Wat volgt er voor Hailee Steinfeld in de MCU?

Inhoudsopgave:

Wat volgt er voor Hailee Steinfeld in de MCU?
Wat volgt er voor Hailee Steinfeld in de MCU?
Anonim

Hailee Steinfeld heeft zich aangesloten bij de MCU tot veel lof van fans. De True Grit-ster verrukt haar fans sinds 2008 met haar acteerwerk en haar muziek, zonder tekenen van vertraging. Steinfeld is erin geslaagd om een aantal fenomenale optredens neer te zetten en ontving zelfs een Academy Award-nominatie voor beste vrouwelijke bijrol. Maar het is haar werk binnen de MCU dat haar serieuze aandacht heeft getrokken.

Nu het stof is neergedaald en Steinfeld haar aanwezigheid bekend heeft gemaakt in de wereld van Marvel na het einde van de Hawkeye-serie, wat biedt de toekomst voor de Bumblebee-ster? Nou, misschien moeten we allemaal de pijlkoker omdoen, onze vraagpijl tevoorschijn halen en naar de roos met het label 'antwoord' rennen. Laten we dit doen.

8 Wie is Hailee Steinfeld?

Hailee Steinfeld werd geboren in Los Angeles in 1996 en begon met acteren op de hoge leeftijd van 10Steinfeld verscheen voor het eerst in korte films voordat hij de rol van Mattie in True Grit kreeg. De actrice van Pitch Perfect 2 heeft ook al familieleden in de showbusiness, zoals Jake Steinfeld (oom), True O'Brien (neef) en Larry Domasin (oudoom), waardoor de showbusiness een echte familieaangelegenheid wordt.

7 Steinfeld is Kate Bishop in de MCU

Seinfeld werd in 2020 aangekondigd als Kate Bishop. Aanvankelijk ontkende de Ender's Game-ster eindelijk haar nieuwe superheld status met een Twitter-bericht dat luidde: "Ongelooflijk opgewonden om dit officieel met de wereld te delen …" Steindfeld's natuurlijk geestige levering en charme smelten goed samen met haar costar en idool in de show, Jeremy Renner, wat zorgt voor een geweldige chemie (voor details over wat Steinfeld heeft gezegd over het staren in de show en lid worden van de MCU, volg deze link). Leuk weetje: Hailee ontwikkelde een voorliefde voor boogschieten nadat ze Kate Bishop had geportretteerd.

6 Ze is geen onbekende in de wereld van Marvel

Steinfeld was best bekend met de wondere wereld van Marvel lang voordat ze de boog en handige pijlen oppakte. Hailee dompelde haar teen in het Marvel-universum in 2018 in het ultra-populaire Spider-Man: Into The Spider-verse, zij het alleen haar stem, aangezien de film een animatiefilm is. Steinfeld leende haar stem om Peter Parker's eerste flirt te spelen, Gwen Stacey/Spider-Gwen, en was een ervaren superheld-veteraan voordat ze Kate Bishop tot leven bracht op het scherm. Volgens Geekositymag.com vergeleek Steinfeld Gwen Stacey met Kate Bishop en zei: Het is ongelooflijk cool en ik voel me zo vereerd om deel uit te maken van beide projecten, maar ik denk dat het personages zijn die overeenkomsten hebben, maar ze zijn erg verschillend en, natuurlijk, de ene is animatie en de andere niet. Twee totaal verschillende werelden, maar daar hou ik altijd van.”

5 Steinfeld keert terug naar het Spider-Verse

Voor degenen die er zijn (en er zijn er veel) die genoten hebben van Hailee's vertolking van Spider-Gwen, je staat voor een heerlijke traktatie. The Begin Again-actrice zal haar rol als Stacey opnieuw opnemen in zowel Spider-Man: Across The Spider-Verse als Spider-Man: Beyond The Spider-Verse. Aangezien beide films momenteel in productie zijn, zullen de vervolgen op de zeer populaire film respectievelijk in 2023 en 2024 uitkomen.

4 Er komt geen 'Hawkeye' seizoen 2…

Hoewel de Hawkeye-serie werd ontvangen met zowel positieve fans als kritische lof, lijkt het erop dat de Disney + show geen seizoen 2 zal krijgen Volgens Samba TV-analyse, streaming-series waren niet zo succesvol als zijn voorgangers, met Loki, The Falcon and the Winter Solider en WandaVision die allemaal hogere kijkers genereerden (volgens Samba TV).

3 …Maar Hailee Steinfeld kan opduiken in de Disney+ Echo-serie

Een spin-off serie Echo met Alaqua Cox in de hoofdrol zal echter in 2023 debuteren op Disney+. Aangezien de serie een spin-off van Hawkeye is, is de mogelijkheid dat Kate Bishop van Steinfeld opduikt voor een cameo geenszins uitgesloten.

2 Alle tekenen wijzen erop dat Steinfeld in toekomstige MCU-films verschijnt

Steinfeld's voortzetting als Marvel's nieuwste paarse boogschutter is zeker. Wat niet zeker is, is waar en wanneer Kate Bishop de volgende keer zal verschijnen, maar de Hawkeye-serie lijkt Ant-Man and the Wasp: Quantumania,op te zetten met het gebruik van Pym deeltjes truc pijlen. Dat gezegd hebbende, zou Kate Bishop mogelijk terugkeren in het Ant-Man-vervolg, volgens sites als Screen Rant. Werkt voor mij.

1 Zal Hailee Steinfeld Jeremy Renner vervangen in de MCU?

Volgens Thedirect.com zei Renner dit over zijn toekomst in de MCU: "Ik heb geen glazen bol, of ik ben geen waarzegger. Maar als Hailee binnenkomt, en deze personages, denk ik dat het ruimte biedt voor zes geweldige afleveringen voor dit soort televisie. Daarna heb ik geen idee. Maar deze zes afleveringen zijn best spannend." Met Kate Bishop die schijnbaar de nieuwe Hawkeye overneemt, Barton die al een tijdje in de richting van zijn pensioen gaat, en het verbranden van het Ronin-pak in de seizoensfinale van Hawkeye lijkt de toekomst van Renner als Hawkeye voorbij, maar het lot van Clint Barton blijft onduidelijk.

Aanbevolen: