Mads Mikkelsen onthult zijn geheim om de schurk zo goed te spelen

Inhoudsopgave:

Mads Mikkelsen onthult zijn geheim om de schurk zo goed te spelen
Mads Mikkelsen onthult zijn geheim om de schurk zo goed te spelen
Anonim

Fantastic Beasts and Where to Find Them-fans zijn geobsedeerd geraakt door Mads Mikkelsen, de castingkeuze om Johnny Depp te vervangen als Grindelwald in het derde deel van de 'Fantastic Beasts'-franchise. Fans waren aanvankelijk sceptisch, maar nadat ze Mads in actie hadden gezien in de Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore-teaser als Grindelwald, werd Mads niet alleen geprezen als een waardige herschikking, maar ook door fans op Twitter bestempeld als een "dorstval".

Grindelwald mads mikkelsen fantastische beesten 3 de geheimen van dumbledore warner bros tovenaarswereld
Grindelwald mads mikkelsen fantastische beesten 3 de geheimen van dumbledore warner bros tovenaarswereld

Een van Mads Mikkelsen's meest prominente rollen vóór Fantastic Beasts 3 is zijn rol als Hannibal Lecter in Brian Fuller's serie Hannibal, die fungeert als een prequel op de Hannibal-films en een blik werpt op de gebeurtenissen die leidden tot Hannibal Lecter gevangen zitten en FBI-agent Clarice Starling ontmoeten.

De serie was een hit, tot de annulering in 2015 en het einde van Hannibal veroorzaakte opschudding onder fans, waarbij een aantal nog steeds campagne voerde voor de terugkeer van de show. Maar er is nog hoop voor de populaire serie: Mads heeft gezegd dat "de gesprekken nieuw leven zijn ingeblazen" rond een andere volgorde van afleveringen.

Ondanks de annulering van Hannibal, heeft Mads nog steeds een zeer succesvolle carrière opgebouwd en bekendheid verworven nadat het publiek hem zag als Le Chiffre in Casino Royale. Hoewel Hannibal, Le Chiffre en Grindelwald drie heel verschillende schurken zijn, weten fans dat Mikkelsen de schurk goed speelt. Het is dus niet verwonderlijk dat Mads Mikkelsen tijdens zijn tijd op de rode loper werd gevraagd hoe hij het doet.

Mads Mikkelsen's interview over de 'Fantastic Beasts' rode loper

Fans van 'Wizarding World' werden gek toen Mads Mikkelsen werd geïnterviewd door niemand minder dan Tom Felton, die Draco Malfidus speelde in de Harry Potter-films en de perfecte keuze was voor de interviewer tijdens de Fantastic Beasts 3 Red Carpet.

"Ik moet vragen," begon Tom, "hoe voelt het om met zo'n open armen in de tovenaarswereld te worden verwelkomd?"

"Het is overweldigend," antwoordde Mads, "Het is een familie, en ik kan een beetje zien dat alle fans ook familie zijn." Mads voegde eraan toe dat hij hoopt dat de "tovenaarsfamilie" hem zal adopteren. "Wat is het geheim om een geweldige schurk op het scherm te zijn, vooral in de tovenaarswereld?" vroeg Tom.

"Eerst moet je een Deens accent hebben", vertelde Mads. "Dat werkt."

Schattig vroeg Tom: "Wil je me daarbij helpen?" waarop Mads glimlachend antwoordde: "Ik kan het voor je repareren."

Wat is het advies van Mads Mikkelsen om de schurk te spelen?

Mads-Mikkelsen
Mads-Mikkelsen

Mads Mikkelsen zei dat zijn accent hielp, maar in eerdere interviews merkte hij ook op hoe een accent sommige sterren heeft tegengehouden.

Mads zei dat het "nog steeds moeilijk is voor acteurs met accenten om hoofdrollen in Hollywood te krijgen" en zei ook dat accentdiscriminatie Hollywood heeft verbogen.

Maar voor Mads, die nu zeer succesvol is in Hollywood, lijkt een accent te hebben geholpen. Mads heeft niet alleen een Deens accent, maar zei ook dat het overtuigend spelen van de schurk gaat over het hebben van een herkenbare missie en een doel voor wat je doet.

"Je moet een missie hebben waar mensen zich mee kunnen identificeren", zei Mads Mikkelsen. "In het geval van [Grindelwald] wil hij van de wereld een betere plek maken. Daar kan iedereen zich wel in vinden, toch?"

Het was zowel surrealistisch als ongelooflijk opwindend om te zien hoe Draco Malfidus Grindelwald om tips vroeg over hoe je een slechterik kunt zijn.

Tom Felton interviewde ook Mads Mikkelsen voor TikTok. Tijdens de video liepen Tom en Mads door het Ministerie van Toverkunst, waar Mads wees naar het beruchte standbeeld van de dreuzels die eruitzagen alsof ze op het punt stonden verpletterd te worden en zeiden: "Het is fijn om niet een van die jongens te zijn." Wat een erg Grindelwald-ding om te zeggen, toch?

"Ik moet je vragen," zei Tom, "je hebt in de loop der jaren een aantal behoorlijk speciale schurken gespeeld. Hoe is het om een slechterik te zijn in de tovenaarswereld?"

John Depp en Mads Mikkelsen als Grindelwald
John Depp en Mads Mikkelsen als Grindelwald

"Het is interessant," zei Mads, "omdat ik nu natuurlijk wat tools heb die ik voorheen niet had." Mads en Tom begonnen toen grappen te maken over hoe het is om een toverstok op de set te hebben en dat je ze niet mag houden nadat je een scène met ze hebt gefilmd.

"[De toverstok] is van mij," zei Mads. "Dat is het einde."

In het echte leven zou Mads niet verder weg kunnen zijn van de schurken die hij speelt. In interviews komt hij eerlijk, oprecht en grappig over, waardoor de mensen om hem heen moeten lachen en zich op hun gemak voelen. In een paar interviews is Mads er doorheen gestruikeld, omdat het nog steeds duidelijk is dat hij nog wat te leren heeft over de diepgaande Wizarding World, aangezien hij nog steeds nieuw is in de familie.

In een leuk interview waarin alle hoofdrolspelers vragen werden gesteld door Tom Felton, deed Mads alsof hij wist wat een Patronus-bedel was op een hilarisch en schattig moment waarop hij vroeg: "Wat is mijn wat?" een paar seconden later, als het hem is uitgelegd, roept hij uit: "Dat wist ik!"

Mads is een geweldige acteur die wereldwijde erkenning kreeg voor zijn botsing met James Bond - en men is het erover eens dat hij absoluut de perfecte keuze is voor Grindelwald. Hij zal zeker geadopteerd worden door de Wizarding World-familie!

Aanbevolen: