Dit is waarom pasgetrouwden Kyle Cooke en Amanda Batula niet samen naar 'Summer House' kijken

Inhoudsopgave:

Dit is waarom pasgetrouwden Kyle Cooke en Amanda Batula niet samen naar 'Summer House' kijken
Dit is waarom pasgetrouwden Kyle Cooke en Amanda Batula niet samen naar 'Summer House' kijken
Anonim

Kyle Cooke en Amanda Batula hebben een achtbaanrit van een relatie meegemaakt in Bravo's Summer House. Ze zijn te zien in de serie sinds seizoen één, dat in januari 2017 in première ging, en Batula trad officieel toe tot de hoofdcast tijdens seizoen twee, en sindsdien zijn ze samen. Kyle en Amanda zijn er nooit voor teruggeschrokken om hun moeilijke tijden voor de camera te delen, waaronder Kyle's overmatig drinken/feesten, het vreemdgaanschandaal en zijn beruchte zin "Summer. Should. Be. Fun. Amanda, not fun."

Tegen alle verwachtingen in kwamen Kyle en Amanda door het gangpad na een paar geannuleerde bruiloften. Carl Radke leidde de bruiloft en vele andere Summer House-sterren en Bravo-lebrities deden mee aan het huwelijk. Seizoen zes wordt momenteel uitgezonden en Kyle en Amanda behoren tot de castleden die terugkeren. Fans zien de aanloop naar de bruiloft van Kyle en Amanda dit seizoen. Het is veilig om te zeggen dat er meerdere keren waren dat het erop leek dat deze bruiloft zou worden afgeblazen. Dit seizoen is vol ups en downs, maar het beschrijft ook de gelukkigste dag van Kyle en Amanda's leven. Waar staan deze Loverboys vandaag?

6 Kijken Amanda Batula en Kyle Cooke samen naar 'Summer House'?

Toen hem drie jaar geleden deze vraag werd gesteld, zei Kyle: "We hebben elke aflevering samen bekeken, de goede en de slechte", schreef de oprichter van Loverboy via Instagram in maart 2019, terwijl hij terugkeek op de eerste keer dat Batula met hem gefilmd. “Het is niet gemakkelijk om de moeilijke en uitdagende delen van onze relatie elk jaar, elke aflevering, 8 maanden nadat het gebeurde opnieuw te beleven, maar hier zijn we dan. Gelukkig verloofd en op het punt om de première van seizoen 3 te bekijken. Iedereen bedankt voor jullie liefde en steun! ️.”

5 Maar is dat nog steeds zo?

Amanda verscheen op 24 januari 2022 in Watch What Happens Live With Andy Cohen, samen met co-ster Ciara Miller. Dit seizoen is slechts drie afleveringen in, en het is moeilijk om te zien waar Kyle en Amanda's relatie slechts enkele maanden voor hun huwelijk staat. Kyle miste 20 telefoontjes van zijn toekomstige vrouw terwijl hij alleen aan het feesten was, dus nam Amanda het op zich om alles in zijn toilettas te breken. Toen Andy Cohen Amanda Batula vroeg hoe het was om deze paar afleveringen terug te kijken, onthulde ze dat ze ze niet kijken … in ieder geval niet samen.

4 Waarom zouden Amanda Batula en Kyle Cooke niet samen naar de show kijken?

In meerdere scènes wordt Amanda Batula getoond terwijl ze haar vrienden, vooral Paige DeSorbo, in vertrouwen neemt over haar en Kyle's problemen. Haar relatie was zo in de war dat zij en Kyle een overeenkomst hadden dat als ze de bruiloft zou afblazen… Kyle Amanda's ouders elke cent schuldig was. Paige vertelt haar bestie in feite dat als ze een weggelopen bruid wil zijn, ze in de vluchtauto zal rijden. Amanda vertelt Paige in het kort dat het niet is dat ze het wil afblazen, maar dat ze bang is dat het moet. Na een gesprek met Kyle, barstte hij in tranen uit, beloofde beter te worden, en Amanda vergaf hem.

3 Amanda Batula en Kyle Cooke zullen hun trouwdag-aflevering bekijken

Op een lichtere toon, het paar is opgewonden om hun trouwdagaflevering te zien. Kyle vertelde E! Nieuws, "Ik ben het meest opgewonden om al die gevoelens vanaf die dag weer te voelen, en het een beetje vanuit een extern perspectief te kunnen bekijken, omdat ik alleen zag wat ik met mijn eigen ogen zag." Amanda vertelde dezelfde publicatie dat "het opnieuw bekijken van haar bruiloft het beste is dat ze kunnen herbeleven, afgezien van Kyle's voorstel." Deze aflevering zal hopelijk alle afschuwelijke afleveringen goedmaken die ze voor de grote dag opnieuw moeten beleven!

2 Amanda Batula en Kyle Cooke zijn nog steeds samen

Het paar verloofde zich in september 2018 op een boot in de Hamptons. Het voorstel was romantisch en zeker een hoogtepunt van hun relatie in de show. Vanwege de pandemie duurde hun verloving drie jaar en het paar raakte onderweg meer dan een paar hobbels. Veel fans vragen zich af of het paar nog steeds samen is sinds ze door het gangpad in de achtertuin van Amanda's ouderlijk huis in Hillsborough, New Jersey, liepen. Het antwoord is ja! Het idee kwam van een droom die ze in het verleden had over haar trouwdag!

“Het was heel raar. En ik had zoiets van, waarom doen we het niet in hun achtertuin? Ze hebben dit prachtige stuk grond. Het is net dat epische feest dat we willen hebben”, vertelde ze destijds aan de Daily Dish. "En we hadden net een bruiloft in de achtertuin op Summer House."

1 Amanda Batula en Kyle Cooke zorgden voor puppy's

Het duo liet fans kennismaken met hun nieuwe pleegpups die ze hebben geadopteerd! “Weer opvoeden! Gelukkige vrouw, gelukkig leven en niets brengt Amanda meer vreugde dan het koesteren van honden, 'legde Cooke uit via sociale media.'Hoe moeten we ze noemen? Op dit moment zijn het Ryder (de grotere/lichtere) en Dixie (degene die op die van Reece lijkt). Hopelijk komen eerst de honden, dan komen de baby's!

Aanbevolen: