Is Chrishell Stause de nieuwe bullebak op 'Selling Sunset'?

Inhoudsopgave:

Is Chrishell Stause de nieuwe bullebak op 'Selling Sunset'?
Is Chrishell Stause de nieuwe bullebak op 'Selling Sunset'?
Anonim

Christine Quinn is altijd afgeschilderd als de schurk in Selling Sunset. Het begon met haar voortdurende vete met Chrishell Stause. Maar sinds seizoen 5 in première ging, beginnen fans te denken dat Stause misschien wel "de echte schurk" in de show is. In een van de nieuwe afleveringen kwamen de meisjes schijnbaar samen met Quinn tijdens haar verhitte discussie met Amanza Smith bij een makelaar. Nieuw meisje, Chesea Lazkani koos de kant van Quinn en dacht dat de meisjes pestkoppen waren. Veel fans zijn het erover eens en zeggen dat Stause ook "nep aardig" is. Hier is de reactie van de realityster.

Waarom fans denken dat Chrishell Stause een pestkop is

Maanden voor seizoen 5 merkte een Redditor al op dat "Chrishell de echte schurk is, maar jullie zijn niet klaar voor dat gesprek…" Veel andere kijkers waren het daarmee eens. Ze denken dat Stause gewoon een lieve façade opwerpt. "Ik ben op het hek met Chrishell. Ik denk dat Mary en Heather de enige eerlijke mensen zijn en wat je ziet is wat je krijgt met hen", merkte een fan op. "Chrishell bouwde haar populariteit en op het scherm op als de onschuldige die werd gepest en gedumpt."

"Ik ken meisjes die haar leuk vinden. Ze lijken zo aardig en lief, maar uiteindelijk zijn ze erg sluw achter de schermen", vervolgden ze. "Chrishell heeft Mary bij Christine weggehaald en ik weet dat het onvolwassen is om dit te zeggen, maar Mary is een beetje te relaxed en gemakkelijker te beïnvloeden dan de anderen. Ze heeft een goed hart en zou zich niet tegen iemand keren die werd afgeschilderd als een slachtoffer. Chrishell leek dit seizoen erg eigenwijs en zelfvoldaan. Ik denk dat ze zeker een pestkop kan zijn en zeker een kant heeft die ik niet vertrouw."

In januari 2022 werd Stause ook door fans uitgescholden vanwege haar 'vervelende' persoonlijkheid. De voormalige soapster reageerde snel op de opmerkingen."Als mensen naar sellingsunset kijken en geïrriteerd raken door mijn persoonlijkheid. Eerlijk gezegd, hetzelfde", tweette ze, eraan toevoegend dat ze het probeert te repareren. "Ik denk dat jaren van auditie op een raar deel van mijn brein klikken als ik tegen de camera praat om 'AAN' te zijn en ik werk eraan. Lol. Maar meid, ontspan gewoon. Tegen de tijd dat we worden geannuleerd, snap ik het."

Deze keer richten fans zich op de relatie van de makelaar met de baas, Jason Oppenheim. "Het feit dat Chrishell denkt dat ze de autoriteit heeft om Jason te vertellen Christine te ontslaan, is de exacte reden waarom ze geen relatie zou moeten hebben met baas sellingsunset", twitterde iemand. Een andere gebruiker was het ermee eens en zei: "Dit is waarschijnlijk een onpopulaire mening, maar Chrishell is rommelig geweest. Het is beangstigend hoe geobsedeerd ze is door Christine. Hoe probeer je Jason zover te krijgen haar te ontslaan? Vraag je dan af of Chelsea zelfs onroerend goed verkoopt. slapen met baas kreeg haar naar het hoofd SellingSunset."

Fans merkten ook op dat Lazkani gelijk had dat de meisjes pestkoppen waren."Als een stel mensen samen één persoon aanpakken, dat is pesten, welk deel van psychopathische pestkoppen begrijpt dit niet? Ik HOU van hoe direct ze is", zei een Redditor over die explosieve aflevering. "Christine is ook een d--k, maar niemand verdient het om belaagd te worden en ik hield van Chrishelle, maar ze werd veel te groot voor haar laarzen." Een andere fan legde uit dat de reden waarom fans Stause aanvallen is omdat "ze het slachtoffer speelt en gemeen kan zijn onder de oppervlakte waarmee ze wegkomt." Eén voegde eraan toe dat het iets te maken heeft met de makelaar die door iedereen aardig gevonden wil worden.

"Ik haat haar niet, ik denk gewoon dat ze veel probeert haar gezicht te redden. Seizoen 1 Christine was een klootzak op het zwembadfeest, maar zij en Davina hadden gelijk. Chrishell maakte opmerkingen over Mary en Romain en het is bs dat het 'slechts vragen' waren, had ze duidelijk een mening. Ze deed alsof ze was vergeten haar gezicht te redden, maar wie vergeet hele gesprekken als dat? Ze had het gewoon moeten bezitten, "legde de Reddit-commentator uit."Ik heb zojuist gemerkt dat zulke kleine dingen vaak gebeuren. Ik denk niet dat ze kwaadwillende bedoelingen heeft, ik zou niet eens echt zeggen dat ze nep is. Ik denk gewoon dat ze wil dat mensen haar leuk vinden. Ik denk dat ze waarde hecht aan op een manier die het meest beleefd en sociaal acceptabel is."

Chrishell Stause's reactie op beweringen dat ze een pestkop is

Stause ging naar haar Instagram-verhalen om de claims aan te pakken. "Aan alle aardige meisjes die er zijn, luister, je probeert aardig te zijn, je probeert het juiste te doen - ik heb lang in deze business gewerkt", zei ze in een video. "Ik heb zoveel vriendschappen behouden, ik probeer altijd professioneel te zijn, maar uiteindelijk hoef je niet altijd aardig te zijn als iemand je blijft pushen en je grenzen niet respecteert, en dat is OK. PSA voor vandaag." Ze schreef ook in het bijschrift: "Gewoon mijn mening natuurlijk! Maar ik zal me niet slecht voelen om dit te doen als we met ZO veel meer te maken hebben en ZO veel meer zien dan wat het op de show maakt. Ter info."

De makelaar heeft People eerder verteld dat ze heeft geleerd zulke opmerkingen van fans niet serieus te nemen. "Echt, ik vind deze dingen op dit moment vermakelijk. Toegegeven, ik doe dit al een tijdje, dus het duurt een tijdje om dat punt te bereiken," zei ze. "Maar het is gewoon grappig als iemand duidelijk zo boos is op het leven van een vreemdeling dat het hun dag heeft verpest. Als je het op die manier kunt zien, kun je een beetje empathie hebben, waar het is als, 'Oh mijn god, je moet je focus en je prioriteiten op een andere plek.' Want als ik zo van streek zou worden over het leven van een vreemde, zou ik zeker iets verkeerd doen… Dus ik denk dat je er gewoon om moet lachen. Als je niet in de grap zit, ben jij de grap."

Aanbevolen: