Virale theorie beweert dat Johnny Depp aan het daten is met zijn advocaat

Inhoudsopgave:

Virale theorie beweert dat Johnny Depp aan het daten is met zijn advocaat
Virale theorie beweert dat Johnny Depp aan het daten is met zijn advocaat
Anonim

Johnny Depp vecht nog steeds voor de rechtbank met zijn ex-vrouw Amber Heard, maar er is een wilde fantheorie die suggereert dat hij een relatie heeft met zijn advocaat, Camille Vasquez.

Zoals Hollywood Life meldt, circuleren er een aantal virale TikTok-video's die beweren dat de twee een romantische relatie hebben op basis van hun lichaamstaal.

TikTok is ervan overtuigd dat Johnny en Camille aan het daten zijn

Videobeelden van de gerechtelijke procedure laten zien dat Johnny en Camille zich op hun gemak bij elkaar lijken te voelen. Het paar is gezien terwijl ze in elkaars oren fluisteren en glimlachen en zwaaien als ze het veld verlaten.

Een bron in de buurt van Camille heeft echter de geruchten naar TMZ neergeschoten en gezegd dat hun relatie niets meer is dan professioneel. "Er is ons verteld dat ze absoluut NIET aan het daten zijn", meldt de publicatie.

Johnny is met niemand meer in het openbaar gelinkt sinds zijn scheiding van Amber. Na elkaar te hebben ontmoet op de set van The Rum Diary uit 2011, trouwde het paar in 2015. Het jaar daarop diende Amber echter een echtscheiding in en kreeg ze een straatverbod tegen de acteur.

In de jaren die volgden, maakten beide partijen misbruik van beschuldigingen tegen de ander. Johnny diende uiteindelijk een rechtszaak wegens laster in tegen zijn ex-vrouw na haar opiniestuk in 2018 voor The Washington Post waarin ze het overleven van huiselijk geweld beschreef. De zaak wordt momenteel in de rechtbank behandeld.

Onlangs beweerde Amber toen ze op de tribune zat dat Johnny zich in eerdere relaties mishandelde. Ze verwees naar een vermeend incident tussen Johnny en zijn ex-vriendin Kate Moss, waarin Amber zegt dat hij het supermodel van de trap duwde.

Amber beweerde dat Johnny ruzie had met haar zus Whitney terwijl ze voor een trap stond, wat de Aquaman-ster ertoe bracht haar toenmalige echtgenoot te slaan.

Kate heeft Johnny nooit beschuldigd van fysieke mishandeling en is niet ingegaan op de beschuldigingen van Amber.

Amber beweerde eerder dat Johnny haar meerdere keren seksueel heeft misbruikt. De Pirates of the Caribbean-acteur zou ook fysiek en emotioneel misbruik hebben gemaakt. Een audio-opname met Amber die toegaf Johnny te hebben geslagen, werd als bewijs gebruikt.

De zaak loopt nog en Johnny eist niet-specifieke schadevergoeding voor de schade die zijn reputatie heeft aangericht (waaronder het mislopen van een rol van miljoenen dollars in een nieuwe Pirates-film).

Aanbevolen: