The Heartstopper Cast vormde een ongelooflijke band, en hier is het bewijs

Inhoudsopgave:

The Heartstopper Cast vormde een ongelooflijke band, en hier is het bewijs
The Heartstopper Cast vormde een ongelooflijke band, en hier is het bewijs
Anonim

Het is niet nodig voor de cast van een film of serie om beste vrienden te worden zolang ze een goede chemie op het scherm hebben, maar het is zeker mooi om te zien hoe relaties een show overstijgen en echte vriendschappen worden. Dat was het geval met de cast van Heartstopper.

De meeste acteurs en actrices in de show zijn erg jong en hebben veel gemeen, dus het is niet meer dan normaal dat ze zo goed met elkaar overweg konden. Dat heeft er waarschijnlijk toe bijgedragen dat de show zo geweldig is geworden, omdat ze niet hoefden te doen alsof ze elkaar leuk vonden. Fans krijgen ze echter niet alleen te zien tijdens de show. Ze houden ervan om de wereld hun mooie vriendschappen te laten zien.

8 Plot Twist

Een paar weken geleden, acteur Sebastian Croft, de man die verantwoordelijk is voor het vertolken van Ben Hope (maak je geen zorgen, hij haat het personage ook, hij heeft zelfs "Bn Hpe Hate Club" op zijn Instagram bio), maakte een hilarische post op Instagram die plezier had met de rest van de cast. Het bijschrift luidde "Plot twist," en de reden daarvoor is dat op de eerste foto Kit Connor te zien is die hem in zijn armen houdt. De rest van de dia's zijn video's van allemaal grapjes. In de commentaren schreef Joe Locke "Wacht wat", en zelfs acteur Connor Jessup van Falling Skies en Locke & Key vond het hilarisch en merkte op "logt in op fanfiction.net."

7 De nieuwste jongensband

Hoe moeilijk het ook is om te geloven vanwege hun personages in de show, de acteurs achter Ben Hope, Nick Nelson en Charlie Spring zijn erg goede vrienden en ze houden ervan om hun band te laten zien.

Niet zo lang geleden plaatste Sebastian Croft een foto met Kit Connor en Joe Locke, waar ze drieën hun stropdas en schoolblazer van de show droegen, poserend voor de schoolkluisjes. Kit en Sebastian leunden tegen de kluisjes, terwijl Joe voor hen gehurkt zit en er cool uitziet. In het bijschrift schreef Sebastian: "'Bout om de moeilijkste EP die je ooit hebt gehoord te laten vallen…"

6 Tiny Kizzy Edgell

Kizzy Edgell is de geweldige acteur die Darcy Olsson speelde, een terugkerend personage dat geliefd is bij fans en haar relatie met Tara is een van de meest gezonde delen van de show. Kizzy, van hun kant, heeft de rol ongelooflijk gespeeld, vooral gezien het feit dat ze pas 19 jaar oud zijn. Dit is hun eerste grote rol, en ze zijn erin geslaagd om niet alleen een grote indruk te maken op de kijkers, maar ook op hun castmates. Ze werden heel close met de rest van de cast tijdens het filmen en hebben schattige foto's gepost waarop ze allemaal plezier hebben. Ga er niet vanuit dat ze zo kort zijn als ze in sommige berichten voorkomen.

5 The Heartstopper op het podium gecast met Baby Queen

Het was niet alleen de cast die goede vrienden werd. Er is één persoon die lid is geworden van de Heartstopper-familie: de ongelooflijke muzikant Baby Queen. Ze werd gevraagd om een nummer voor de show te maken en ze bedacht het iconische nummer 'Colours of You'. Ze voelde zich echt verbonden met de show en de personages, en was vereerd om er deel van uit te maken.

"Er zijn veel parallellen tussen zijn karakter (Kit Connor's) en mij", legde ze uit, terwijl ze vertelde hoe ze uit de kast kwam als biseksueel. "Ik probeerde terug te denken aan tijden dat ik het gevoel had dat ik echt verliefd op iemand was. Je leven is één ding voorheen en deze persoon komt je leven binnen, en plotseling zie je kleur. Ik was niet van plan dat het zo zou zijn een Pride-nummer, en daarna dacht ik: 'Verdomme, dit wordt een heel ding.'"

Ongeveer een maand geleden plaatste actrice Corinna Brown een foto van de cast op het podium met Baby Queen. De cast zong met haar mee en op het einde deelden ze de schattigste knuffel. Baby Queen vond het heerlijk om met ze te spelen en zei in haar bericht: "Ik ben zo ongelooflijk geobsedeerd door jou."

4 Yasmin Finney wil dat de cast van Heartstopper blijft samenwerken

Een ander castlid dat het hart van het publiek veroverde, was Yasmin Finney. Het was haar eerste optreden in een grote show en haar ongelooflijke werk wierp zijn vruchten af, aangezien onlangs werd bevestigd dat ze zich zou voegen bij de cast van Doctor Who voor het 60-jarig jubileum in 2023.

Dat betekent echter niet dat ze gewoon verder wil gaan en Heartstopper achter wil laten. Sterker nog, ze wil heel graag samenwerken met haar Heartstopper-castgenoten. Ze plaatste onlangs een bericht waarin ze om meer seizoenen vroeg en foto's deelde van de acteurs die plezier hebben op de set.

3 Heartstopper komt terug op populaire vraag

In dit geval betekent populaire vraag niet alleen de fans, maar ook de cast. Het is niet lang geleden dat Netflix aankondigde dat ze de show met nog twee seizoenen zouden verlengen, en zowel kijkers als acteurs waren dolgelukkig met het nieuws. Verschillende mensen uit de cast postten erover en vierden het.

2 Joe Locke was bijzonder opgewonden

Joe Locke ging nog een stap verder met de vieringen, nam foto's met zijn vrienden uit de cast en maakte memes over de vernieuwing met het bijschrift "HOEVEEL MEER SEASONS???" Zijn castmates gaven commentaar, vierden en verspreidden liefde, en andere acteurs en beroemdheden deelden hun geluk ook.

1 Het Heartstopper-team

Als we teruggaan naar meer dan een jaar geleden, toen de show nog in de maak was, was de chemie tussen de cast al voelbaar. Hun vriendschap ontwikkelde zich duidelijk gaandeweg, maar zelfs toen, kijkend naar de foto die Kit Connor van hen plaatste, konden fans zien hoeveel ze van elkaars gezelschap genoten.

"Zeg hallo tegen het team…," schreef Kit onder een foto van alle acteurs en actrices die hun scripts omhoog hielden. Het lijkt erop dat we nog lang van het team kunnen genieten.

Aanbevolen: