Bobby Brown ging bijna een donker pad in na het verlies van Whitney Houston en zijn twee kinderen

Inhoudsopgave:

Bobby Brown ging bijna een donker pad in na het verlies van Whitney Houston en zijn twee kinderen
Bobby Brown ging bijna een donker pad in na het verlies van Whitney Houston en zijn twee kinderen
Anonim

Bobby Brown heeft onthuld dat hij na het tragische verlies van zijn ex-vrouw Whitney Houston en zijn dochter Bobbi Kristina, zich tot alcohol wendde om zijn verdriet te verwerken. De zanger zegt dat zijn alcoholmisbruik zo erg werd dat hij bijna stierf en twee hartaanvallen kreeg. Terwijl Bobby zegt dat hij erin geslaagd is om te herstellen, bracht de dood van zijn oudste zoon "Little Bobby" hem terug in een spiraal.

Bobbi Kristina's verlies schudde Bobby Brown tot zijn kern

Bobby zegt dat hij alcohol ging drinken nadat hij de moeilijke beslissing had genomen om de levensondersteuning voor zijn dochter Bobbi Kristina te beëindigen, die bewusteloos in een badkuip werd gevonden en zes maanden in coma belandde.

Tijdens een emotioneel interview dat woensdag op A&E werd uitgezonden, gaf de My Prerogative-zanger toe dat de dood van zijn 22-jarige dochter "me tot in mijn kern pijn deed".

"Kinderen horen niet voor hun ouders te gaan en ik verloor mijn kleine meid. Ik begon veel te drinken", gaf hij toe. "Mijn drinken was op een punt gekomen waarop mijn lichamelijke functies op mijn lichaam.

De Every Little Step-artiest zegt dat zijn drinken hem bijna zijn leven kostte en gaf toe: "Ik heb twee hartaanvallen gehad. Ik had twee stents in mijn hart."

Bobby slaagde erin nuchter te worden, maar het noodlot sloeg opnieuw toe. De zanger vond zijn zoon Bobby Brown, Jr., met wie hij deelde met zijn ex-vlam Kim Ward, dood aan een overdosis in zijn appartement.

Bobby Brown besloot een ander pad te kiezen

Bobby zei na de pijnlijke ervaring dat hij opnieuw alcohol gebruikte om het hoofd te bieden, en uiteindelijk besloot hij dat de tijd was gekomen om 'zichzelf weer bij elkaar te rapen'.

"Ik heb ervoor gekozen om in te checken en er weer hulp voor te krijgen. Ik ging detoxen en kwam weer bij elkaar", zei hij. "Ik ben niet normaal. Ik ben een alcoholist. Het is een dagelijkse strijd voor nuchterheid.”

De Grammy Award-winnaar prijst zijn vrienden en familie voor het helpen van hem om sterk te blijven en "het verhaal te veranderen" over hoe zijn leven zou moeten verlopen.

"Familie is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Dat is de enige manier waarop ik rond kan komen. Familie is mijn grootste ondersteuningssysteem. Ik voel me helemaal geliefd. Het houdt me overeind", zei de Get Away-zanger. "Ik ben een overlevende en mijn engelen kijken over me heen, droegen me een lange weg en ik ben dankbaar."

Aanbevolen: