Zal 'Ozark' van Netflix een seizoen vijf krijgen?

Inhoudsopgave:

Zal 'Ozark' van Netflix een seizoen vijf krijgen?
Zal 'Ozark' van Netflix een seizoen vijf krijgen?
Anonim

Als lezers een liefhebber zijn van de Ozark's, hebben ze nu waarschijnlijk één Netflix-verzoek. "Meer meer meer!" roept de menigte uit. Er zijn een paar series waar kijkers absoluut geen genoeg van kunnen krijgen, en Ozark is daar momenteel één van. Het Amerikaanse misdaaddrama, geproduceerd door Bill Dubuque en Mark Williams, nam het publiek mee in het fascinerende maar gevaarlijke universum van het huishouden Byrde en hun witwasactiviteiten in 2017.

Het is nu een van de meest populaire series op het platform geworden, met vier seizoenen op zak. Sommige fans kunnen echter verbijsterd zijn over wat er gebeurt in Ozark seizoen 4 en wat dit betekent voor Ozark seizoen 5.

Nu seizoen 4 in twee delen wordt gelanceerd en geruchten dat de serie afloopt, hebben fans veel vragen gesteld. Laten we er een paar bekijken.

Waarom is seizoen 4 van Ozark in twee helften?

Het concept van een dubbel seizoen klinkt in eerste instantie niet zo verschrikkelijk totdat het eerste deel is afgelopen en de supporters moeten wachten op de tweede helft. Fans van Ozark moeten kunnen aansluiten nu de eerste helft van het vierde seizoen voorbij is. Ozark Seizoen 4 is echter niet voor niets in tweeën gedeeld.

Chris Mundy, de showrunner, sprak met TheWrap over de keuze om het seizoen in tweeën te delen. Hij voegde eraan toe dat de oorspronkelijke bedoeling was voor vijf seizoenen, maar dat ze het plot niet wilden verlengen. In plaats daarvan kozen ze ervoor om een langer vierde seizoen te maken, dat Netflix voorstelde om in twee delen te splitsen.

"We dachten altijd dat vijf [seizoenen] het buitenste getal was", zei Mundy. "Het voelde gewoon alsof daarna - we wilden onszelf niet herhalen, we wilden niet dat de show het gevoel had dat het doorging omdat het een tv-programma was en het moest doorgaan. Dus eigenlijk is de beslissing altijd geweest tussen is het vier [seizoenen] of is het vijf [seizoenen], en toen kwam Netflix op het idee om te zeggen: 'We doen er vier, maar we maken het lang en splitsen het in dit manier, ' en dat voelde perfect.”

Het laatste seizoen is supercharged en heeft in totaal 14 afleveringen, opgesplitst in twee delen. Op 21 januari werd de eerste set van zeven afleveringen uitgebracht. The Ozark vierde seizoen deel 2 ging op 29 april in première op Netflix.

Wat kunnen fans verwachten van seizoen 4?

Ozark keert terug met het tweede deel van zijn 4e seizoen en staat nu al bovenaan de Netflix Top 10-lijst, wat niet verwonderlijk is gezien het feit dat het een van de bekendste shows van het platform is geworden dankzij Emmy-nominaties en onderscheidingen. Sommige fans kunnen echter verbijsterd zijn over wat er feitelijk gebeurt in seizoen 4 van Ozark.

Navarro's waarschuwing werd gerealiseerd in de eerste helft van Ozark's vorig seizoen. Het huishouden van Byrde is in een stressvoller en gevaarlijker scenario terechtgekomen dan in voorgaande seizoenen. Het voornemen van Marty en Wendy om zich terug te trekken in het rustige leven in Chicago lijkt een luchtkasteel te zijn nu Navarro achter de tralies zit en Javi de kartelactiviteiten heeft overgenomen.

Met Ruth's zoektocht naar wraak kort na het overlijden van haar neef Wyatt, moet het publiek in de laatste zeven afleveringen een grote wirwar van spanningen proberen op te lossen. De tijd van de Byrdes en Langmores nadert zijn einde.

Het v alt niet te zeggen waar Marty Byrde en zijn familie voor staan, maar één feit wordt duidelijk uit de nieuwe trailer: Ruth Langmore is voorbereid op wraak. Het verhaal of de Byrdes zouden gedijen of niet, wordt verteld in de laatste zeven afleveringen.

Zal 'Ozark' van Netflix een seizoen vijf krijgen?

Hoewel Netflix de opnames van Ozark na vier seizoenen niet heeft stopgezet, vonden de producenten dit waarschijnlijk het juiste moment om de serie af te ronden.

Bovendien bevestigde hoofdacteur Jason Bateman dit idee in een gesprek in 2020 met Collider opnieuw, met het argument dat het verlengen van de serie na het vierde of vijfde seizoen zowel de inhoud als de kwaliteit ervan zou verminderen.“Als je veel langer doorgaat, ga je over de klif, of over de top van de berg en uiteindelijk spring je over de haai. Dus, gezien de intelligentie van Marty Byrde en Wendy Byrde, als ze nog veel langer op dit veld doorgaan, zullen ze ofwel worden gedood of in de gevangenis worden gezet.'

“Het alternatief is om die toonhoogte af te vlakken zodat je niet op de haai springt, maar dan begin je te wachten voor extra afleveringen en seizoenen,” voegde hij eraan toe, terwijl hij de tweede optie overwoog.

Toekomstige plannen van Ozark's cast na het laatste seizoen?

Jason Bateman, het hoofdpersonage in Ozark, werkt aan een ander groot project voor Apple. Bateman regisseert twee van Marvel's belangrijkste Avengers, Chris Evans en Scarlett Johansson, in de nieuwe film met de titel Project Artemis.

Ozark-ster Julia Garner werkt al aan haar volgende project, en fans zullen misschien schrikken als ze ontdekken dat ze achter de camera zal werken. Garner's Alma Margo-productiebedrijf, dat ze samen met haar zus Rowan Riley oprichtte, heeft een first-look-overeenkomst gesloten met Tomorrow Studios, dat vooral bekend is van shows als Snowpiercer, Physical en Hanna.

Terwijl Laura Linney een fortuin verdient op Ozark met haar acteervaardigheden, brak ze ook door als regisseur met een aflevering van de veelgeprezen Netflix-show Ozark's vierde seizoen, aangezien de show zijn verwachte finale nadert, volgens Deadline.

Dus, Ozark gaat eindigen, wat de kijkers ongetwijfeld zal teleurstellen, maar het is cruciaal om te onthouden dat we de eindstreep nog niet hebben bereikt.

Aanbevolen: