Alles wat Joseph Gordon-Levitt heeft gedaan sinds 'Inception

Inhoudsopgave:

Alles wat Joseph Gordon-Levitt heeft gedaan sinds 'Inception
Alles wat Joseph Gordon-Levitt heeft gedaan sinds 'Inception
Anonim

Joseph Gordon-Levitt is een getalenteerde artiest die het al van kinds af aan volhoudt. Hij heeft het allemaal gedaan, inclusief projecten van elke omvang op het grote scherm, het kleine scherm en zelfs Netflix. Hij heeft geweldige films gemaakt, getalenteerde vrienden en een indrukwekkend vermogen vergaard.

In 2010 kreeg de acteur de kans om te schitteren in Inception, en hij trok de aandacht met zijn optreden. Het was een enorme prestatie, en in de jaren sinds die film de wereld stormenderhand veroverde, is hij bezig gebleven.

Laten we Joseph Gordon-Levitt eens nader bekijken en zien wat hij heeft gedaan sinds Inception.

Joseph Gordon-Levitt was briljant in 'Inception'

2010's Inception blijft een van de beste films van zijn tijd en wordt tot op de dag van vandaag gevierd door filmfans.

Met een geweldige cast in de hoofdrol, was de film geweldig om naar te kijken, en het gaf Joseph Gordon-Levitt nog een kans om zijn capaciteiten te laten zien op een groot podium.

Levitt had een gedenkwaardige run in de film en hij nam deel aan enkele betoverende scènes. De scène met het liftgevecht is een iconisch onderdeel van de film, en toen hij met Collider sprak, opende de acteur erover.

Het was zo ongeveer het meeste plezier dat ik ooit heb gehad op een filmset. Het was waarschijnlijk ook de meeste pijn die ik ooit heb gehad op een filmset, fysiek, maar weet je, pijn op een goede manier, zoals ik denk dat atleten moeten krijgen wanneer ze hun maandverband moeten aantrekken en ze hun enkels afplakken en ze de hele dag een beetje in elkaar worden geslagen, maar dat hoort gewoon bij jezelf tegen muren slaan en springen de hele dag rond', zei hij.

"Ik was het hele stuntteam erg dankbaar -- Tom Struthers, met wie Chris eerder heeft gewerkt, en hij en zijn jongens hebben me echt in huis gehaald en me veel geleerd en me het laten doen, omdat ik' Ik heb de tegenovergestelde ervaring gehad, waar stuntteams een beetje vernederend kunnen zijn - niet vernederend, maar uitsluiting tegenover acteurs, "vervolgde hij.

Sinds het succes van Inception is Joseph Gordon-Levitt blijven werken aan indrukwekkende filmprojecten.

Hij is klaar met films als 'The Dark Knight Rises'

Voor Joseph Gordon Levitt is het gewoon zijn aard om uitzonderlijke uitvoeringen op het grote scherm te leveren.

Enkele van zijn grootste films sinds Inception zijn The Dark Knight Rises, Premium Rush, Looper, Lincoln en Snowden. Hij had zelfs niet-gecrediteerde cameo's in grote films zoals Knives Out en The Last Jedi.

The Dark Knight Rises is opmerkelijk dankzij de acteur die opnieuw samenwerkte met Inception-filmmaker Christopher Nolan, en vanwege het feit dat hij Robin was in de film.

Die film eindigde met de onthulling van Robin en met Bruce Wayne die de zonsondergang tegemoet reed, een einde dat Levitt passend vond.

"Maar ik denk dat Nolan die film erg als een conclusie beschouwde, en er is een thema dat door alle drie de films loopt, dat begint in de eerste film, loopt door de tweede film en het eindigt op dat moment waar hij zegt dat Batman meer is dan een man, Batman is een symbool. En dus om een andere man dan Bruce Wayne te hebben die Batman wordt aan het einde van die trilogie, denk ik dat dat het perfecte einde van dat verhaal is, "zei hij.

Het filmwerk van de acteur was geweldig, maar hij heeft ook tv-werk gedaan.

Levitt maakte ook een deuk op het kleine scherm

Op het kleine scherm heeft Joseph Gordon-Levitt goed werk geleverd. Sommige mensen lijken te vergeten dat hij jarenlang op 3rd Rock From the Sun was, dus het zou niet zo verwonderlijk moeten zijn om hernieuwd succes op tv te vinden.

Sinds Inception is de acteur te vinden in shows als The Mindy Project, The Muppets, Lip Synch Battle en zelfs in Star Wars: Visions. Geloof ons als we zeggen dat dit slechts enkele van zijn grotere kredieten zijn, en dat er nog veel meer zijn in zijn filmografie.

Eerder dit jaar speelde Joseph Gordon-Levitt Travis Kalanick in Super Pumped, een anthologiereeks die voor veel buzz heeft gezorgd.

De acteur maakte van de gelegenheid gebruik om in het project te zijn, en hij deelde zijn opwinding met Collider.

"Dit is er een waar je op hoopt en op wacht. Deze komen niet altijd voor. Deze vallen niet zomaar in je schoot. Binnen de eerste paar pagina's van het lezen van dit script, Ik dacht: 'Oh, dit wordt zo leuk'", zei hij.

Joseph Gordon-Levitt heeft uitstekend werk geleverd sinds Inception en fans kunnen niet wachten om te zien wat hij vervolgens gaat doen.

Aanbevolen: