Rainn Wilson denkt dat 'Dwight Schrute' zou gedijen in een dystopische samenleving

Inhoudsopgave:

Rainn Wilson denkt dat 'Dwight Schrute' zou gedijen in een dystopische samenleving
Rainn Wilson denkt dat 'Dwight Schrute' zou gedijen in een dystopische samenleving
Anonim

Rainn Wilson speelt in de nieuwe dramaserie Utopia, een aangepaste versie van het Britse origineel. Terwijl hij de show en de vreemde connectie met de huidige samenleving besprak, dacht hij na over hoe zijn misschien wel meest geprezen personage in zijn carrière zou omgaan met de dystopische wereld die de show verbeeldt. Overhaaste vaccins, virussen, bosbranden en meer gelaagd drama zouden te veel kunnen zijn voor het fictieve personage.

Carrière Crossover

De serie met "miljardairs, samenzweringstheorieën, (en) overheidsorganisaties", zou elke kijker thuis doen afvragen hoe ze zouden overleven in een extreem verheven versie van de wereld van vandaag. De interviewer voor ET Canada was echter gefocust op het hypothetische scenario van Dwight Schrute, die Wilson speelde in de negen seizoenen durende klassieker The Office.

dwight schrute het kantoor
dwight schrute het kantoor

Wilson speelde graag in op Schrute's tactieken als hij in een met complotten verzadigd tijdperk werd geplaatst: "Hij zou all-in zijn. Hij zou van deze wereld houden, hij zou graag deel uitmaken van die groep die geobsedeerd is door de utopie en dystopiestrip boeken." We kunnen ons de muur voorstellen vol verbonden figuren, krantenknipsels en bedekt met aantekeningen.

Noodmaatregelen kunnen fans terugleiden naar de beroemde brandoefeningsscène in The Office, waar Schrute doet alsof er een echte brand uitbreekt en zijn collega's test om te zien of ze voorbereid zijn. Spoiler, dat zijn ze niet en Oscar probeert te ontsnappen via een ventilatieopening.

Realistische verwachtingen

Rainn Wilson
Rainn Wilson

De acteur mijmerde dat hoewel Schrute geobsedeerd zou raken door de omstandigheden van Utopia, hij misschien niet de sterkste schakel is: "Hij zou de hele nacht opblijven en over aanwijzingen gieten. Ik denk niet dat hij erg goed zou zijn maar hij zou volledig toegewijd zijn." Nou, Dwight die het gezicht van een mannequin afsnijdt tijdens een reanimatieseminar zou niet vliegen met utopische karakters Jessica en Thomas. Wilson heeft een punt, maar dat betekent niet dat we niet graag zijn gekke capriolen zouden zien ontvouwen.

John Cusack nam deel aan het interview en nadat hij hoorde dat Wilson hem een nationale schat noemde, bood hij hetzelfde compliment aan zijn costar. Hij deelde: "Ik was altijd zo'n fan van hem in 'The Office' en al het werk dat hij heeft gedaan. Een geweldige acteur." We zullen moeten afwachten hoe Wilson haar serieuze kant speelt in de enorm andere persona.

Aanbevolen: