Dit is wat experts voorspellen over de toekomst van Johnny Depp en Amber Heard in Hollywood

Inhoudsopgave:

Dit is wat experts voorspellen over de toekomst van Johnny Depp en Amber Heard in Hollywood
Dit is wat experts voorspellen over de toekomst van Johnny Depp en Amber Heard in Hollywood
Anonim

Na Johnny Depp's verdeeldheid zaaiende overwinning in zijn smaadzaak tegen Amber Heard, kunnen fans niet anders dan enthousiast zijn over de gerapporteerde filmcomeback van de Pirates of the Caribbean-ster als koning Lodewijk XV. Ondertussen gaat het gerucht dat de Rum Diary-actrice "niet langer in Aquaman 2 verschijnt", ondanks dat haar tegenspeler, Jason Momoa, zou vechten om haar in de franchise te houden. We kunnen nu al zien hoe hun carrières in verschillende richtingen gaan. Dit is wat experts hebben gezegd over de toekomst van Depp en Heard in Hollywood.

Amber Heard is 'The Definitive Loser' in Johnny Depp Trial

De in New York gevestigde crisisconsulent Ryan McCormick zei dat "De definitieve verliezer in dit geval Amber Heard is", wijzend op de "kwaadaardigheid" in haar beweringen tijdens het proces."Ik denk dat haar carrière permanent beschadigd is", vertelde McCormick aan NY Daily News. Mitra Ahouraian, entertainmentadvocaat uit Beverly Hills, bracht ook de 'niet overtuigende' act van de actrice ter sprake. "Gehoord, aan de andere kant, kwam niet overtuigend over en haar geloofwaardigheid werd meerdere keren op de proef gesteld. Simpel gezegd, de jury geloofde haar niet", zei ze, eraan toevoegend dat de "giftige" online weerslag tegen haar het moeilijk zou maken voor haar om vanaf nu rollen te spelen.

Bovendien zal Heard de schikking van $ 10,35 miljoen die de rechtbank Depp heeft beloond, niet kunnen betalen. "Oh, nee, absoluut niet", vertelde haar advocaat Elaine Bredehof aan de Today-show toen haar werd gevraagd of haar cliënt de schikking kan betalen. De rechter veroordeelde haar aanvankelijk om $ 15 miljoen te betalen, maar verlaagde het later. De moeder van één is ook slechts $ 8 miljoen waard. Er werd zelfs een GoFundMe-pagina opgezet om $ 1 miljoen voor haar op te halen. "Het is moeilijk voor te stellen hoe Amber Heard, gezien de miljoenen dollars aan juridische kosten die ze al heeft betaald, in staat zal zijn om Depp de door de jury opgelegde schadevergoeding te betalen", zei Ahouraian over de beproeving."Ze verdiende $ 1 miljoen met de eerste Aquaman-film en dat was haar grootste rol tot nu toe."

Johnny Depp is mogelijk nog steeds 'bankabel' na proef Amber Heard

"Niet om te zeggen dat Johnny Depp zal komen waar hij was, maar hij heeft in ieder geval een kans", zei McCormick over de carrière van de acteur. Hij voegde eraan toe dat de ster van The Lone Ranger "dit moest doen" om zijn naam schoon te maken. "Johnny Depp moest dit doen. Een stukje geloofwaardigheid terugkrijgen was heel belangrijk voor hem", vervolgde de consultant. "Als Hollywood denkt dat hij nog steeds betaalbaar is, zullen ze hem in films stoppen." Ook Ahouraian vindt dat de acteur het tijdens het proces goed heeft gedaan. "Depp, in de getuigenbank, kwam sympathiek, vertederend en authentiek over", jubelde ze. "Hij erkende zijn fouten en hield zichzelf volledig verantwoordelijk, maar weigerde beschuldigd te worden van iets waarvan hij beweerde dat hij het niet had gedaan, en dat leverde hem punten op, zowel bij het publiek als bij de jury."

Ze voegde eraan toe dat het een goede PR-actie zou zijn voor Depp om de schikking van Heard af te wijzen of te doneren aan een goed doel. "Wat een interessante plotwending zou zijn, is als hij het geld zou afwijzen, of het zou accepteren en het daadwerkelijk aan een goed doel zou schenken", stelde ze voor. Juridisch analist Emily D. Baker vertelde People hetzelfde. "Het zal aan de partijen zijn, maar zodra het vonnis op 24 juni is ingevoerd, vraag ik me af of de advocaten zullen beginnen te onderhandelen over de betaling van het vonnis", zei ze. "Ben Chew zei in zijn slotpleidooi dat Johnny Depp Amber Heard niet met geld wilde straffen [Chew zei vrijdag tegen de jury: de zaak 'ging nooit over geld' of over het 'straffen' van Heard.] Ik stel me dat voor ze zullen proberen het te schikken en je zult een PR-verklaring zien dat ze niet proberen het vonnis af te dwingen."

Wat Amber Heard en Johnny Depp hebben gezegd over het vonnis

Slechts enkele minuten na het vonnis plaatste Heard een verklaring op sociale media, waarin hij het vonnis een "tegenslag" voor vrouwen noemde."De teleurstelling die ik vandaag voel is onbeschrijfelijk", schreef ze. "Ik ben er kapot van dat de berg bewijs nog steeds niet genoeg was om op te staan tegen de onevenredige macht, invloed en heerschappij van mijn ex-man. Ik ben nog meer teleurgesteld over wat dit vonnis betekent voor vrouwen. Het is een tegenslag. de klok terugzetten naar een tijd waarin een vrouw die zich uitsprak en zich uitsprak publiekelijk beschaamd en vernederd kon worden. Het zet het idee terug dat geweld tegen vrouwen serieus moet worden genomen."

Depp sprak vooral zijn dankbaarheid uit in zijn verklaring. "Zes jaar geleden is mijn leven, het leven van mijn kinderen, het leven van degenen die het dichtst bij me staan, en ook het leven van de mensen die mij jarenlang hebben gesteund en in mij hebben geloofd, voor altijd veranderd", schreef hij. "Alles in een oogwenk. Via de media werden valse, zeer ernstige en criminele beschuldigingen tegen mij geuit, wat leidde tot een eindeloos spervuur van hatelijke inhoud, hoewel er nooit een aanklacht tegen mij werd ingediend. Het had al twee keer de wereld rondgereisd binnen een nanoseconde en het had een seismische impact op mijn leven en mijn carrière. En zes jaar later gaf de jury me mijn leven terug. Ik ben echt vernederd."

Hij bedankte ook "de rechter, de juryleden, het gerechtspersoneel en de sheriffs die hun eigen tijd hebben opgeofferd om op dit punt te komen, en mijn ijverige en onwankelbare juridische team dat buitengewoon werk heeft geleverd door mij te helpen deel de waarheid."

Aanbevolen: