De allerbeste wijnetiketten van beroemdheden, gerangschikt door experts, critici en fans

Inhoudsopgave:

De allerbeste wijnetiketten van beroemdheden, gerangschikt door experts, critici en fans
De allerbeste wijnetiketten van beroemdheden, gerangschikt door experts, critici en fans
Anonim

Veel beroemdheden hebben een bijbaantje. Als je de hoeveelheid tijd en geld hebt die beroemdheden hebben, is het niet meer dan normaal om een of twee passieprojecten na te streven. Voor sommige sterren is die passie wijn. Wijnmaken is voor veel mensen een populaire hobby, maar sommigen houden er zo van dat ze investeren in een volledige wijngaard en zich in de wijnhandel wagen.

Sterren als Nina Dobrev, Mary J. Blige en de legendarische regisseur Francis Ford Coppola zijn allemaal succesvolle wijnmakers geworden. Volgens wijnexperts die schrijven voor publicaties zoals Wine Magazine, Decanter en het grote publiek op Google, zijn dit enkele van de beste wijnetiketten van beroemdheden. Geen enkele wijn of wijngaard op deze lijst heeft minder dan 4 sterren.

10 Nina Dobrev Fresh Vine Wines - 4 sterren

Nina Dobrev begon haar wijngaard, Fresh Vine Wines, met haar vriendin Julianne Hough. Hun label is uniek in vergelijking met de meeste andere wijnetiketten, niet alleen omdat het eigendom is van een filmster, maar omdat het op de markt wordt gebracht als een "caloriearme, koolhydraatarme" wijn. Het label verkoopt een cabernet sauvignon, een pinot noir, een chardonnay, een roos en een beperkte release van de druivenoogst van 2019.

9 Mary J. Blige's Sun Goddess Wines - 4 sterren

De singer-songwriter begon haar wijnetiket tussen 2020 en 2021. Hoewel de markt en toeleveringsketen voor veel bedrijven gecompliceerd zijn vanwege de Covid-pandemie, heeft Blige met succes haar lijn van Sun Goddess-wijnen op de markt gebracht. Sun Goddess biedt een roos, verschillende fruitwijnen en witte wijnen. Van alle rosé onder het merk is de Sun Goddess sauvignon blanc de best beoordeelde, een soort witte wijn die zoete en droge smaken in evenwicht brengt.

8 Post Malone's Maison No. 9 - 4 Sterren

Als mensen aan wijn denken, denken ze meestal niet aan een rapper met notoir bizarre haar- en gezichtstatoeages. Maar Post Malone is altijd iemand geweest die de verwachtingen tartte en hij bewees aan de wereld dat hij een fatsoenlijke wijn kan maken met Maison No. 9. Het label maakt alleen een roos, maar het heeft ongelooflijke recensies op de Total Wine store-website, Wine Magazine, en Google waar recensenten het bijna 5 sterren geven.

7 John Legend's LVE - 4 sterren

John Legend en zijn vrouw Chrissy Teigen hebben zich overgegeven aan vele culinaire ondernemingen. Teigen is een populaire thuiskok die regelmatig recepten met de wereld deelt, en John Legend kan de wijn meenemen naar het diner. Legend begon een wijnlabel genaamd LVE dat rode wijnen en mousserende witte wijnen produceert. De best beoordeelde wijnen zijn de cabernet sauvignon van LVE en de mousserende roos.

6 Sofia van Francis Ford Coppola - 4,5 sterren

De directeur van The Godfather opende zijn wijngaard in het hart van het beroemde wijnland van Noord-Californië. Het label produceert een breed scala aan wijnen, meestal traditionele rode wijnen. Eén wijn heeft echter bijzonder hoge recensies, Coppola Wine's Sofia, de roséwijn van het label. De wijn is vernoemd naar zijn dochter, Sofia Coppola, die in de voetsporen van haar vader trad om ook een beroemde regisseur te worden.

5 Jay-Z's Armand De Brignac - 4.5 Stars

De rapper is een beroemde ondernemer. In de vroege jaren 2000 zette hij zijn eerste stap in de alcoholbusiness met een lijn wodka's. Sindsdien heeft Jay-Z zich in verschillende andere bedrijven gewaagd, en een van de best beoordeelde producten van hem is de Armand De Brignac, een prestigieuze champagne. Wees gewaarschuwd, het heeft ongelooflijke recensies, maar het is erg duur, gemiddeld kost het $ 300 per fles.

4 Dwayne Wade - Wade Cellars 4 - 4.5 Stars

De voormalige NBA-ster uit de Miami Heat begon zijn wijnlabel rond 2015. Wade-kelders is sindsdien uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met veel goed beoordeelde wijnen. Gemiddeld heeft elk van zijn wijnen tussen de 4 sterren en 4,5 sterren. Wade rekent tussen $30 en $50 per fles.

3 Kurt Russell Gogi-wijnen - 5 sterren

Kurt Russell werd wijnmaker toen hij samen met zijn partner Goldie Hawn een wijngaard kocht. De twee hebben samen Gogi Wines opgericht en hun pinot noir heeft een score van meer dan 90% op de website van Wine Magazine en staat net onder de 5 sterren.

2 Guy Fieri - Hunt And Ryde Wines - 5 sterren

Hoewel Guy Fieri wat flauwekul krijgt omdat hij te veel beta alt voor zijn wijn, is het etiket een sentimentele zaak voor de chef-kok. Het label is vernoemd naar zijn twee zonen en Guy produceert een lange reeks rode en witte kleuren die hij 'bomb-ass' heeft genoemd. Gezien de goede recensies die zijn wijnen krijgen, lijken critici het daarmee eens te zijn.

1 Sting - Sister Moon - 5 sterren

Van alle beroemde wijnmakers moet Sting een van de meest succesvolle zijn. Sting heeft een uitgebreide wijngaard op zijn Toscaanse landgoed, Il Palagio. Toscane is een beroemd ongerept gebied voor het verbouwen van wijndruiven en de frontman van de politie profiteert van dit feit. Onder zijn vele wijnen heeft men het voorrecht om te worden vermeld als een van de beste wijnen van Italië. Sister Moon is een rode blend die bijna $ 50 per fles kost.

Aanbevolen: