Wie datete Shakira voor Piqué?

Inhoudsopgave:

Wie datete Shakira voor Piqué?
Wie datete Shakira voor Piqué?
Anonim

Het lijkt erop dat het break-upseizoen in Hollywood is. Model Lori Harvey en acteur Michael B. Jordan hebben naar verluidt onlangs hun relatie beëindigd, na ongeveer anderhalf jaar samen.

Dit nieuws kwam slechts een paar dagen nadat de Colombiaanse superster Shakira en haar tienjarige vriend, Gerard Piqué, ook aankondigden dat ze ook hun eigen weg waren gegaan, nadat de Spaanse voetbalster zou zijn betrapt op het bedriegen van haar.

In een beknopte, gezamenlijke verklaring aan E! Nieuws, het paar onthulde de beslissing om te stoppen met samen zijn, zonder in detail te treden over de oorzaak van de splitsing. "Het spijt ons te moeten bevestigen dat we uit elkaar gaan", aldus de verklaring."Voor het welzijn van onze kinderen, die onze hoogste prioriteit hebben, vragen we u hun privacy te respecteren. Bedankt voor uw begrip."

Shakira en Piqué's langdurige betrokkenheid was absoluut uniek, in een wereld waar de meeste relaties met beroemdheden vaak kort en misschien repetitief zijn.

Het interessante is dat de laatste romantische affaire van de zangeres een soortgelijk pad volgde: vanaf 2000 had Shakira een relatie met een Argentijnse man genaamd Antonio de la Rúa, totdat ze er in 2011 een einde aan maakten.

Wie is Shakira's ex, Antonio de la Rúa, en wat doet hij?

Antonio de la Rúa is een advocaat uit Argentinië. Hij is ook de zoon van de politicus Fernando de la Rúa, die tussen 1999 en 2001 president van de Zuid-Amerikaanse natie was.

De jongere De la Rúa kwam voor het eerst onder de publieke aandacht tijdens de zoektocht van zijn vader naar het presidentschap, toen hij een van de campagneleiders was. Na hun succes bij de verkiezingen werd Antonio adviseur van de president, totdat de doorgewinterde politicus in december 2001 gedwongen werd zijn functie neer te leggen.

Het was ongeveer in deze periode dat Antonio samenkwam met Shakira, waarbij het paar het onderwerp werd van intensief onderzoek door paparazzi. Zoals later het geval zou zijn met Gerard Piqué, ging Shakira meer dan tien jaar uit met - en trok zelfs in bij - de Argentijnse advocaat, zonder ooit te trouwen.

Net voordat ze het uitmaakte met Antonio, onthulde Shakira dat ze kinderen wilde hebben, hoewel ze volhield dat een wettelijk huwelijk daarvoor geen vereiste was.

Wat is er gebeurd tussen Shakira en Antonio de la Rúa?

Shakira promootte haar album She Wolf uit 2009 toen ze een interview had met Cindy Clark van USA Today. "Ik wil me voortplanten. Ik ben half getrouwd", vertelde de muzikant aan Clark.

"Vroeger geloofde ik dat ik moest trouwen om kinderen te krijgen. De cultuur geeft ons een soort tunnelvisie,' vervolgde ze. 'Maar we functioneren als een getrouwd stel; daar hebben we geen papieren voor nodig." Ze legde verder uit dat zij en Antonio de la Rúa na nog een wereldtournee zouden beginnen met het krijgen van kinderen.

Dat mocht echter niet zo zijn, zoals begin 2011 kondigde de ster uit Baranquilla, Colombia op haar website aan dat ze sinds het voorgaande jaar de beslissing hadden genomen om hun relatie te beëindigen. In een andere voorbode van haar toekomstige relatie met Gerard Piqué, hebben ze nooit echt bevestigd wat de breuk precies veroorzaakte.

Hoewel nadrukkelijke geruchten suggereerden dat De la Rúa ontrouw was, wat leidde tot het einde van de relatie, bleef Shakira ook niet gespaard van claims van ontrouw. 2010 was het jaar dat zij en Piqué elkaar voor het eerst ontmoetten, tijdens de finale van het WK voetbal in Zuid-Afrika.

Waar is Antonio de la Rúa vandaag?

In de verklaring over haar scheiding van Antonio de la Rúa, bevestigde Shakira dat de twee op zijn minst een professionele relatie tussen hen hadden onderhouden.

"Sinds augustus 2010 hebben we een gezamenlijke beslissing genomen om tijd vrij te maken van onze romantische relatie", staat in de verklaring. "Gedurende deze tijd zijn we hand in hand blijven samenwerken, zijn we hecht gebleven en hebben we de details tot nu toe absoluut privé gehouden."

"Antonio blijft toezicht houden op mijn zakelijke en carrièrebelangen zoals hij altijd heeft gedaan", vervolgde Shakira. "Onze vriendschap en begrip voor elkaar is onwankelbaar en onverwoestbaar."

De zanger zou later twee kinderen krijgen met Gerard Piqué, die ze op een nogal niet-traditionele manier hebben opgevoed. De la Rúa volgde een soortgelijk pad en trouwde in 2012 met een andere Colombiaan: ontwerper en model Daniela Ramos. Ze scheidden in 2019.

In 2006 was De La Rúa een van een aantal medeoprichters van een non-profitstichting die bekend staat als ALAS, en wiens primaire doel het is om de ontwikkeling van jonge kinderen in Latijns-Amerika te bevorderen.

Aanbevolen: