Wie datete Minka Kelly vóór Trevor Noah en wat zijn ze waard?

Inhoudsopgave:

Wie datete Minka Kelly vóór Trevor Noah en wat zijn ze waard?
Wie datete Minka Kelly vóór Trevor Noah en wat zijn ze waard?
Anonim

Toen Friday Night Lights van TV in 2006 debuteerde op televisie, duurde het niet lang voordat de show een grote en toegewijde schare fans ontwikkelde. Als gevolg van het succes dat de show oogstte, werden verschillende jonge acteurs beroemd, waaronder Minka Kelly. Hoewel de carrières van sommige acteurs nergens toe leiden nadat hun hitshow is afgelopen, is Kelly bezig gebleven sinds Friday Night Lights tot een einde kwam.

Als resultaat van al het succes dat ze heeft genoten, heeft Minka Kelly een indrukwekkend fortuin van $ 5 miljoen verzameld volgens celebritynetworth.com. Bovendien lijkt haar persoonlijke leven goed te gaan, aangezien Kelly verliefd lijkt te zijn op Trevor Noah, haar knipperlichtvriendje. Voordat ze Noah ontmoette en verliefd werd, was Kelly gekoppeld aan verschillende andere sterren. Gezien het indrukwekkende vermogen van Kelly, roept dat een voor de hand liggende vraag op, hoeveel geld hebben de ex-vriendjes van Kelly?

8 Brian J. White is $1,5 miljoen waard

Volgens whosdatedwho.com is Brian J. White Minka Kelly's eerste bekende vriendje toen ze in 2003 en 2004 uitgingen. Hoewel White op geen enkele manier een begrip is, lijdt het geen twijfel dat hij ervan heeft genoten veel succes in zijn carrière. White heeft immers een hoofdrol gespeeld in verschillende films waaronder The Game Plan, 12 Rounds, The Cabin in the Woods en The Family Stone. Bovendien was White een vaste waarde in de shows Men of a Certain Age, Beauty and the Beast, Monogamy en Ambitions. Als resultaat van al deze rollen is White $1,5 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

7 Jesse Williams is $12 miljoen waard

Volgens whosdatedwho.com, Jesse Williams en Minka Kelly waren betrokken in 2017 en 2018. Jesse Williams is gemakkelijk een van de meest charismatische acteurs van zijn generatie en is het soort acteur dat het scherm oplicht wanneer hij verschijnt. Als gevolg hiervan heeft hij rollen gekregen in films als The Cabin in the Woods, The Butler en Jacob's Ladder onder anderen. Het meest opvallende was dat Williams van 2009 tot 2021 in Grey's Anatomy speelde. Het is duidelijk dat Williams tijdens zijn ambtstermijn een groot deel van de show kreeg, omdat hij veel geld kreeg voor zijn rol in Grey's Anatomy. Met dat in gedachten heeft Williams een gezond fortuin van $ 12 miljoen verzameld volgens celebritynetworth.com.

6 Donald Faison is $12 miljoen waard

Toen Clueless in 1995 werd uitgebracht, duurde het niet lang voordat het werd beschouwd als een van de beste tienerfilms. Hoewel hij duidelijk niet een van de hoofdsterren van Clueless was, is Donald Faison zo'n vermakelijke acteur dat hij erin slaagde de schijnwerpers te stelen. Als gevolg hiervan, toen Clueless werd aangepast voor televisie, trad Faison toe tot de cast van de show en toen die show eindigde, kreeg Faison zijn bekendste rol tot nu toe toen hij werd ingehuurd om te schitteren in Scrubs. Volgens whosdatedwho.com waren Faison en Minka Kelly meer dan een jaar een stel tijdens zijn Scrubs-periode. Sinds Scrubs tot een einde kwam, heeft Faison het erg druk gehad en hij is zelfs klaar om te schitteren in de komende live-action Powerpuff Girls-show. Dankzij alles wat hij heeft bereikt, heeft Faison een fortuin van $12 miljoen volgens celebritynetworth.com.

5 Wilmer Valderrama is $20 miljoen waard

Voor een hele generatie mensen zal Wilmer Valderrama altijd het best bekend staan als de man die Fez van That '70s Show speelde. Desondanks heeft Valderrama een heel vol leven gehad buiten de hoofdrol in die sitcom. Valderrama is bijvoorbeeld gekoppeld aan een lange lijst met sterren, waaronder Minka Kelly met wie hij van 2012 tot 2016 dateerde. Valderrama is ook een ervaren acteur en speelde in shows als Handy Manny, Awake, From Dusk till Dawn: The Series en NCIS. waar hij sinds 2016 de headliner van is. Dankzij zijn succesvolle carrière heeft Valderrama een fortuin van $ 20 miljoen verzameld volgens celebritynetworth.com.

4 Josh Radnor is $30 miljoen waard

Op het moment van schrijven is Josh Radnor de ster van Hunters, een Amazon Prime-serie waarin hij samen met Al Pacino speelt. Hoewel Radnor samenwerkt met een van de beroemdste acteurs aller tijden, associëren de meeste mensen hem niet met zijn huidige show. In plaats daarvan staat Radnor nog steeds bekend om één rol, How I Met Your Mother's Ted Mosby. Nadat die populaire sitcom tot een einde kwam, ging Radnor bijna drie maanden met Minka Kelly uit in 2016 en 2017. Als de hoofdrolspeler van een succesvolle sitcom die negen seizoenen duurde, is het bijna verrassend dat Radnor volgens het rapport niet meer dan $ 30 miljoen waard is. naar celebritynetworth.com.

3 Sean Penn is $70 miljoen waard

Hoewel hij al tientallen jaren een controversieel figuur is, is Sean Penn er op zijn zachtst gezegd nog steeds in geslaagd een uiterst succesvolle acteercarrière op te bouwen. Penn is vooral bekend van films als Milk, Fast Times at Ridgemont High, Dead Man Walking, Mystic River en Carlito's Way en speelde in een lange lijst van veelgeprezen en succesvolle films. Penn is ook een acteur wiens privéleven in de schijnwerpers heeft gestaan en is uitgegaan met verschillende beroemde vrouwen, waaronder Minka Kelly met wie hij in 2015 betrokken was, volgens whosdatedwho.com. Gezien de indrukwekkende filmografie van Penn, is Penn in staat geweest om ongelooflijke uitbetalingen te eisen voor zijn werk en daarom heeft hij een fortuin van $ 70 miljoen volgens celebritynetworth.com.

2 Chris Evans is $80 miljoen waard

Van alle mensen met wie Minka Kelly is gelinkt, was ze volgens whosdatedwho.com het langst betrokken bij Chris Evans, van 2007 tot 2014. Chris Evans is nog relatief jong in zijn carrière en heeft al bewezen een getalenteerde en toegewijde acteur te zijn. In het verleden speelde Evans in vele opmerkelijke films, waaronder de Fantastic Four-films, Sunshine, The Losers en Scott Pilgrim vs. the World. Het lijdt echter geen twijfel dat Evans vooral bekend is vanwege het spelen van de superheld Captain America in verschillende films die gigantische zaken deden aan de kassa. In de jaren waarin hij Captain America tot leven bracht, behoorde hij tot de best betaalde acteurs ter wereld. Daarom is Evans volgens celebritynetworth.com $ 80 miljoen waard.

1 Derek Jeter is $200 miljoen waard

Tijdens de twintigjarige Major League Baseball-carrière van Derek Jeter, werd hij gekozen om maar liefst veertien keer in de All-Star-game te spelen. Met dat in gedachten is het logisch dat Jeter werd opgenomen in de Baseball Hall of Fame in zijn eerste jaar dat hij in aanmerking kwam in 2020 en de pers heeft een opmerkelijke interesse getoond in zijn persoonlijke leven. Van 2008 tot 2012 had Jeter bijvoorbeeld een relatie met Minka Kelly volgens whosdatedwho.com. Naast zijn tijd als speler bleef Jeter een belangrijk onderdeel van de sportwereld na zijn pensionering sinds hij van 2017 tot 2022 de CEO van Miami Marlins was. Vanwege zijn jaren als een van de best betaalde atleten ter wereld en zijn tijd verantwoordelijk voor de Marlins, is Jeter volgens celebritynetworth $ 200 miljoen waard.com.

Aanbevolen: