Kourtney Kardashian & Gwyneth P altrow's Candle Collab wordt bizar 'Pooshy' genoemd

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian & Gwyneth P altrow's Candle Collab wordt bizar 'Pooshy' genoemd
Kourtney Kardashian & Gwyneth P altrow's Candle Collab wordt bizar 'Pooshy' genoemd
Anonim

Gwyneth P altrow heeft in de loop der jaren behoorlijk wat vreemde producten uitgebracht en nu roept ze de hulp van Kourtney Kardashian in bij haar laatste kaarslancering.

Het lifestyle-merk Goop van de Iron Man-ster brengt een kaars "This Smells Like My Pooshy" uit in samenwerking met Kourtney's lifestyle-platform Poosh. Ondanks de ongebruikelijke naam zal de kaars een zwarte gardeniageur hebben. Het zal verkrijgbaar zijn in twee maten: een votiefprijs van $ 20 en een 10-ounce optie voor $ 75.

De kaars is beschikbaar vanaf 1 juni en kan direct worden gekocht via Poosh of Goop.

"De goop x Poosh-samenwerking gaat niet alleen over een kaars - er is een diepere boodschap: het belang van vrouwen die vrouwen ondersteunen", aldus een persbericht over de samenwerking."P altrow en Kardashian zijn onvermurwbaar dat vrouwelijke ondernemers niet tegen elkaar moeten worden opgezet en dat er plaats is voor iedereen aan tafel."

Goop draagt veel kaarsen met vreemde namen

Volgens PEOPLE is de kaars een vervolg op Gwyneth's "Smells Like My Vagina" -kaars, die in 2020 werd uitgebracht. De website van Goop beweert dat de kaars een "grappige, prachtige, sexy en prachtig onverwachte geur heeft,” met tonen van geranium, bergamot, ceder, roos en germanette.

De kaars "Smells Like My Vagina" trok onmiddellijk de aandacht van het publiek vanwege zijn gedurfde naam (zoals de Pooshy-kaars waarschijnlijk zal doen), die na de release uitverkocht was. De kaars is nog steeds een populair product op de website van Gwyneth en de 10.5 -ounce is te koop voor $75.

Gwyneth is doorgegaan met het toevoegen van kaarsen met opvallende namen aan haar online platform, waaronder "This Smells Like My Orgasm" en "Hands Off My Vagina" eerder dit jaar.

De actrice richtte Goop op in 2008 en wordt momenteel gewaardeerd op $ 250 miljoen. Het lifestyle-merk van Gwyneth is relevant gebleven in de media vanwege de regelmatige release van ongebruikelijke en soms absurde producten.

Goop kwam in 2018 in de problemen nadat het vaginale jade-eieren begon te dragen, die beweerden te helpen bij een groot aantal gezondheidsproblemen, zoals het balanceren van hormonen en het verbeteren van de blaascontrole. Het merk kreeg uiteindelijk een boete van $ 145.000 voor zijn claims. Het jaar daarop liep een vrouw ernstige brandwonden op nadat ze zichzelf vaginaal had bevochtigd nadat ze naar verluidt instructies op Goop had gevolgd.

Andere merkwaardige producten die het merk van Gwyneth heeft gedragen en goedgekeurd, zijn onder meer DTF-pillen om het vrouwelijk libido te verhogen, bio-frequentiestickers en bijensteektherapie.

Kourtney's lifestyle-platform is nieuwer dan dat van Gwyneth, opgericht in 2019, en heeft niet zoveel bagage. De realityster (die onlangs met Travis Barker trouwde) is er echter in geslaagd het merk te laten groeien tot $ 15. Tot nu toe 5 miljoen waard, en haar nieuwe samenwerking kan dat zelfs nog verder helpen duwen.

Aanbevolen: