Onverwacht: waarom is de relatie tussen Lawrence en Lily zo controversieel?

Inhoudsopgave:

Onverwacht: waarom is de relatie tussen Lawrence en Lily zo controversieel?
Onverwacht: waarom is de relatie tussen Lawrence en Lily zo controversieel?
Anonim

Fans kijken graag naar het drama dat zich afspeelt tussen de families en koppels in Unexpected, een show over meisjes en vrouwen die onverwacht zwanger raken, vandaar de titel en de gevolgen van hun beslissing om het kind te houden. Een koppel dat nogal controversieel is onder de fans van de show is Lily en Lawrence.

Lawrence en Lily kwamen samen nadat het niet goed ging met Lily's eerste baby-papa, James, die fans in het eerste seizoen leerden kennen. Velen beweren dat Lawrence en Lily geen goede relatie hebben en dat het gedrag van Lawrence slechts een reeks rode vlaggen is. De twee hebben nu samen een kind naast Lily's eerstgeborene, maar is het gezin giftig? Waarom is de relatie tussen Lily en Lawrence zo controversieel?

8 Is Lawrence beter dan James?

James Kennedy kwam erachter dat Lily zwanger was toen hij nog maar 17 was en zij 16. Tijdens Lily's zwangerschap toonde hij een groot gebrek aan interesse. Hij stond niet te popelen om met Lily naar bevallingslessen te gaan, hij dacht omdat hij uit een groot gezin kwam dat hij al alles wist wat er te weten v alt over de bevalling. Hij brak ook zijn belofte dat hij op een dag met Lily zou trouwen. Toen Lily duidelijk maakte dat ze meer kinderen wilde, kwam James op fans over als koud en afstandelijk tegenover het idee. Lawrence heeft meer interesse getoond in het vaderschap dan James, maar betekent dat dat hij een stapje verder gaat?

7 Ze vechten veel

Een ding dat fans zorgen baart, is hoeveel het paar vecht. Gevechten en drama zijn inderdaad een hoeksteen van elke realityshow, maar Lily en Lawrence lijken te vechten over enkele van de meest triviale dingen. Ze hadden ruzie over het inpakken toen ze voor het eerst gingen samenwonen en over hun verhuisplannen. Velen vinden het ook niet leuk hoe Lawrence met Lily praat, sommigen zeggen dat hij ruzies te snel escaleert en dat hij Lily niet genoeg waardeert als moeder.

6 Lawrence kan nogal een eikel zijn

Lawrence kan ook behoorlijk schurend en afstandelijk overkomen. Naast het feit dat Lily als moeder "afwijzend" is (volgens SoapDish), denken sommigen dat hij meer waarde hecht aan zijn werk om de rekeningen te betalen dan aan wat Lily voor hun kinderen doet. Lawrence stelt ook dat hij als man des huizes niet naar Lily hoeft te luisteren. In één aflevering begint hij, nadat hij terugkomt van zijn werk, een ruzie over hoe hij niet blij is dat Lily het huis niet voor hem heeft schoongemaakt, ook al was ze de hele dag bezig met de kinderen. In veel opzichten is dit een achterhaalde, en sommigen zouden zeggen seksistische benadering van het huwelijk. Lawrence, het is geen 1960 en jij bent Don Draper niet.

5 Fans waren niet in orde met wat hij met baby LJ wilde doen

Een ander punt van controverse met fans was de aflevering waarin hij en Lily ruzie maakten over het lichaam van Baby LJ. Lawrence stond erop dat LJ besneden zou worden, en Lily weigerde aanvankelijk, maar het paar ging uiteindelijk door met de procedure. Besnijdenis is een controversieel onderwerp geworden, terwijl sommigen ervoor pleiten om gezondheids- of religieuze redenen, anderen beweren dat het achterhaald en wreed is en een vorm van genitale verminking is. De controverse groeide alleen maar toen artsen onthulden dat de besnijdenis van LJ mislukt was.

4 Lawrence negeerde haar weeën

Lawrence maakte fans ook van streek tijdens de verhaallijn van LJ's geboorte. Toen Lily weeën begon te krijgen, was Lawrence afwijzend. Hij zei tegen haar dat ze harder moest worden, dat hij wilde blijven slapen, en toen Lily uiteindelijk naar het ziekenhuis ging, aarzelde hij om met haar mee te gaan.

3 Fans denken dat Lawrence er niet in is geslaagd op een belangrijk moment op te treden

Veel fans vinden dat het Lawrence niet vergeven moet worden dat hij zo terughoudend was om met Lily naar het ziekenhuis te gaan. Velen geloven ook dat een vader de plicht heeft om er voor de moeder te zijn en de plicht om aanwezig te zijn bij de geboorte van hun kinderen. Naast dit alles denken sommige fans ook dat hij niet ondersteunend of begripvol genoeg was toen Lily aan het bevallen was. Lawrence beweert dat hij aarzelde omdat hij bang was dat hij weinig kon doen om Lily te helpen terwijl ze beviel. Anderen zijn van mening dat het feit dat ze hem bij zich in het ziekenhuis wilde hebben, voldoende had moeten zijn. Zij was tenslotte degene die aan het bevallen was.

2 Sommigen beweren dat dit allemaal enorme rode vlaggen zijn

Dit alles bij elkaar heeft fans met verontrustende gevoelens over Lawrence achtergelaten. Toegegeven, hij stapte op om een relatie met Lily te hebben en een toekomst met haar op te bouwen, maar dat maakt hem niet noodzakelijk een goede echtgenoot of vader. Zijn gebrek aan begrip, zijn ongeduld en zijn koppigheid hebben velen die beweren dat het paar niet samen zou moeten zijn en dat Lawrence moet gaan.

1 Zijn ze nog steeds samen?

Kort antwoord, ja. Lang antwoord, ja, maar er is niet veel bekend over de status van hun relatie, behalve wat ze in de show hebben gedeeld. Ze wonen nog steeds samen, voeden hun kinderen nog steeds samen op, maar of ze al dan niet een gelukkige relatie hebben of dat het paar ooit counseling heeft gekregen, blijft onbekend. Fans zullen dit paar waarschijnlijk een tijdje in de gaten houden. Zal Lily Lawrence ooit naar de stoeprand trappen? Zal Lawrence ooit zijn zaakjes op orde krijgen? Zullen Lily's kinderen opgroeien met het soort vader dat ze verdienen? Sommige fans zeggen ja, anderen zeggen nee. Hoe dan ook, er is veel materiaal voor onverwachte afleveringen dankzij Lily en Lawrence.

Aanbevolen: