Howard Stern denkt dat het Johnny Depp-proces alles heeft onthuld wat er mis is met de samenleving

Inhoudsopgave:

Howard Stern denkt dat het Johnny Depp-proces alles heeft onthuld wat er mis is met de samenleving
Howard Stern denkt dat het Johnny Depp-proces alles heeft onthuld wat er mis is met de samenleving
Anonim

Het is dagen geleden dat de resultaten van het zeer omstreden proces tegen Johnny Depp en Amber Heard werden vrijgegeven en mensen zijn nog steeds aan het bijkomen. Ten goede of ten kwade waren miljoenen mensen verwikkeld in de bizarre shenanigans die in de zaak verwikkeld waren en die in een aantal diep verontrustende beschuldigingen van beide partijen terechtkwamen. Volgens radiolegende Howard Stern' was het een vergissing om gepassioneerd te raken over het proces. Eigenlijk zei hij dat het enkele van de slechtste aspecten van de mensheid naar boven bracht.

Hoewel Howard Stern nogal luidruchtig was over het feit dat hij Johnny Depp als een narcist beschouwde, en ook vrolijk was dat hij zoveel was aangekomen sinds zijn Adonis-dagen, was hij ook kritisch over Amber. Maar meer dan deze beide duidelijk gebrekkige beroemdheden, heeft het zure mediatalent het gemunt op de fangirls en fanboys die zo gemakkelijk naar een van hun kanten zijn gekomen.

Howard Stern op Johnny Depp en Amber hoorde resultaten

De Howard Stern Show op SiriusXM stond op pauze toen de resultaten van de Heard/Depp-proef bekend werden gemaakt. Dus deelde hij zijn gevoelens met zijn enorme publiek en co-presentator, Robin Quivers, op 6 juni 2022. Een van de eerste dingen die hij naar voren bracht, was de vergelijking met de Britse rechtszaak die voorafging aan de Amerikaanse. Hoewel zowel Amber als Johnny schuldig werden bevonden aan het belasteren van elkaar in Amerika, lijdt het geen twijfel dat Johnny als beste uit de bus kwam… door een aardverschuiving. Juridisch, dat wel. Maar dit was niet het geval in het Verenigd Koninkrijk, waar hij overweldigend verloor. Hoewel het grootste verschil was dat Johnny een krant in het VK aanklaagde tegen Amber zelf in de VS, kon hij zijn punt nog steeds niet bewijzen.

Howard citeerde veel experts die beweerden dat de reden hiervoor was dat het Britse proces niet door een jury werd beslist, maar door een rechter. En de jury in de Amerikaanse zaak wist duidelijk niet wat ze aan het doen waren.

"De jury was zo verdomd dom dat ze het niet deden - ze moesten beslissen over compenserende en punitieve schadevergoedingen", zei Howard tegen Robin, verwijzend naar hoe rechter Penny Azcarate de jury terugstuurde als ze besloten niet hoeveel geld beide partijen elkaar moesten geven toen ze voor het eerst hun vonnis gaven. Howard zei toen dat juridische experts beweren dat als het een rechter was die de leiding had over dit proces, de hele zaak "weggegooid" zou zijn, zoals het stonk.

Wat betreft de resultaten van het proces zelf, Howard beweerde dat hij niet begreep wie er verdiende te winnen, omdat ze allebei schuldig leken aan slecht gedrag.

"Hoe weet de jury iets?" Howard zei tegen zijn co-host Robin en in de lucht. "Ik kijk naar die kerel Johnny Depp en hij schreeuwt op zijn minst tegen haar en gooit met dingen, dus hij is geen engel. Zij, ik weet het niet, mensen vertellen me dat ze gek is en dat ze het allemaal verzint. Ik weet het niet Ik kijk naar het proces en ik kan je niets vertellen."

Wat vindt Howard Stern van Johnny Depp?

Er is veel gemaakt over Howards opmerkingen over Johnny's overdreven optreden tijdens het proces en zijn narcisme. Daarom hebben sommige media beweerd dat hij de facto voor Amber Heard was. Maar dit is gewoon niet het geval.

"Ik ben niet voor Amber Heard. Ik ben niet voor Johnny Depp. Ik denk dat die twee… ik weet niet wat er in hun relatie is gebeurd", zei Howard.. op 6 juni, om voor de derde of vierde keer de beschuldigingen van zijn loyaliteit aan de orde te stellen. "Eerlijk gezegd kijk ik naar dezelfde getuigenis en ik weet niet wie de slechterik is. En ik weet niet wie de goede man hierin is. Ik heb geen idee."

"Ik weet niet wat deze twee gekke koks aan het doen zijn," voegde Howard eraan toe voordat hij beweerde dat hij denkt dat ze allebei op de tribune hebben gelogen.

"Er zijn geen winnaars in deze wedstrijd en ze zijn allebei afschuwelijk", viel Robin Quivers in.

Maar wat Howard wel zei, was dat hij het niet leuk vond hoe fans, vooral die van het gerechtsgebouw in Virginia, de een schurken en de ander op een voetstuk zetten.

Howard Stern On Toxic Depp/Heard Fans

Howard is altijd al geïnteresseerd geweest in het blootleggen van gekke fandoms en giftige fancultuur, omdat hij het allemaal belachelijk vindt. De Depp/Heard-proef was geen uitzondering. In zijn show beweerde Howard dat hij niet begreep hoe zoveel mensen de tijd hadden om zo betrokken te raken bij deze zaak. En hij begreep gewoon niet het bizarre en misleidende tribalisme dat de Depp V. S. Gehoord proces geïnspireerd. Elk van deze fans, ongeacht hun kant, nam deze zaak op zich alsof het hun eigen zaak was…

"Dit is wat er aan de hand is in Amerika", zei Howard, verwijzend naar een vrouw buiten het gerechtsgebouw die beweerde dat ze verloofd was met Johnny Depp en haat verspreidde over Amber. "Hoe verrot is alles, man?"

Howard zei verder dat de fans bij de Johnny Depp-proef "losers" waren en dat iedereen online eigenlijk niet wist waar ze het over hadden. Dit komt overeen met experts die beweren dat deze giftige fans de haat vergroten.

"Het is erg deprimerend om dit allemaal te zien en wat er aan de hand is."

Een van de medewerkers van The Howard Stern Show werd naar het gerechtsgebouw gestuurd waar het proces plaatsvond. Daar interviewde hij enkele mensen die aan het kamperen waren om de ene of de andere beroemdheid te steunen. Elke persoon die hij interviewde vertegenwoordigde volgens Howard de slechtste in de samenleving. Elk van hen werd gevoed door haat, leek doelloos in het leven en maakte de spot met de zeer ernstige beschuldigingen van zowel Amber als Johnny.

Aanbevolen: