Netflix' Adam Sandler Flick Hustle werd verrassend goed ontvangen door fans en critici

Inhoudsopgave:

Netflix' Adam Sandler Flick Hustle werd verrassend goed ontvangen door fans en critici
Netflix' Adam Sandler Flick Hustle werd verrassend goed ontvangen door fans en critici
Anonim

Netflix werd officieel gelanceerd in 1997 en domineert sindsdien de wereldwijde streamingmarkt. Tot op heden host de populaire streaming-site meer dan 4.000 films en bijna 2.000 tv-programma's, waarvan er vele op zichzelf zeer succesvol zijn geworden.

Enkele voorbeelden van deze zeer succesvolle Netflix-originelen zijn Lupin, You, Squid Game, Big Mouth, Stranger Things en Orange Is The New Black en nog veel meer, die allemaal zijn uitgegroeid tot enkele van de meest spraakmakende shows op het internet.

Nu de Amerikaanse streamingdienst en het productiebedrijf zich op de markt heeft gevestigd, zijn ze erin geslaagd een aantal mooie deals te sluiten met andere producenten. In 2014 sloot het bedrijf een deal van $ 250 miljoen met de Amerikaanse acteur en filmproducent Adam Sandler. Door de deal zou Sandler zes films voor de streamingdienst gaan produceren, maar de deal werd in 2020 opnieuw verlengd. Zijn nieuwste film voor het bedrijf heet Hustle.

Waar gaat Adam Sandler's nieuwe film Hustle over?

Sandler's nieuwe film ' Hustle ' slaagde erin veel anticipatie op te bouwen rond de release op 8 juni 2022, waarbij veel fans enthousiast waren om te zien wat de bekende filmproducent uit de tas kan halen. Dus waar gaat Hustle precies over?

In de eerste plaats richt de film zich volgens de New Yorker op 'de interne politiek van de NBA'. Het verhaal volgt een basketbalscout, Stanley, en zijn prospect op een reis om zijn carrière nieuw leven in te blazen. Nadat hij heeft ontdekt wie volgens hem de volgende NBA-ster is, doet Stanley zijn best om zijn prospect een plaats in de NBA veilig te stellen.

Zijn reis wordt echter niet zonder weerstand en tegenslagen beantwoord, waardoor het publiek getuige kan zijn van de potentiële uitdagingen die binnen de branche kunnen liggen. Dus, wat vinden fans echt sinds de eerste release?

Tot nu toe heeft de film een overvloed aan waanzinnig positieve feedback ontvangen van zowel critici als fans, en een dag na de eerste release een groot aantal vijfsterrenbeoordelingen op Netflix. Op Rotten Tomatoes, een Amerikaanse recensiewebsite voor films en televisie, wist Hustle een publieksscore van 90% te behalen, wat behoorlijk indrukwekkend is, evenals een score van 88% van critici.

Als we naar de algehele positieve recensies kijken, lijkt het erop dat veel fans en kijkers vinden dat Hustle een van de beste films is die hij heeft geproduceerd.

De film heeft ook een beoordeling van 7,3/10 sterren gekregen op IMBD.com, een andere online database die onder meer films, televisieseries, homevideo's, videogames en streaminginhoud beoordeelt.

Welke andere films heeft Adam Sandler geproduceerd?

Naast zijn laatste productiesucces, heeft Sandler tijdens zijn carrière als acteur en filmproducent ook aan tal van andere films gewerkt. Hij is het meest bekend om zijn komische aanraking, maar hij heeft ook de neiging om herhaaldelijk een kleine groep acteurs te gebruiken in veel van zijn films, waarvan sommige in feite zijn eigen vrienden zijn, die hij naar verluidt behoorlijk goed beta alt.

Het zijn echter niet alleen zijn vrienden die hij cast voor zijn films, hij heeft zelfs zijn vrouw, Jackie, in veel van zijn grootste films gecast. Sommige van deze films bevatten Tandarts en Volwassenen, en nog veel meer.

In de loop van zijn carrière heeft Sandler veel geliefde films geproduceerd.

Maar zijn grootste kaskraker was in feite Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, dat een verbluffend bedrag van $ 520 miljoen dollar opleverde.

Welke NBA-sterren spelen in Netflix Hustle?

Om zijn nieuwe productie Hustle een gevoel van realisme te geven, koos Sandler ervoor om echte NBA-spelers te werven voor de op basketbal gebaseerde film. Dus welke NBA-sterren heeft hij precies gerekruteerd? Laten we erin duiken.

Alleen al door de trailer te bekijken, kunnen we opmaken dat de film veel te maken heeft met de Philadelphia 76ers. Ze zijn een Amerikaans professioneel basketb alteam gevestigd in het grootstedelijk gebied van Philadelphia en strijden vaak in de NBA.

Sommige van de spelers die in Sandler's nieuwe Netflix-film te zien zijn, zijn Tobias Harris, Tyrese Maxey en Matisse Thybulle, en voormalig speler Boban Marjanović. Juancho Hernangomez, een Spaanse NBA-speler geboren in Madrid, maakte ook zijn acteerdebuut in Sandler's Hustle.

Voormalig NBA-speler Kenny Smith komt ook voor in de film en speelt de rol van Leon Rich, evenals de Minnesota Timberwolves-speler Anthony Edwards, die naar verluidt een 'scene stealer' werd, volgens Insider. Een van de regisseurs van de film, Jeremiah Zagar, zei ook dat de NBA-speler 'realisme en branie' in zijn rol bracht.

Rekening houdend met het aantal NBA-spelers dat is gecast voor deze spannende nieuwe film, is het misschien wel de moeite waard om te kijken als je een fervent basketbalfan bent. De film heeft al een aantal indrukwekkende recensies en hoge kijkcijfers gekregen, dus de komende dagen zullen het algemene succes van de productie vertellen.

Aanbevolen: