Hoeveel is 'Summer House'-ster Kyle Cooke waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is 'Summer House'-ster Kyle Cooke waard?
Hoeveel is 'Summer House'-ster Kyle Cooke waard?
Anonim

Kyle Cooke maakte naam nadat hij in 2017 lid werd van de populaire Bravo-serie Summer House, waarin een groep New Yorkers wordt gevolgd die hun zomers in de Hamptons doorbrengen en allerlei grappige zaken doen. Kyle, die gemakkelijk de leider is van het bedenken van niets goeds, heeft het vrij goed voor zichzelf gedaan.

Ondanks zijn voortdurende relatieproblemen met nu-vrouw Amanda Batula, en zijn problemen rond zijn liefde voor feesten, heeft Kyle meer gedaan dan alleen naam maken, hij heeft ook een behoorlijk indrukwekkend vermogen vergaard.

Behalve dat hij een Bravolebrity was en in alle zes seizoenen van Summer House als een hoofdrolspeler in de cast verscheen, begon Kyle Cooke zijn eigen bedrijf, en natuurlijk past het helemaal bij zijn levensstijl. Dus, hoe rijk is de Bravo-ster? Laten we erin duiken!

Kyle Cooke heeft een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen

Kyle Cooke heeft duidelijk gemaakt dat hij het leidende feestbeest is als het gaat om de cast van Summer House. De Bravo-ster houdt van zichzelf en als hij zijn blonde pruik uittrekt, dan weet je dat het echt gaat gebeuren.

Hoewel zijn shenanigans voor geweldige reality-televisie zorgen, heeft het geen wonderen gedaan voor zijn relatie met zijn vriendin, ex-vriendin worden, weer vriendin worden, verloofde worden, misschien niet zozeer verloofde worden, vrouw worden, Amanda Batula.

Ondanks hun strijd en Kyle's wilde manieren, is het Summer House-hoofdstuk een favoriet bij fans geworden en is het een vrij succesvol castlid. Vanaf vandaag heeft Kyle Cooke een nettowaarde van $ 1,1 miljoen gerapporteerd Life&Style magazine. De ster is erin geslaagd zijn fortuin te verdienen door de serie, en natuurlijk zijn dronken zaken.

'Summer House' Succes en LoverBoy

Tijdens Kyle's tijd in de show, hebben zijn weerbarstige manieren zeker weerklank gevonden bij fans, waardoor een haat-liefdeverhouding met Cooke ontstond, vooral als het ging om zijn indiscretie jegens Amanda. Hoewel de twee sindsdien zijn overgestapt op zijn valsspelen, is Kyle zijn wilde kant blijven laten zien in de show, en de kijkers zijn er dol op.

Terwijl hij een behoorlijk behoorlijk salaris verdient door in de Bravo-show te verschijnen, heeft Kyle het grootste deel van zijn geld verdiend aan zijn dronken bedrijf, Loverboy.

Aangezien Kyle bekend staat als de koning van het opdrinken, richtte hij Loverboy op, een bedrijf dat heerlijke sprankelende harde theesoorten en premium ambachtelijke cocktails maakt. Het drankje wordt vaak in de show getoond en is voor velen in de VS een populaire drank geworden.

Kyle en Amanda's bruiloft kosten $ 200, 000

Terwijl seizoen zes van Summer House leidt tot het huwelijk van Kyle en Amanda, onthulde Kyle eerder in het seizoen dat ze maar liefst $ 200.000 aan de bruiloft hebben uitgegeven. Eh, hoeveel nu?!

Mede-castlid Luke Gulbranson was net zo verbijsterd als wij toen Kyle dit dure stukje informatie deelde. Hoewel dat best veel geld is voor een bruiloft, lijkt het alsof het allemaal werd overschaduwd door Kyle's verzoek om een huwelijkscontract. opsplitsen. Als de twee er niet een zouden ondertekenen en uiteindelijk de zaken voorgoed zouden beëindigen, zou dat een behoorlijke puinhoop kunnen veroorzaken als het gaat om waar Amanda recht op zou hebben met Kyle's bedrijf.[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/ p/Cai1ukpgWkG/[/EMBED_INSTA]Hoewel Amanda het niet eens was met het idee, stonden fans volledig achter Kyle in deze. Niet alleen vinden kijkers dat de twee een huwelijkscontract moeten ondertekenen, maar ze denken ook dat Amanda hypocriet is omdat ze zich uitspreekt tegen het huwelijkscontract terwijl ze Kyle een document laten ondertekenen dat hij de totale kosten van de bruiloft zou moeten betalen als ze haal het niet. Fans riepen Amanda uit omdat ze zich "jeugdig" gedroeg en het belang niet zagen van het beschermen van wat van Kyle is en wat van Amanda voordat ze in het huwelijksbootje stappen. Hoewel het onbekend blijft of de twee inderdaad een huwelijkscontract hebben ondertekend, lijken ze het vandaag prima te doen.

Aanbevolen: