Royal Fans komen Meghan Markle verdedigen terwijl haar boek door critici wordt aangekondigd

Royal Fans komen Meghan Markle verdedigen terwijl haar boek door critici wordt aangekondigd
Royal Fans komen Meghan Markle verdedigen terwijl haar boek door critici wordt aangekondigd
Anonim

Het debuutboek van de hertogin van Sussex is door critici bekritiseerd.

Haar boek is geïnspireerd op een gedicht dat ze schreef voor Prins Harry's eerste Vaderdag, de maand nadat zoon Archie werd geboren. Het onderzoekt de 'speciale band tussen vader en zoon' zoals 'gezien door de ogen van een moeder'.

Meghan droeg het boek op aan prins Harry en Archie en zei dat ze haar hart van 'pomp-pomp' laten gaan.

Ze schreef naast een foto van een vader en zoon die met speelgoeddinosaurussen spelen: "Als het leven een puinhoop is, help je hem orde te vinden."

Maar Claire Allfree van The Telegraph noemde het boek "semi-geletterd" schrijven:

"Je vraagt je af hoe een uitgeverij geschikt had kunnen denken om deze grammatica-tartende reeks slecht rijmende kabeljauwhomilieën te publiceren, laat staan te denken dat elk kind het zou willen lezen. Maar dat is planeet Sussex voor jou, waar zelfs de het opvoeden van een gezin draait helemaal om het merk."

The Times' Alex Connell beschreef het boek als een "zelfhulphandleiding voor behoeftige ouders", en voegde eraan toe: "Het verhaal [is] zo weinig actie en gevaar dat je je half afvraagt of de schrijftaak was gedelegeerd aan een meubelstuk…"

Ondanks de zeer harde recensies is The Bench de bestsellerlijst van Amazon binnengeslopen en nummer 40 op de lijst.

Meghan-fans hebben het boek ook online verdedigd.

"Thebench hardcopy ontvangen. Zeer goed geschreven en geïllustreerd. Goed kinderboek met prachtige illustraties. Uitstekend werk van zowel MeghanMarkle als ChristianRobinson. Jongens negeren de haters. Dit boek is elke cent zeer waard. We houden van je Meghan", twitterde een persoon.

"Ik ben helemaal weg van The Bench. De liefde is er zo. Gefeliciteerd prinses Meghan. Je boek is geweldig. Gefeliciteerd Christian Robinson, je foto's zijn geweldig, " een tweede toegevoegd.

"Meghan's boek theBench is een bestseller, bovenaan de hitlijsten zonder dat Meghan een vinger hoeft uit te steken. Haar haters doen het zware werk. Ze hoefde niets te doen. Hoe dan ook theBench is het liefste boek. Haar schrijven is zo poëtisch, " merkte een derde op.

"Meghan heeft de mooiste rustgevende stem die ik ooit heb gehoord. thebench is zo'n lief, mooi boek. De illustrator heeft geweldig werk geleverd. Ik heb er net nog een paar besteld voor mijn petekinderen. TheBench is zo heerlijk, " twitterde een koninklijke fan.

"De inclusiviteit in het Meghan-kinderboek is zo verfrissend om te zien! Die waarin de vader in een rolstoel zijn zoon op de bank helpt met zijn schoen", leest een tweet.

Meghan verwelkomde onlangs haar dochter met echtgenoot prins Harry.

Lilibet 'Lili' Diana Mountbatten-Windsor werd geboren op vrijdag 4 juni om 11.40 uur in het Santa Barbara Cottage Hospital in Californië.

De hertog en hertogin van Sussex kondigden op hun website aan: "Op 4 juni werden we gezegend met de komst van onze dochter, Lili."

Aanbevolen: