Wat volgt er voor Chris Evans nu hij het Marvel-schild voorgoed heeft opgehangen?

Inhoudsopgave:

Wat volgt er voor Chris Evans nu hij het Marvel-schild voorgoed heeft opgehangen?
Wat volgt er voor Chris Evans nu hij het Marvel-schild voorgoed heeft opgehangen?
Anonim

Voornamelijk bekend om zijn vertolking van de titulaire held Captain America, Chris Evans is wereldwijd een begrip geworden. Toen Evans in 2011 verscheen als Steve Rogers in Captain America: The First Avenger,kon niemand weten dat hij bijna tien jaar lang onze schermen zou sieren. Onze met sterren bezaaide man met een plan verscheen in meer dan 10 Marvel-projecten, waaronder drie solofilms rond zijn personage op het scherm.

Maar aan alle goede dingen komt een einde, dus het is geen verrassing dat Chris Evans uiteindelijk zijn vibraniumschild moest ophangen. En hoewel veel Marvel-fanaten bedroefd zijn door zijn vertrek, hebben we niet de laatste van hem gezien als het gaat om zowel film als het witte doek. Hier is een lijst van alles wat Chris Evans doet sinds zijn periode als Captain America.

6 Het in de superheldenfamilie houden

31kvlisglay21
31kvlisglay21

Ondanks het verlaten van de MCU (Marvel Cinematic Universe), onderhoudt Evans zijn relaties met zijn co-sterren. Chris Evans is herenigd met de Black Widow zelf en zal tegenover Scarlet Johansson spelen in het nieuwe aankomende project Ghosted van Apple Tv. Evans en Johansson hebben samen opgetreden in tal van filmische projecten, waaronder 5 Marvel-films en 2 komedies. De twee zijn geen onbekende in het spelen van liefdesbelangen, maar zullen romantische hoofdrolspelers spelen in deze actie-avonturenfilm die wordt geregisseerd door Dexter Fletcher. Fans zijn verheugd om de twee samen te zien komen om ons een terugblik te geven op de iconische Romanoff en Rodgers potentie die we in de MCU hadden kunnen hebben.

5 Stap terug in een kaap

ZQ2ctaeyFquEBiYDyHB7KW
ZQ2ctaeyFquEBiYDyHB7KW

Hoewel Chris Evans werd opgemerkt vanwege zijn live action-uitvoeringen, is hij klaar om zich te verdiepen in de wereld van animatie. Met de stem van een van de meest iconische speelgoed uit onze kindertijd, zal Evans de stem van Buzz Lightyear inspreken in Pixar's aankomende film Lightyear. Deze prequel-film, die in 2022 in de bioscoop verschijnt, draait om een jonge piloot die naar het oneindige en verder gaat. In het oorspronkelijke verhaal waarvan we niet wisten dat we het nodig hadden, speelt Evans de menselijke Space Ranger die een astronomisch fenomeen heeft gecreëerd. En we weten dat Toy Story de perfecte triologie was, maar het netwerk laat niet los en blijft ons meer geven. Het is dus leuk dat ze, in plaats van nog een vervolg te maken dat we niet nodig hebben, hadden besloten om kennis toe te voegen, die, hoewel niet nodig, een leuke kijk op onze favoriete ruimteman zou kunnen zijn.

4 Nog een heroïsche reünie

e3a5b276-6982-408f-8827-9b6812346727-Defending_Jacob_Photo_010101
e3a5b276-6982-408f-8827-9b6812346727-Defending_Jacob_Photo_010101

Het lijkt erop dat Chris Evans, waar hij ook gaat, niet kan ontsnappen aan een connectie met zijn patriottische verleden. Geregisseerd door de beroemde Russo Brothers, die ook de Captain America- en Avengers-films regisseerde, gaat Evans Lloyd Hansen spelen in de film The Grey Man. Deze film, met in de hoofdrol Ryan Gosling, draait om een dodelijke strijd tussen de twee voormalige CIA-agenten. Een van de grootste budgetten van elke Netflix-film, deze film wil de volgende franchise in opkomst zijn. Deze film, gebaseerd op de gelijknamige roman van Mark Greaney, is hopelijk het begin van een iconische serie in wording.

3 Geruchten over bizarre kans

intro-import
intro-import

De naam van Chris Evans duikt op in veel filmgesprekken. En het mysterieuze Bermuda-project is geen uitzondering. Hoewel veel informatie over deze film geheim wordt gehouden, wordt er gezegd dat Evans mogelijk in aanmerking komt voor de hoofdrol in Bermuda van Scott Derrickson. Ondanks dat we al een tijdje proberen om deze film te laten gebeuren, bevindt de huidige status van de film zich nog steeds in de fase van schrijven (of in dit geval herschrijven). Maar als deze film ooit op het grote scherm komt, kijk dan uit naar het personage Dr. Fisk als je een Evans-fan bent.

2 Onbevestigd muzikaal moment

little-shop-of-horrors-productions-lede
little-shop-of-horrors-productions-lede

Hoewel er nog niets is vastgelegd, is Chris Evans in gesprek om te schitteren in de aankomende Broadway-show die de film Little Shop of Horrors wordt. Warner Brothers heeft dit project in het geheim ontwikkeld, dus veel van de cast moet nog worden aangekondigd. Er gaan echter geruchten dat Chris Evans de rol van Orin Scrivello, de gedurfde en opzichtige tandarts, zou kunnen vervullen, die ook het sadistische vriendje van Audrey is. Deze film zou hem mogelijk ook opnieuw kunnen herenigen met Marvel-co-ster Scarlet Johansson, aangezien er geruchten gaan dat ze in aanmerking komt voor de hoofdrol. En terwijl hij debuteerde op Broadway als politieaanbieding Bill in Lobby Hero (met een godverschrikkelijke snor), is hij sindsdien stil in de theaterrollen, dus dit zou precies kunnen zijn wat hij nodig heeft om terug te gaan naar zijn toneelwortels.

1 Potentieel rendement?

5z9Tg5GxgKLVXe2Qs2YXb3
5z9Tg5GxgKLVXe2Qs2YXb3

Met het einde van het Marvel-contract van Chris Evans en de opvolger van zijn personage die de mantel op zich nam, dachten we allemaal dat dit de laatste was die we van hem zagen (MCU-wijs, dat wil zeggen). Maar niet alles is wat het lijkt, aangezien de nieuwe Marvel-geruchten kunnen suggereren dat we mogelijk de terugkeer kunnen zien van iemand die ons dierbaar is. Het is eerder geplaagd door Joe Russo dat Chris Evans "nog niet klaar is" wanneer hem daarom wordt gevraagd. Dat, in combinatie met het gerucht van zijn terugkeer in "een of andere vorm" en de vorming van het multiversum, onze eerste Avenger niet voor de telling is. We konden de terugkeer van Old Man Steve zien in de nieuw aangekondigde Captain America 4, of zelfs een ander universum Steve Rogers zijn debuut zien maken. Zeg nooit nooit.

Aanbevolen: