Heeft 'The Hills' Star Whitney Port nog steeds een hoog vermogen?

Inhoudsopgave:

Heeft 'The Hills' Star Whitney Port nog steeds een hoog vermogen?
Heeft 'The Hills' Star Whitney Port nog steeds een hoog vermogen?
Anonim

Of ze nu praat over haar lichaam na de bevalling of deelt hoe ze haar man Tim heeft ontmoet, Whitney Port is altijd charmant, lief en intelligent, en fans kijken graag naar haar sinds The Hills.

Nadat Whitney's The City spin-off uit de lucht ging, bleef ze in de publieke belangstelling, en dankzij haar Instagram-account, YouTube-kanaal, podcast With Whit en andere creatieve inspanningen kunnen fans gelijke tred houden met elke spannende update in Whitney's leven.

Heeft Whitney Port nog steeds een hoog vermogen? Laten we eens kijken.

$5 miljoen netto waarde

Het drukke leven van Whitney Port sinds het verlaten van The Hills heeft veel interessant werk opgeleverd.

Het vermogen van Whitney Port is $ 5 miljoen, volgens Celebrtiy Net Worth, en dat lijkt nog steeds het geval te zijn, aangezien Whitney goed geld verdiende in reality-tv en in de mode blijft werken.

Whitney speelde vier seizoenen op The Hills en dat heeft bijgedragen aan haar vermogen. Whitney kreeg $ 20.000 voor elke aflevering, volgens Ranker, wat neerkomt op $ 380.000 per seizoen. Daarentegen zou Audrina Patridge $ 35.000 hebben gekregen voor elke aflevering, wat neerkomt op $ 665.000 per jaar, en Spencer Pratt en Heidi Montag kregen $ 65.000 betaald voor elke aflevering, wat neerkwam op $ 1,25 miljoen per jaar.

Na het verlaten van The Hills speelde Whitney twee seizoenen in haar eigen spin-off The City. Whitney verscheen ook op de reboot The Hills: New Beginnings.

In een interview met Entertainment Tonight legde Whitney uit dat ze een stageaanvraag had ingediend bij Teen Vogue, en ze zeiden dat als ze de stage zou doen, ze ermee in moest stemmen dat ze gefilmd zou worden door camera's zoals ze zouden zijn het fotograferen van The Hills daar. Whitney zei: "Het volgende dat ik weet, is dat iemand van MTV me belt en me vertelt dat ik een casting-tape nodig heb." Ze klonk verbaasd over hoe het allemaal was gebeurd, toen ze op The Hills werd gecast en had geweten over Laguna Beach. Whitney zei dat ze op dat moment op school zat, dus liep ze parttime stage.

De modewereld

Na in de modewereld te hebben gewerkt, toen Whitney in PR werkte voor Diane von Furstenberg en de Public Relations Manager was bij People's Revolution, begon ze te werken als modeontwerper en verdiende daar ook geld mee.

Volgens Page Six had Whitney van 2009 tot 2014 een modelijn genaamd Whitney Eve, en ontwierp ze ook een capsulecollectie voor Rent The Runway. Whitney vertelde hoe opgewonden ze was: “Het is nu zes jaar geleden en ik heb er gewoon zin in om dit opnieuw te doen; als ik aan het ontwerpen ben, voel ik me het meest mezelf."

Fans die The Hills en The City hebben gezien, herinneren zich hoeveel Whitney van de modewereld houdt. Ze was altijd perfect gekleed tijdens die shows, of ze nu met vrienden rondhing, naar haar werk ging of een date had, en ze ontwerpt nu al vele jaren kleding.

Whitney kwam ook uit met COZeCO, een lijn van loungewear, en in een interview met Byrdie.com vertelde ze dat ze werd geïnspireerd om dit soort comfortabele, gezellige, warm aanvoelende kleding te maken vanwege haar familie en haar zoon en echtgenoot. Ze vertelde dat haar familie honkbal zou kijken toen ze jong was en dat ze altijd aan haar vader en het knusse sweatshirt dat hij graag droeg, denkt. Whitney zei: "Met deze jongens in mijn leven [mijn man Timmy en de 3-jarige Sonny] die mij inspireren en het kleurenpalet en de silhouetten en mijn levensstijl, is het allemaal met elkaar verweven."

Whitney deelde ook dat ze dacht: "Ik wil echt weer iets gaan creëren, en ik heb het gevoel dat ik mijn liefde voor mode wil combineren met mijn liefde voor loungen en iets heel comfortabels en milieuvriendelijks wil maken, wetende dat de mode-industrie een zeer vervuilende industrie is."

Whitney's Instagram

Whitney Port is ook erg actief op Instagram, dus het lijkt erop dat dat ook moet bijdragen aan haar vermogen.

Volgens GQ maakt Kylie Jenner van de sterren die het meeste krijgen voor Instagram-berichten in 2021, $1, 053.000 per bericht en Kendall Jenner verdient $1.053.000 per bericht.

Hoewel het onduidelijk is hoeveel Whitney Port kan verdienen voor het promoten van merken op Instagram, kan ze het hier zeker heel goed doen.

Het lijkt erop dat Whitney Port het goed blijft doen sinds ze haar tijd op The Hills and The City heeft beëindigd, en met haar indrukwekkende modellijnen en aanwezigheid op sociale media zal ze alleen maar blijven stijgen.

Aanbevolen: