Selling Sunset'-ster Chrishell Stause geeft Taylor Swift de schuld van haar nieuwe look

Inhoudsopgave:

Selling Sunset'-ster Chrishell Stause geeft Taylor Swift de schuld van haar nieuwe look
Selling Sunset'-ster Chrishell Stause geeft Taylor Swift de schuld van haar nieuwe look
Anonim

'Selling Sunset'-ster Chrishell Stause heeft een behoorlijk dramatische transformatie ondergaan, zoals foto's van haar laatste openbare optredens duidelijk laten zien.

De makelaar van Netflix' hitshow heeft haar blonde lokken gekust om een donkerdere haartint te verwelkomen. Stause is nu een brunette en haar nieuwe manen passen heel goed bij een nieuw kleurenpalet, waaronder een warmer rood. De tv-persoonlijkheid heeft de verandering van haar en outfit besproken in een recent Instagram-bericht, waarbij ze haar nieuwe favoriete kleur de schuld geeft van niemand minder dan Taylor Swift

Chrishell Stause zegt dat Taylor Swift de reden is van haar nieuwe favoriete kleur

"Links op ROOD," Stause ondertitelde de foto's van haar gekleed in rood, met zowel haar nieuwe donkere haar als haar kenmerkende blonde tint.

"Normaal gesproken geen rode meid, ik geef Taylor de schuld," vervolgde ze, en voegde er een rode sjaal-emoji aan toe.

"Ik bezit nu 2 rode jurken (omdat ik de andere terug moest geven,)" voegde Stause eraan toe.

Als je niet echt van Swift-verhalen houdt, heb je misschien het rode sjaal-paasei gemist. Zoals Swifties "maar al te goed" weet, heeft de zangeres gezinspeeld op de betekenis van de rode sjaal op het album Red uit 2012, dat ze in november van dit jaar opnieuw uitbracht.

Wat is er met de rode sjaal van Taylor Swift?

Op de slaaphit 'All Too Well' zingt Taylor over het vergeten van haar rode sjaal bij het huis van haar ex-vriendje.

In de korte film - met in de hoofdrollen 'Stranger Things'-ster Sadie Sink en 'Teen Wolf'-acteur Dylan O'Brien - bij de nieuwe, tien minuten durende versie van de ballad, verschijnt de sjaal opnieuw. Aanvankelijk sierde ze de nek van Sink's personage, maar laat het dan achter bij haar beau's (O'Brien) huis en, als ze eenmaal slordig uit elkaar gaan, krijgt ze het nooit meer terug.

Het is ongeveer wat er gebeurde met de echte rode sjaal, waarvan fans denken dat deze nu in het bezit is van Jake Gyllenhaal. Swift ging in 2010 drie maanden met de acteur uit en werd afgebeeld met de rode sjaal tijdens een uitje met Gyllenhall en zijn zus, acteur en regisseur Maggie. Veel toeval?

En het lijkt erop dat Stause net zo'n fan is van Swift als de rest van ons, met haar slimme referentie.

"Een verandering nodig!" de tv-ster zei ook over de recente haartransformatie die ze debuteerde bij de People's Choice Awards.

"ya girl, ik deed een triple Take toen ik je vanavond zag", schreef haar 'Selling Sunset' co-ster Heather Rae Young als reactie.

"Sis???? Ha ha je ziet er prachtig uit!" mede-ster Amanza Smith merkte op en onthulde dat ze op het punt stond haar donkere haar te veranderen in … rood. Het is echt de kleur van het seizoen.

Aanbevolen: