Dwayne "The Rock" Johnson verrast zijn moeder met het ultieme geschenk

Inhoudsopgave:

Dwayne "The Rock" Johnson verrast zijn moeder met het ultieme geschenk
Dwayne "The Rock" Johnson verrast zijn moeder met het ultieme geschenk
Anonim

Als je een geschat vermogen hebt van $ 800 miljoen, zullen geschenken aan je familie luxueus zijn. Maar Dwayne "The Rock" Johnson haalde alles uit de kast toen hij zijn moeder eerder deze week een cadeau presenteerde, en hij heeft duidelijk kosten noch moeite gespaard.

De acteur deelde een video op Instagram van zijn moeder, Ata Johnson, die een volledig gemeubileerd huis binnenstapte dat hij net voor haar had gekocht. "Somewhere Over the Rainbow" speelt op de achtergrond, maar de opgewonden blik op haar gezichten bewijst dat ze opgewonden is over het laatste cadeau van haar zoon.

"Ik verraste mijn moeder en kocht een nieuw huis voor haar", legde The Rock uit in het bijschrift. "Het kostte mij en mijn ontwerpteam 8 weken om het klaar te krijgen, waar ze voor de allereerste keer door haar voordeur kon lopen en alles wat ze zag was gloednieuw en een totale verrassing."

Het huis was niet alleen volledig gemeubileerd, maar het was ook volledig ingericht. Beelden van Dwayne en zijn familie uit de afgelopen decennia stonden langs de muren en planken.

Dit is niet het eerste huis dat Dwayne voor zijn moeder kocht

Verdergaand in het bijschrift, onthulde The Rock dat dit niet het eerste huis is dat hij voor zijn moeder heeft gekocht. Maar het is misschien wel het meest sentimenteel.

Dwayne sloot het bijschrift af door te schrijven: "Ik zeg altijd: als je een goede moeder hebt, heb je een kans om een goed, zorgzaam mens te worden. Laten we allemaal onze mama's een grote dankbare kneep geven dit weekend en ze gelukkig maken."

Volgens New York Post heeft Dwayne $ 3,48 miljoen uitgegeven om het nieuwe landgoed in Encino, Californië te kopen. Dit is het derde huis dat hij in de loop der jaren voor zijn moeder heeft gekocht. Hij kocht het oorspronkelijk in september, maar het was pas onlangs klaar nadat de professionele bokser een interieurontwerpteam had geraadpleegd.

Met meer dan 4.400 vierkante meter woonoppervlak, wordt het nieuwe huis van Ata geleverd met 6 slaapkamers en 4,5 badkamers. Het huis in Cape Cod-stijl beschikt over een verscheidenheid aan functies, waaronder een keuken van een chef-kok, een ingebouwde barbecue, een speelruimte, een buitenzwembad met spa en citrusbomen.

Aanbevolen: