze is erg goed in…"

"Verbergen?" Keltie Knight, suggereerde de interviewer meteen. 'Ja,' was de 26-jarige Sheeran het daarmee eens. "Het is een beetje wat ik inspireer om te zijn, denk ik."

Ed Sheeran onthulde ook wat meer punten over het duet van hem en Beyoncé. Blijkbaar was het project sinds mei in beweging. "Ze heeft duidelijk een tweeling en we zijn in september klaar, dus ik heb het sindsdien volgehouden."

Beyoncé is in juni bevallen van haar tweeling Rumi en Sir Carter. Ed prees ook Beyoncé en onthulde dat ze het nummer moeiteloos had genageld alsof zij en het nummer helemaal bedoeld waren.

De originele versie van 'Perfect' was gewoon een akoestische gitaar en ze belde me op en zei: 'Ik weet niet wat je hiervan vindt, maar ik heb alle instrumenten eraf gehaald en het is wordt gewoon akoestische gitaar, '

En ik dacht: 'Ah, dat is geweldig, want dat was het vroeger!' Toen we bij elkaar kwamen, waren het niet zo veel briefjes, het leek veel op een heen en weer ding, zoals: 'Wat vond je hiervan?' Of: 'Wat vind je hiervan?' en we waren waarschijnlijk vier uur in de studio."

Het is veilig om te zeggen dat niemand ter wereld contact kan opnemen met Beyoncé, behalve degenen die haar echt kennen. Als je zo beroemd bent als de hartenbreker zelf, moet je zeker alle mogelijke bescherming gebruiken om je privacy te beschermen.

Fans theoretiseren dat Beyoncé waarschijnlijk verschillende e-mailadressen moet hebben als het haar uitkomt; een voor haar gezin, een voor haar team en een voor haar werk. Maar als gevolg daarvan laat dat zien hoe moeilijk het is om een icoon te zijn en hoeveel geduld je nodig hebt om de tijd te hebben om je e-mail elke week te veranderen. Het is eigenlijk helemaal niet verwonderlijk als je bedenkt dat je op Beyoncé-beroemd-niveau bent.

Desalniettemin oordeelt niemand Beyoncé omdat het haar leven is en we moeten allemaal waarderen en steunen wat ze doet als ze elke week van e-mail verandert, haar een veilig gevoel geeft.

Het Perfect-nummer van het duo is ironisch genoeg het perfecte nummer om je humeur te veranderen. Vergeet niet ernaar te luisteren als je dat nog niet hebt gedaan!

Beyoncé Knowles is een zangeres, songwriter, actrice, platenproducent en danseres. Ze is getrouwd met Jay-Z en moeder van 3 kinderen; Blue Ivy, Rumi en Sir Carter. Ze ontving talloze onderscheidingen en werd derde op de VH1's 2012 '100 Greatest Women in Music'-lijst. Ze is ook de enige vrouwelijke artiest die al haar studioalbums op nummer 1 heeft laten debuteren.

Aanbevolen: