Selling Sunset: Christine en Chelsea's Caviar en Couture Broker's Open gaat van startmet een hapering

Inhoudsopgave:

Selling Sunset: Christine en Chelsea's Caviar en Couture Broker's Open gaat van startmet een hapering
Selling Sunset: Christine en Chelsea's Caviar en Couture Broker's Open gaat van startmet een hapering
Anonim

Seizoen 4 van Netflix' hitserie Selling Sunset culmineerde in de beslissing van de agenten van de Oppenheim Group om Christine af te schrijven voor de persoonlijke en openbare aanvallen waarvan ze het slachtoffer claimen.

Nu, midden in seizoen 5, zijn alle ogen nog steeds gericht op Christine, die het onderwerp van gesprek is geworden in alle kamers waar ze binnenkomt. In de hoop het goed te maken met de mensen die haar in het verleden hebben gesteund, gaan Christine en Heather zitten om te bespreken of ze een weg kunnen vinden om samen vooruit te komen.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Selling Sunset seizoen 5, aflevering 4: 'Bad Bitches Don't Cry'

Christine's Oordeel van Chrisshell Vraag

Heather spreekt haar bezorgdheid uit aan Christine en stelt voortdurend vraagtekens bij Christine's loyaliteit en echtheid. Nu Heathers huwelijk snel nadert, vertelt ze Christine dat ze het drama en de vluchtigheid die haar, haar verloofde, Tarek en haar vrienden bij de makelaardij worden overspoeld, wil minimaliseren. Hoewel Christine aanvankelijk defensief lijkt, geeft ze aan Heather toe dat ze 'alles zal doen om deze vriendschap te herstellen'. Hoewel Heather voelt dat er een schijn van vastberadenheid is voortgekomen uit hun gesprek, wacht ze op Christine die haar woorden in daden omzet.

Tarek Christine en Heather verkopen zonsondergang
Tarek Christine en Heather verkopen zonsondergang

Terug op kantoor belt Mary een teamvergadering om de huidige aanbiedingen en het vooruitzicht van de agenten te bespreken. Als Chrishell aan de beurt is om haar nieuws te delen, rollen Christines ogen naar haar achterhoofd en begint ze over Chrishell heen te praten en spraakmemo's voor zichzelf op te nemen.

Christine Quinn en Chrishell Stausse verkopen zonsondergang
Christine Quinn en Chrishell Stausse verkopen zonsondergang

Als Christine aan de beurt is om iets te vertellen, vertelt ze de agenten dat ze een kaviaar- en couturebeurs zal organiseren, waarbij ze van de gelegenheid gebruik maakt om nieuwe vriendin Chelsea naar voren te brengen als een potentiële kandidaat voor het kantoor. Chrishell komt dan binnen om te vragen of Chelsea daadwerkelijk onroerend goed verkoopt, waarbij hij direct de voorzichtigheid van Christine in twijfel trekt.

Christine legt uit dat Chelsea zes jaar lang onroerend goed heeft verkocht voordat ze twee kinderen baarde en nu op zoek is naar een terugkeer in de vastgoedwereld. De twee dames wisselen ziedende, maar professionele opmerkingen uit totdat Mary toegeeft dat ze openstaat voor een ontmoeting met Chelsea.

The Christine Drama Spirals op het kaviaar- en couture-evenement

Voordat de makelaar opengaat, gaan Chelsea en Christine naar de ontwerpers van Christine om te gaan shoppen voor kleding. Christine vertelt Chelsea haar gesprek met Heather en zegt dat ze denkt dat ze "op een goede plek zijn om vooruit te komen." Christine vertelt Chelsea ook dat de andere dames op kantoor open zullen zijn, waarop Chelsea antwoordt dat ze heel graag Chrishell wil ontmoeten, omdat ze zich persoonlijk aangevallen voelt door haar vraag aan Christine over Chelsea's carrière.

Chelsea en Christine bij de Caviar and Couture Broker's Open
Chelsea en Christine bij de Caviar and Couture Broker's Open

Op de al te glamoureuze makelaarsbeurs stelt Christine Mary voor aan Chelsea. Chelsea biedt haar elevator pitch aan en Mary is het ermee eens dat Chelsea "slim en competent" lijkt, hoewel haar aarzeling ligt in de manier waarop Chelsea met de andere meisjes omgaat.

Chelsea gaat door een aanvankelijk ongemakkelijke interactie met Chrishell, confronteert haar met haar opmerkingen, bevestigt dat ze een 'echte agent' is en vertelt ze Chrishell dat ze wil dat ze bepa alt wie Chelsea is op basis van hun tijd samen in plaats van de mensen waarmee Chelsea omgaat. Daarmee krijgt Chelsea groen licht van Chrishell.

Amanza benadert Christine vervolgens om een tekstuitwisseling te bespreken die ze hadden gehad, waarbij Amanza clickbait deelde over het feit dat Christine werd verbannen van Heather's bruiloft, waarop Christine antwoordde: "hoe kan ik worden verbannen van iets waar ik nooit om heb gegeven over." De twee kibbelen over wat er via sms is gezegd, en terwijl Amanza de teksten leest, wordt Christine defensief, waardoor Amanza zich realiseert: "nu zie ik wat iedereen me heeft verteld."

De twee komen dan samen met de andere agenten om de discussie voort te zetten waarbij elk van de agenten, namelijk Emma, Mary en Chrishell, met de vinger naar Christine wijst over haar vroegere wandaden. Chelsea zit naast Christine en vertelt de andere dames dat hun woorden "pesterij geven", terwijl ze Christine blijven uitschelden die, hoewel ze slachtoffer speelt, begint af te sluiten.

De agenten praten met Christine tijdens de Caviar and Couture Broker's Open
De agenten praten met Christine tijdens de Caviar and Couture Broker's Open

Christine verlaat dan het gesprek en de andere agenten vertrekken van de makelaar. Chelsea volgt Christine om er zeker van te zijn dat ze in orde is, en stuit op een verslagen Christine die boos is dat geen van haar vrienden (Davina, Maya of Vanessa) voor haar opkwam. Chelsea vertelt Christine dat deze interactie haar een idee heeft gegeven van hoe deze dames zich gedragen, en ze concludeert: "Daar resoneer ik niet mee."

Christine heeft de gunst van haar fans verloren

Hoewel de slechte en slechte manieren van Christine fans in de eerdere seizoenen aanlokkelijk leken te zijn, lijken fans na het vijfde seizoen van de show weg te leunen van de bijenkoningin wiens krokodillentranen niet lijken te produceren nog meer sympathie.

Fans hebben ook de positie van Chelsea in het drama in twijfel getrokken, zich afvragend of Chelsea echt blind is voor het gedrag dat Christine eerder vertoonde.

Christine wil misschien overwegen om de Oppenheim Group te verlaten

In de loop van de laatste vier afleveringen van dit seizoen is het idee om Christine te ontslaan door meerdere agenten binnen de Oppenheim Group weggegooid. Hoewel het idee om het goed te maken met mensen als Heather ideaal klinkt, lijkt het erop dat Christine nog niet helemaal klaar is om haar beste beentje voor te zetten.

Er is geen bewijs dat ze haar relatie met Chrishell of een van de andere agenten op kantoor wil herstellen. Nu haar drama opnieuw tot een hoogtepunt komt, is het tijd om je af te vragen of Christine zelf de snaar moet doorsnijden.

Bekijk de nieuwste afleveringen van Selling Sunset, alleen op Netflix.

Aanbevolen: