Deze belachelijke aankopen bewijzen hoe onbereikbaar Oprah Winfrey werkelijk is

Inhoudsopgave:

Deze belachelijke aankopen bewijzen hoe onbereikbaar Oprah Winfrey werkelijk is
Deze belachelijke aankopen bewijzen hoe onbereikbaar Oprah Winfrey werkelijk is
Anonim

Oprah Winfrey is een talkshowhost, auteur, televisiepersoonlijkheid, filantroop en actrice uit de Verenigde Staten. De Oprah Winfrey Show, uitgezonden vanuit Chicago, was het best beoordeelde televisieprogramma uit de geschiedenis en is haar bekendste werk. Het werd ook 25 jaar uitgezonden in nationale syndicatie, van 1986 tot 2011. Oprah groeide op in een gezin met een laag inkomen en had een vreselijke jeugd en vroege adolescentie. Maar door haar behoefte om te slagen en zichzelf te bewijzen, kon ze een enorm fortuin vergaren en een beroemdheid worden.

Oprah's vermogen is nu ongeveer 2,9 miljard dollar. Alles waar de talkshowhost mee in aanraking komt lijkt in goud te veranderen. Als onderdeel van haar geautoriseerde boekenclub suggereert Oprah Winfrey sinds 1996 haar favoriete romans aan de rest van de wereld. Het is dus niet meer dan normaal dat deze boekenwurm en miljonair een enorme bibliotheek zou hebben in haar hoofdverblijf in Californië. Het heeft bijna 1.500 boeken in de schappen, die u kunt lezen terwijl u ontspant op een aangrenzende bloemrijke fauteuil. Hoe besteedt Oprah Winfrey haar geld? Hier zijn enkele van de duurste dingen die Oprah bezit.

8 Oprah Winfrey kocht Spaans-Revival Estate in Montecito voor $ 6,85 miljoen

Oprah betaalde $ 6,9 miljoen om het landgoed Spanish Revival in Montecito, Californië, veilig te stellen. De woonkamer heeft witgekalkte muren, een gewelfd houten plafond, grote tralieramen en een royale open haard met een minimale elegante maar toch gezellige uitstraling. De rustieke, maar gedeeltelijk achterliggende stijl gaat verder in de keuken met een houten plafond met verschillende dakramen, op maat gemaakte houten kasten en het marmeren middeneiland. Het stijlvolle thema wordt doorgevoerd in de hoofdsuite. De kamer betovert met zichtbare balken, erkers en openslaande deuren die naar de zalige achtertuin leiden.

7 Oprah Winfrey's $8 Million Island Retreat

Oprah's volgende grote aankoop van onroerend goed kwam in de zomer van 2018 toen ze $ 8,3 miljoen betaalde. Het werd voor het eerst vermeld voor $ 12 miljoen. De Madroneagle retraite, Orcas Island is een 43 hectare groot landgoed aan het water genaamd Madroneagle op het Orcas Island in Washington, een magneet voor de ultra-rijken die verlangen naar rust en eenzaamheid. Het belangrijkste huis van 8000 vierkante meter, ontworpen door Dickinson McDowell en wijlen haar echtgenoot, past prachtig in de omgeving en is gebouwd met teruggewonnen hout en lokale zandsteen, waardoor het een heerlijk duurzaam huis is.

6 Oprah Winfrey's $14 miljoen Colorado Home

In 2014 kocht Oprah 60 hectare grond in het skigebied Telluride in Colorado voor $ 14 miljoen. Dit skichalet heeft vijf slaapkamers, zes slaapkamers en een badkamer. De woonkamer heeft een dubbel hoog plafond met houten lambrisering, dramatische kamerhoge ramen en een enorme stenen open haard. De open keuken is lekker ruim; het heeft fijne houten kasten en roestvrijstalen werkbladen. Stalen balken geven de ruimte een hip industrieel gevoel door de warme houten kasten en de rustieke stenen muur voorkomen dat het er koud en klinisch uitziet.

5 Oprah Winfrey betaalde $29 miljoen voor een paardenboerderij

De tv-persoonlijkheid betaalde onlangs $ 29 miljoen voor een paardenbezit. In 2016 kocht Oprah een prachtige boerderij van 23 hectare in Montecito, Santa Barbara, voor $ 28,8 miljoen. Het pand heeft twee privébronnen, overdekte stallen, paardenhokken en maneges, evenals een hoofdverblijf van 5, 0 vierkante meter gebouwd door architect Cliff May, die een pionier was in de stijl van het ranchhuis. De regio kwam echter niet met paarden en het is niet bekend of de mediamagnaat die stallen zal bevoorraden, ervan uitgaande dat ze ze behoudt.

4 Oprah Winfrey betaalde $40 miljoen om een school in Afrika te bouwen

In 2007 richtte Winfrey een school op voor arme meisjes in Henley op Klip, Zuid-Afrika. Honderden leerlingen in de groepen acht tot twaalf hebben hun leven veranderd door een kostschool, die hen de educatieve en emotionele hulpmiddelen heeft gegeven die ze nodig hebben om hun ambities na te streven om een roeping na te streven. $ 40 miljoen begon met uitgaven in prestigieuze beroepen als geneeskunde, openbare dienstverlening en architectuur, terwijl Oprah ongeveer $ 140 miljoen betaalde om de school te laten functioneren.

3 Oprah Winfrey kocht een privéjet van $42 miljoen voor zichzelf

Rond 2007 kocht Oprah een wereldwijde express executive jet voor $ 42 miljoen van Bombardier Aerospace. Zelfs voor een privévliegtuig is dat veel geld. De kosten van een privévliegtuig variëren van $ 3 miljoen tot $ 90 miljoen. Maar dit omvat natuurlijk niet de kosten van benzine en onderhoud, die mogelijk meer dan een miljoen dollar per jaar kunnen bedragen.

2 Oprah Winfrey bezit een huis van $50 miljoen

Haar hoofdverblijf wordt geschat op meer dan $50 miljoen. Winfrey's hoofdverblijfplaats is een enorme Georgian van 23.000 vierkante meter, die de mediakoningin de bijnaam gaf aan het landgoed van meer dan 60 hectare bezaaid met levende eiken, een theehuis met rozentuin en een vijver met een fontein. Het huis in Californië, dat lijkt op een zuidelijke plantage, is zo groot dat de terreinwachters en veiligheidsagenten met een golfkarretje reizen.

1 Oprah Winfrey kocht het portret van Adele Bloch-Bauer II in 2006 voor $ 87,9 miljoen

De tv-persoonlijkheid vergaarde een fortuin van $ 70 miljoen door middel van een schilderij. In 2006 kocht Oprah anoniem Gustav Klimt's Portrait of Adele Bloch-Bauer II (1912) voor $ 87,9 miljoen. In 2016 besloot Oprah dat het kunstwerk niet langer een van haar favorieten was en verkocht het aan een Chinese verzamelaar voor ongeveer $ 150 miljoen. Daarnaast schonk Winfrey in 2013 $ 12 miljoen aan het Smithsonian National Museum of African American History & Culture.

Aanbevolen: